Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3.488
- Πόντοι
- 456
Ωνασουγαμ.....οκ ευχαριστω τυπε μου!!!!100 για στεγνό καθάρισμα χωρίς να ακουμπάς
Ωνασουγαμ.....οκ ευχαριστω τυπε μου!!!!100 για στεγνό καθάρισμα χωρίς να ακουμπάς
100 για στεγνό καθάρισμα χωρίς να ακουμπάς
οχι φιλος καμμια σχεση με αυτην που λες , η Αναστασια ηταν Milf 40-45 την εκανα απο την φωτό , σε κανα 2dm μου ειπαν οτι το τερματιζε τον αγώνα , δεν προλαβα οπως δεν προλαβα και Κων/να εχει καποιος εικονα για Λαουρα η Νταινα απο το ιδιο γραφειο?η αναστασια ειναι η ιδια κοπελα με τη βιβιαν απο deluxe δε ξερω αν δουλευει ομως!!!!
Νατος ο Αγαπουλης θιχτηκε . φιλε μου την εμπειρια που ειχαν μετεφερα αυτο ειναι το φορουμ εαν μου ειπαν ψεματα λεω και εγω ψεματα οπως σου ειπα δεν εχω παει αρα δεν εχω αποψη μην αρπαζεσαι το ποσο κυριες ασε να το κρινει ο καθενας με την εμπειρια τουΗ Αναστασια ηταν κυρια λιγα λογια κ πολυ καλβ στη δουλεια της..
Πλακα κανω ειπαμε..Νατος ο Αγαπουλης θιχτηκε . φιλε μου την εμπειρια που ειχαν μετεφερα αυτο ειναι το φορουμ εαν μου ειπαν ψεματα λεω και εγω ψεματα οπως σου ειπα δεν εχω παει αρα δεν εχω αποψη μην αρπαζεσαι το ποσο κυριες ασε να το κρινει ο καθενας με την εμπειρια του
Είχαν δεν είπα ότι έχουν..πρώτα ήταν deluxe και μετά πήγε Gmassage!!το ανέφερα μπας κ την είχε δοκιμάσει κανείς από deluxe!Εστειλα στο Deluxe δεν εχουν κοπελα με ονομα Βιβιαν.
Την έχω πάρει αδερφέ κ επι deluxe και όταν ήταν Gmassage!η διαφορά ήταν ότι είχε κόψει πολύ κοντό το μαλλί της.κ εγω όταν την έκλεισα από g δε κατάλαβα ότι ήταν αυτή αλλά αυτή ήρθε!οχι φιλος καμμια σχεση με αυτην που λες , η Αναστασια ηταν Milf 40-45 την εκανα απο την φωτό , σε κανα 2dm μου ειπαν οτι το τερματιζε τον αγώνα , δεν προλαβα οπως δεν προλαβα και Κων/να εχει καποιος εικονα για Λαουρα η Νταινα απο το ιδιο γραφειο?
Κρίμα και φαίνεται ενδιαφέρον τεμάχιο αλλά άκυρο100 για στεγνό καθάρισμα χωρίς να ακουμπάς
Δεν είπαμε κάτι άλλο φίλε!!!αλλα το κοντέρ είχε γράψει πολλά χιλιόμετρα!!ουτε ταξί να ήταν!Η Αναστασια ηταν κυρια λιγα λογια κ πολυ καλβ στη δουλεια της..
για κατεθεσε την εμπειρια σου φίλε μουΤην έχω πάρει αδερφέ κ επι deluxe και όταν ήταν Gmassage!η διαφορά ήταν ότι είχε κόψει πολύ κοντό το μαλλί της.κ εγω όταν την έκλεισα από g δε κατάλαβα ότι ήταν αυτή αλλά αυτή ήρθε!
Δυστυχώς εξαφανίστηκαν!!! Ειδικά Ελίνα θα ήθελα να την ξαναδώ. Η Μαίρη όταν επανήλθε 2η φορά είχε χαλάσει πολύ στο επίπεδο του μασάζγνωριζει καποιος info για τις παλιες και καλες
Ελινα απο velvet και Μαιρη joy ,που ειναι εξαφανισμενες ???
Και μενα το ιδιο μ ειπε 100 με τα εσώρουχα χωρίς να αγγίζω με φραπεδάκι μονο τπτ παραπάνω100 για στεγνό καθάρισμα χωρίς να ακουμπάς
Ορίστε φιλε στην βρηκα και εδω ,, οποτε καταλαβενεις τι θα θέλει γ μπριζόλαΓια το τουμπανάκι εδώ έχουμε καμιά πληροφορία τσεκαρισμένη???Μονο μια η φωτό της προς το παρον...αλλα φαίνεται αξιογάμητο!!!!Login • Instagram
Δεν ανοιγει η σελιδα τυπε μου...μιλησα μαζι της παντως δεν μου ειπε κατι για OF....οσα μου ειπε παντως πανω στο οικονομικο κομματι αρκουν για να ανοξω εγω...μπας και βγαλω κανα 15ημερο αν τις τα σκασω...θελουν γιατρο τα τρελοπουτανα ρεεεε....ολες!!!!Ορίστε φιλε στην βρηκα και εδω ,, οποτε καταλαβενεις τι θα θέλει γ μπριζόλα
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Ορίστε φιλε στην βρηκα και εδω ,, οποτε καταλαβενεις τι θα θέλει γ μπριζόλα
OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
εμένα ζήτησε 80€ με φραπέ για 45(!) λεπτάΔεν ανοιγει η σελιδα τυπε μου...μιλησα μαζι της παντως δεν μου ειπε κατι για OF....οσα μου ειπε παντως πανω στο οικονομικο κομματι αρκουν για να ανοξω εγω...μπας και βγαλω κανα 15ημερο αν τις τα σκασω...θελουν γιατρο τα τρελοπουτανα ρεεεε....ολες!!!!
Θα εξηγήσει κάποιος και σε μας τους αδαες τι είναι το OF και πως βγάζουν λεφτά ;Εδώ είναι η κοπελα δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα πριν κανα 2μηνο γιατί δεν είναι στο στυλ μου
Αν όντως κάνει μασάζ και θέλει +30 για φραπέ , δεν είναι και τόσο παλαβό λαμβάνοντας υπ'οψιν αυτά που ζητάνε τα διάφορα μπάζα !εμένα ζήτησε 80€ με φραπέ για 45(!) λεπτά