Koprogatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2021
- Like
- 649
- Πόντοι
- 81
I know,έχετε δίκιο.. Εντωμεταξυ αφού προσφέρουν μόνο μασάζ τι μου τις πειράζουν τις φωτογραφίες τους τα λαμόγια...Ηρεμία μύστες μου... Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις... Αυτό που προσπαθούμε να εξηγήσουμε είναι ότι εδώ πρέπει να παρέχουμε πληροφόρηση. Είναι η μόνη άμυνα που έχουμε έναντι της φόλας που μας πουλάνε. Ότι κινείται στο forum, κινείται γύρω από τον αγοραίο έρωτα. Όποιος διαφημίζεται εδώ ξέρει που μπαίνει... Είναι άσχημο πράγμα να ποντάρουν στην όποια γλυκιά προσμονή και να εισπράττουν με μούφες γερά μεροκάματα. Αν θέλω απλό και καλό μασά ξέρω που θα πάω... Εδώ θέλουμε όλοι το κάτι παραπάνω και αυτό πρέπει να παίρνουμε. Λέγοντας ποια κοπέλα είναι , προστατεύεις εμένα για παράδειγμα που έχω πληρώσει (και θα πληρώσω στο μέλλον) βαριά ποσά για να φάω φόλες. Δεν είπε κανείς να μην σεβόμαστε τα κορίτσια, φυσικά και επιβάλλεται ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ, από την άλλη όμως είναι καθήκον να προστατευόμαστε μεταξύ μας....
Τέρμα αποτυχία πλέον όλα αυτά τα γραφεία με υψηλές τιμές κ μέτρια έως κακή απόδοση μασάζ.