ηλικια εκει στα 30 την εκανες ? γιατι στο τηλ εμενα μου ακουστηκε παραπανω......συνάντηση χτες με την κύρια είναι ένα καλό μιλφ πού με 50€ για μια ώρα γαμας όσο θές κ δεν τα κλες αλλά όχι μασάζ δεν ξέρει..
απο εμφανιση σωμα-προσωπο? ;)
ηλικια εκει στα 30 την εκανες ? γιατι στο τηλ εμενα μου ακουστηκε παραπανω......συνάντηση χτες με την κύρια είναι ένα καλό μιλφ πού με 50€ για μια ώρα γαμας όσο θές κ δεν τα κλες αλλά όχι μασάζ δεν ξέρει..
παιδιά δε είναι 30χρ καμία 40 κ είναι κάνει καλό κρεβάτι ακα φίλοι με βιζηα μικρά.σόρρυ που δεν μπορώ να απατησο σε όλοςηλικια εκει στα 30 την εκανες ? γιατι στο τηλ εμενα μου ακουστηκε παραπανω......
απο εμφανιση σωμα-προσωπο? ;)
παιδιά δε είναι 30χρ καμία 40 κ είναι κάνει καλό κρεβάτι ακα φίλοι με βιζηα μικρά.σόρρυ που δεν μπορώ να απατησο σε όλος
παιδιά δε είναι 30χρ καμία 40 κ είναι κάνει καλό κρεβάτι ακα φίλοι με βιζηα μικρά.σόρρυ που δεν μπορώ να απατησο σε όλος
συμφωνω.....ερώτηση έκανα...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ...
www.mylist.gr/agelies/fullbodymassage-3/]http://www.mylist.gr/agelies/fullbodymassage-3/.....η[/URL] αγγελια μπαινει ΚΑΙ εδω ,γιατι η κοπελα κανει και ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΣΑΖ!!!...
στειλε μυνημα εδω..www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=145819]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=145819[/url]...Η κοπελα υπαρχει ακομα στο χωρο? δεν βρισκω τηλεφωνο και εχει κατεβασει και την αγγελια
Παχ.........Ζουμπουρλουδικεs..ερώτηση έκανα...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ...
Συναντηση με την εν λογω Ρωσιδα Αναστασια Π
Γενικα δεν περασα ασχημα.αν εκανε και καλο μασαζ και μεγαλυτερης διαρκειας,θα ημουνα πολυ ευχαριστημενος.Το 50αρικο παντως δεν το εκλαψα.
τιποτα το ιδαιτερο
δεν εινα ομορφη
περιεργο σωμα
σιγουρα δεν τα κλαις
Είναι κάπως ψηλή 1,73 ειδικά για τις διαστάσεις του κρεβατιού
Όμορφη μονο ντυμένη/φτιαγμένη βράδυ θα την έλεγες αφού γυμνή δεν τη βοηθάει το ύψος.
Οι ρόγες μεγαλώνουν με προσεκτικό άγγιγμα
Κάνει οτι ζητήσεις, σε λογικά πλαίσια φαντάζομαι και είναι πρόσχαρη
Ο χώρος όπως φαντάζεται κανείς ένα διαμέρισμα που δεν έχει ανακαινιστεί ποτέ σε μια καραμανλική πολυκατοικεία τέλη 60 αρχές 70.
Το μασάζ όπως είπανε όλοι οι υπόλοιποι δεν το έχει οπότε συναγωνίζεται στην κατηγορία 2 πιστολιές στο 50αρικό όπου υπάρχουν καλύτερες προτάσεις για όσους δεν θεωρούν το ξενοδοχείο έξοδο. Για αυτούς που υπολογίζουν και το ξενοδοχείο (λογικό) είναι πιο οικονομική.
Και εγω δεν μετάνιωσα αλλά δεν νομίζω να ξαναπάω. Για κάποιος όμως ίσως γίνει στανταράκι.
οταν τα διαβαζω αυτα συναγωνιστες, σκεφτομαι ωρες-ωρες, μηπως θα επρεπε να βαζαμε κι εμεις καμια αγγελια, ξερουμε-δεν ξερουμε απο μασαζ, ολο και κανενα κολπο θα ξερουμε να βολεψουμε κακογαμημενες παντρεμενες ... μιλφονια ξεχασμενα απο την ηδονη... πολυασχολες μαμαδες χαμενες στο τρεχαλητο....
Απο το να κουβαλας κασονια στη λαχαναγορα μεσα στα χαραματα, κανε το "καλο" και ζητα κι εσυ ενα 50αρικο
τιποτα το ιδαιτερο
δεν εινα ομορφη
περιεργο σωμα
σιγουρα δεν τα κλαις
ακου γνωμες για αυτο??????????? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S