Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Να κόψεις κ εσύ τη μλκ..δεν έχεις ακούσει ότι τυφνωναξαιιξε;Ωχ δε το προσεξα...χα χα..καλα δε περιμενω
Να κόψεις κ εσύ τη μλκ..δεν έχεις ακούσει ότι τυφνωναξαιιξε;Ωχ δε το προσεξα...χα χα..καλα δε περιμενω
γενικα απο joy αν ξερει καποιος απο τις καινουργιες αν καποια προχωραει φραπε η παρακατω ,ας πει !!!Έχει δοκιμάσει κανείς Ζωή η Ελισάβετ από Τζόι?
Η φωτογραφία πάντως δεν δείχνει σε πολλές σώμαΒικτώρια έχω πάρει συμπαθητικό έως καλό μασάζ με φραπεδιά στο τέλος... Καλό σώμα..
Για Βαλέρια θα ήθελα κι εγώ να μάθω περισσότερα γτ βλέπω για φραπεδιά αλλά μηχανικά...
Έχει ωραίο σώμα λενε ισχύει??
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση καμιαγενικα απο joy αν ξερει καποιος απο τις καινουργιες αν καποια προχωραει φραπε η παρακατω ,ας πει !!!
Σίγουρα παίζει πολύ Photoshop γενικά εγώ μίλησα μόνο για Βικτώρια που την έχω δειΗ φωτογραφία πάντως δεν δείχνει σε πολλές σώμα
Για Βαλέρια και τις υπόλοιπες το σχόλιο
Κι εγώ αυτό ψάχνω φίλε.Έχει δοκιμάσει κανείς Ζωή η Ελισάβετ από Τζόι?
Καλημερα, ειναι και οι δυο απο το empire - crystal. Νομιζω βικυ και ηλιανα αντιστοιχα. Η βικυ φουλαρει απο οσο ξερω, η αλλη οχι.Κι εγώ αυτό ψάχνω φίλε.
Η Ζωή μου φέρνει σε Βίκυ από empire αλλά ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος...
Ευχαριστώ φίλε μου!Καλημερα, ειναι και οι δυο απο το empire - crystal. Νομιζω βικυ και ηλιανα αντιστοιχα. Η βικυ φουλαρει απο οσο ξερω, η αλλη οχι.
Και οι δύο κοπέλες είναι άνω του μετρίου σε εμφάνιση. Εντελώς του μετρίου σε μασάζ, δεν βγάζουν ρούχα και δίνουν έναν "άχαρο" φραπέ.Επίσης από deluxe ποια να προτιμήσω...βαλερια η βικτωρια
αλεξανδρα απο vip εχει δοκιμασει κανεις;;
Αξίζει από εμφάνιση η Βίκυ που λες? Φραπέ καλαμάκι προσφέρει με όρεξη?Καλημερα, ειναι και οι δυο απο το empire - crystal. Νομιζω βικυ και ηλιανα αντιστοιχα. Η βικυ φουλαρει απο οσο ξερω, η αλλη οχι.
Ψηλη κοπελα με ωραιο σωμα. Προσωπο πολυ μετριο. Εγω μια φορα πηρα μονο γιατι κατι με ειχε χαλασει. Προσφερει τα παντα με ορεξη αρκει να βαζεις το χερι βαθια στην τσεπη!!Αξίζει από εμφάνιση η Βίκυ που λες? Φραπέ καλαμάκι προσφέρει με όρεξη?
60 λεπτά 120 ευρώ;
Ευχαριστώ φιλοςΨηλη κοπελα με ωραιο σωμα. Προσωπο πολυ μετριο. Εγω μια φορα πηρα μονο γιατι κατι με ειχε χαλασει. Προσφερει τα παντα με ορεξη αρκει να βαζεις το χερι βαθια στην τσεπη!!
Έχουν γίνει αρκετές αναφορέςΜε τι όνομα και σε ποιο γραφείο εργάζεται η Ζέτα;;;