Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσει και με λιγότερα. Το θέμα είναι να μην δίνουμε ότι ζητάνε οι 55+Αλλα και τα 120+ που ζητάει είναι υπερβολή για τα 55 σχεδόν χρόνια της...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
Σωστός φίλε εγώ αυτό ακολουθώ εδώ και καιρό!Εγω λεω οτι αν τηρούμε το 20,40,60 φραπέ, καλαμάκι, μπριζόλα ολα θα είναι ποιο εύκολα σύντομα... Και αν δεν... μόνο το 60αρι του μασάζ...
Τι λετε ρε; 40 για πιπα; δηλαδη 60+40+20 το ξενοδοχειο παμε στα 120?Εγω λεω οτι αν τηρούμε το 20,40,60 φραπέ, καλαμάκι, μπριζόλα ολα θα είναι ποιο εύκολα σύντομα... Και αν δεν... μόνο το 60αρι του μασάζ...
Κανονικα στο 60αρι επρεπε να ειναι free το χειρονακτικο, αντε +10 να δινουμε οικειοθελως. Για πιπα το πολυ+20. Σιγα τις μουναρες ρε παιδια.
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Το 2015 θα συμφωνούσα άτομο..Τι λετε ρε; 40 για πιπα; δηλαδη 60+40+20 το ξενοδοχειο παμε στα 120?
Κανονικα στο 60αρι επρεπε να ειναι free το χειρονακτικο, αντε +10 να δινουμε οικειοθελως. Για πιπα το πολυ+20. Σιγα τις μουναρες ρε παιδια.
Γιατι ρε ατομο; Τωρα εχουμε χεστει στο χρημα ή μηπως ακριβυνε το λαδι στις μασατζουδες και ο πληθωρισμος αυξησε την πιπα;Το 2015 θα συμφωνούσα άτομο..
Μηπως ξερει καποιοσ απο. G massage Αναστασια ξανθια Ρωσιδα που εχει παει η εχει καποιο τ
Μηπως ξερει καποιοσ απο. G massage Αναστασια ξανθια Ρωσιδα που εχει παει η εχει καποιο τηλ;;
εαν εννοεις μια με κοντο μαλι ( δεν ειχα παρει ) δεν την στελνουν πια , μαλλον σταματησε για Λαουρα απο ιδιο γραφειο εχει κανεις εικόνα ? η την Ολγα ?
εκει εχει πεσει συνεργασια με osmose οποτε οπως καταλαβαινεις τα παντα ολα και σχετικα ευκολα , μασαζ μην περιμενειςΈχει δοκιμάσει κάποιος Αφροδίτη από vip?μια ξανθιά..
προχωραει μεχρι τέλους με το αναλογο αντίτιμο ( 110-130 οπου σε πιασει ) μασαζ μην περιμενεις ,full όλα
μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;;
ωραιο τυπακι ομως ( gilf θα ελεγα ) σαν χαρακτηρας ειναι σουπερ κορμι για την ηλικια της πολυ καλο , προσωπο ειναι γουστα στην μαχη το παει καλα
σωστος ο φιλος , εχει παραγίνει λιγο η φαση και χωρις λογο ζητανε 150 -170 εγω προσωπικα πατω σε αυτα που είπες 20-40-60 και δεν δινω παραπανω για κανενα λογοΕγω λεω οτι αν τηρούμε το 20,40,60 φραπέ, καλαμάκι, μπριζόλα ολα θα είναι ποιο εύκολα σύντομα... Και αν δεν... μόνο το 60αρι του μασάζ...
110 με 130 οπου σε πιασει φιλοςποσα ζηταει για καλαμια,μπριζολες,ορεκτικα κτλ?
Φουλαρει καλά γουστάρει η είναι ψοφια?110 με 130 οπου σε πιασει φιλος
Φουλαρει καλά γουστάρει η είναι ψοφια?
@nick77r ειναι δυναμη εγω ειχα περασει πολυ καλα , επειδη ηλικιακα ομως θελω κατι πιο νεο δεν εκανα επαναληψη
Την έχω συναντήσει και εγώ αλλά έφτασα μέχρι καλαμάκι. Φοβήθηκα για μπριζόλα γιατί δεν ήξερα αν είναι ψοφια@nick77r ειναι δυναμη εγω ειχα περασει πολυ καλα , επειδη ηλικιακα ομως θελω κατι πιο νεο δεν εκανα επαναληψη
Αυτή κάνει κάτι η θα πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για Μασαζ σκέτο;
Από ότι φαίνεται ένα σκασμό λεφτά για μόνο μασάζ ...Αυτή κάνει κάτι η θα πληρώσουμε ένα σκασμό λεφτά για Μασαζ σκέτο;
Η θα πληρώσεις 120 για b2b και απλά να στον παίξει. Έχουν ξεφύγει οι τυπισσες!Από ότι φαίνεται ένα σκασμό λεφτά για μόνο μασάζ ...
FARAW
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6.358
- Πόντοι
- 1.336
Από ότι διαβασα στην αγγελία της μόνο Μασαζ .Για παραπανω από ότι είδα στα σχόλια από κάτω αν αληθεύουν πρέπει να δώσεις πολλα λεφτά(εγώ δεν θα τα έδινα ) .Να είσαι καλά (πολύ ομορφη κοπέλα από ότι είδα στις φωτόγραφιες ).Το έχουν αναφέρει και αλλά παιδιά πιο πίσω για την συγκεκριμενη .
Α καλά ούτε κανΗ θα πληρώσεις 120 για b2b και απλά να στον παίξει. Έχουν ξεφύγει οι τυπισσες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις