Καλησπέρα
Έχει κανείς εμπειρία από την εν' λόγο κυρία;
δεν νομιζω να ειναι πανω απο 1,50 με τακουνια!!!!!!!!!!!
Καλησπέρα
Καλησπέρα
στο τηλέφωνο μου είπε μόνο μασάζμπορει κανεις να δωσει τα φωτα του....
και εμενα το ιδιο αλλα επειδη υπαρχει και η λεξη εχεμυθα ρωτισα.....μπας και εχει δοκιμασει κανενας!!!στο τηλέφωνο μου είπε μόνο μασάζ
Απο τιμες τι παίζει είπε?και εμενα το ιδιο αλλα επειδη υπαρχει και η λεξη εχεμυθα ρωτισα.....μπας και εχει δοκιμασει κανενας!!!
30 ευρω,45 λεπτα μασαζ,+10 για φραπεδακι...εμφανιση μετρια..30αρα ΔΕΝ ειναι..μαλλον μεγαλυτερη..παει και σε ξενοδοχεια...με την 2η φορα ολα κομπλε στο 50αρικο..καλημερες!Καλησπέρα
καλημερα! ειναι η ιδια της φωτογραφιας ,η ..μοιαζει? σωματοτυπος?30 ευρω,45 λεπτα μασαζ,+10 για φραπεδακι...εμφανιση μετρια..30αρα ΔΕΝ ειναι..μαλλον μεγαλυτερη..παει και σε ξενοδοχεια...με την 2η φορα ολα κομπλε στο 50αρικο..καλημερες!
..η ιδια της φωτος?...πολυ θα το ηθελε...οχι φιλε μου...με την καμια..μια τυπισσα,καθημερινη,αδιαφορη..κανονικο σωμα...καλημερα! ειναι η ιδια της φωτογραφιας ,η ..μοιαζει? σωματοτυπος?
30 ευρω,45 λεπτα μασαζ,+10 για φραπεδακι...εμφανιση μετρια..30αρα ΔΕΝ ειναι..μαλλον μεγαλυτερη..παει και σε ξενοδοχεια...με την 2η φορα ολα κομπλε στο 50αρικο..καλημερες!
σ ευχαριστω, και καλες γιορτες!!..η ιδια της φωτος?...πολυ θα το ηθελε...οχι φιλε μου...με την καμια..μια τυπισσα,καθημερινη,αδιαφορη..κανονικο σωμα...
ναι αυτη λεω μαν..ποια ειναι η αλλη?...καλημέρα guru, μήπως εννοείς αυτό?
Την άλλη την πήρα λέει 80+20 για 1 ωρα
απαντηση σου 5720..ναι αυτη λεω μαν..ποια ειναι η αλλη?...
..στην απαντηση 5720,λεω για την αγγελια που ποσταρε ο φιλος.και απο κατω αν δεις μου λεει..Την άλλη την πήρα λέει 80+20 για 1 ωρα...και ρωταω..ποια ειναι η αλλη?απαντηση σου 5720..
30 ευρω,45 λεπτα μασαζ,+10 για φραπεδακι...εμφανιση μετρια..30αρα ΔΕΝ ειναι..μαλλον μεγαλυτερη..παει και σε ξενοδοχεια...με την 2η φορα ολα κομπλε στο 50αρικο..καλημερες!
ακριβως.εγω μιλησα για την δευτερη.η πρωτη ειναι γραφειο,απο οσο γνωριζω...guru αναφερεσαι σε αυτη
αλλα την πηρα και ειπε 80+20
Υποθετω ομως εννοουσες αυτη
Δοκιμασα, ηταν κλειστο. Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω τι παιζει
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Αυτή κάνει μόνο μασάζ ή και διάφορα άλλα ...;;