Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
649
Πόντοι
81
Ηρεμία μύστες μου... Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις... Αυτό που προσπαθούμε να εξηγήσουμε είναι ότι εδώ πρέπει να παρέχουμε πληροφόρηση. Είναι η μόνη άμυνα που έχουμε έναντι της φόλας που μας πουλάνε. Ότι κινείται στο forum, κινείται γύρω από τον αγοραίο έρωτα. Όποιος διαφημίζεται εδώ ξέρει που μπαίνει... Είναι άσχημο πράγμα να ποντάρουν στην όποια γλυκιά προσμονή και να εισπράττουν με μούφες γερά μεροκάματα. Αν θέλω απλό και καλό μασά ξέρω που θα πάω... Εδώ θέλουμε όλοι το κάτι παραπάνω και αυτό πρέπει να παίρνουμε. Λέγοντας ποια κοπέλα είναι , προστατεύεις εμένα για παράδειγμα που έχω πληρώσει (και θα πληρώσω στο μέλλον) βαριά ποσά για να φάω φόλες. Δεν είπε κανείς να μην σεβόμαστε τα κορίτσια, φυσικά και επιβάλλεται ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, από την άλλη όμως είναι καθήκον να προστατευόμαστε μεταξύ μας....
I know,έχετε δίκιο.. Εντωμεταξυ αφού προσφέρουν μόνο μασάζ τι μου τις πειράζουν τις φωτογραφίες τους τα λαμόγια...
Τέρμα αποτυχία πλέον όλα αυτά τα γραφεία με υψηλές τιμές κ μέτρια έως κακή απόδοση μασάζ.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
Προσοχή με μία Εύα από gmassage (και άλλου) Δεν έχει καμία σχέση με την φωτογραφία που στέλνουν που είναι χωρίς τα καλοκαίρια…. Δεν έκανε ούτε μπάνιο…είχα πάρει body τ body. Από την φωτογραφία φαίνεται τούμπανο - κι από κοντά ήρθε η θεία μου η Ανδρονίκη !!!!

johnleon

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
Συγνώμη μπερδεύτηκα με την μιλφ Δανάη του σιλκ φίλε

Από Αρτ μασάζ αξίζει κάποια;
Δανάη από silk το καλαμάκι αφιλτρο τελειωτικό; ξέρει κανείς; σκέφτομαι να δοκιμασω

• Like
Αντιδράσεις: adakos

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
386
Πόντοι
20
Από lotus η Αντριαννα είναι στα δεν,κάνει μασαζ (λεμε τωρα)χωρίς πετσέτα αλλά δεν προχωράει,η Λία κάνει πολύ καλό μασάζ κ φτάνει μέχρι φραπέ κ κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ καλό.ζητησε 50€ που φυσικά δεν πήρε κ τα βρήκαμε στα 25€.ρουχα δεν βγάζει.αφησε μόνο χούφτωμα πάνω από τα ρουχα.

xenofongt

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.406
Πόντοι
2.390
Από lotus η Αντριαννα είναι στα δεν,κάνει μασαζ (λεμε τωρα)χωρίς πετσέτα αλλά δεν προχωράει,η Λία κάνει πολύ καλό μασάζ κ φτάνει μέχρι φραπέ κ κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ καλό.ζητησε 50€ που φυσικά δεν πήρε κ τα βρήκαμε στα 25€.ρουχα δεν βγάζει.αφησε μόνο χούφτωμα πάνω από τα ρουχα.
50 και εγώ δεν θα έδινα με τίποτα...

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Δανάη από silk το καλαμάκι αφιλτρο τελειωτικό; ξέρει κανείς; σκέφτομαι να δοκιμασω
Δαναη απο σιλκ ειχα παρει πέρσι πρώην απο στουντιο παει μεχρι τερμα αν θες και νορμαλ τιμές , εγω επιδη ηταν κάπως μεγάλη γ μενα έμεινα στην πιπα και τ πηρε ολα στο στόμα περασα ωραια μεχρι εκει μια φορα μονο δεν ξανα κανονισα

Koprogatos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2021
Like
649
Πόντοι
81
Είναι κ μία καινούρια(νομίζω) η Φαίη που φαίνεται όμορφη στη φωτό(τρέχα γυρεύε πόσο πειραγμενη είναι) κ πρέπει να δοκιμαστεί σύντομα.

Redmagic969

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Παντως ενα μασαζακι τραβιεται Ε?
ναι και μια πιπουλα μετα και ενας καθαρισμος της πουτσας απο τα χυματα είναι ότι πρεπει ... και σαν μπονους ενα γλειψιμμο των αρχιδιων...:rockon::rockon::rockon:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.367
Πόντοι
206
ναι και μια πιπουλα μετα και ενας καθαρισμος της πουτσας απο τα χυματα είναι ότι πρεπει ... και σαν μπονους ενα γλειψιμμο των αρχιδιων...:rockon::rockon::rockon:
Ρε μεγάλε απαντάς σε σχόλιο από το 2006...τι πίνεις και δεν μας δίνεις:headbang:

Redmagic969

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Ρε μεγάλε απαντάς σε σχόλιο από το 2006...τι πίνεις και δεν μας δίνεις:headbang:
Δεν το πρόσεξα ότι ήταν παλιό το σχόλιο...ε να σου πω την αλήθεια έχει καιρο να πιώ κάτι και δεν σκέφτομαι καλά...:headbang::headbang::think: όπως και να έχει... νομίζω πάει τέλεια μια πιπουλα και ένα γλυψαρχιδι μετά το μασαζακι...

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
Προσοχή με μία Εύα από gmassage (και άλλου) Δεν έχει καμία σχέση με την φωτογραφία που στέλνουν που είναι χωρίς τα καλοκαίρια…. Δεν έκανε ούτε μπάνιο…είχα πάρει body τ body. Από την φωτογραφία φαίνεται τούμπανο - κι από κοντά ήρθε η θεία μου η Ανδρονίκη !!!!
τελικα παιζει το γραφειο αυτό ?????? καποιος εγραψε οτι εκλεισε .

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
454
Πόντοι
21
εχουν ξεφυγει τελείως τελικα ... + 50 φραπες ...συνολο 110+hotel = 140 για μια μαλακια οχι ρε φιλε καλα εκανες δεν παιζουν αυτα τα ποσα και καλο θα ειναι ολοι μας να το ξεκοβουμε οπως εκανες και εσυ

mafia79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
943
Πόντοι
81
Δαναη απο σιλκ ειχα παρει πέρσι πρώην απο στουντιο παει μεχρι τερμα αν θες και νορμαλ τιμές , εγω επιδη ηταν κάπως μεγάλη γ μενα έμεινα στην πιπα και τ πηρε ολα στο στόμα περασα ωραια μεχρι εκει μια φορα μονο δεν ξανα κανονισα
η Δανάη είναι μια ξανθιά προς το milf?

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
386
Πόντοι
20
εχουν ξεφυγει τελείως τελικα ... + 50 φραπες ...συνολο 110+hotel = 140 για μια μαλακια οχι ρε φιλε καλα εκανες δεν παιζουν αυτα τα ποσα και καλο θα ειναι ολοι μας να το ξεκοβουμε οπως εκανες και εσυ
Για μένα το ταβάνι είναι 40 για καλαμάκι κ το πολύ μέχρι 30 για φραπέ αλλά για κοπέλα που ξέρω ότι το κάνει καλά.για κάποια που δεν έχω ξαναπάρει 20-25.

mafia79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2023
Κριτικές
2
Like
943
Πόντοι
81
μια Αννα απο silk γνωρίζει κάποιος?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Έχουμε τηλέφωνο θείας Ανδρονίκης;;;; :2funny::2funny::2funny:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.367
Πόντοι
206
Το Gmassage νομίζω ότι έχει κλείσει εδώ και καιρό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom