Στο deluxe αδερφέ μου, τα λέμε στην προηγούμενη σελίδαπροχωραει φουλ, κανονικα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)
jojo1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 270
- Πόντοι
- 20
Απο τα ποιο σιγουρα... Για κομπλε κατάστασηosmosemassage παίζει τίποτε ; Η είναι στα δεν; Είδα σε φωτογραφία μια ντανιελα κάπως έτσι και θέλω να την πηδήξω
35 αρα ελληνίδα για ολα τα είδη μασάζ 6948102615 θεσαλινικη Χαλκιδική
για όλα τα καυλωμενα αγόρια και άντρες που θέλουν να εκτονωθούν προσφέρω μια διακριτική συνάντηση Όχι αποκρύψεις και sms, μόνο σοβαρές προτάσεις. 35 έτων 100# ελληνίδα 6948102615
kanesex.com
Πρόσφατη συνάντηση με Βασιλική από Deluxe:καμμία σχέση η φώτο της με την πραγματικότητα παραπανίσια κιλά κ άλλο πρόσωπο..ακόμη μία απογοήτευση!Μέτριο μασάζ χωρίς έξτρα(ευτυχώς)!Μου στείλανε φώτος Ειρήνη και Ρέας φαίνονται ωραίες έχει δοκιμάσει κάποιος για να μην την ξαναπατήσω?
Ναι όντως παίζουν όμως αυτές; ή μόνο φωτογραφίες έχουν στη σελίδα;Massaua παίζει τίποτα; Βλέπω ινστα έχει μουναρες νεαρές
γιατι την κρατησες;Πρόσφατη συνάντηση με Βασιλική από Deluxe:καμμία σχέση η φώτο της με την πραγματικότητα παραπανίσια κιλά κ άλλο πρόσωπο..ακόμη μία απογοήτευση!Μέτριο μασάζ χωρίς έξτρα(ευτυχώς)!Μου στείλανε φώτος Ειρήνη και Ρέας φαίνονται ωραίες έχει δοκιμάσει κάποιος για να μην την ξαναπατήσω?
η φωτο μου θυμιζει ματζικ μασαζ. αν ειναι απο εκει μακρυα..Μούφα είναι οι φωτό λογικά?35 αρα ελληνίδα για ολα τα είδη μασάζ 6948102615 θεσαλινικη Χαλκιδική
για όλα τα καυλωμενα αγόρια και άντρες που θέλουν να εκτονωθούν προσφέρω μια διακριτική συνάντηση Όχι αποκρύψεις και sms, μόνο σοβαρές προτάσεις. 35 έτων 100# ελληνίδα 6948102615kanesex.com
Ξεπετες..
Λάθος μου..γιατι την κρατησες;
Συγγνωμη αλλα τα λαθη πληρωνονται.Λάθος μου..
Εχω διωξει δυο τρεις φορες κοπελλα που δεν ταιριαζε με τη φωτο.
Στη μια πληρωσα κ το ταξι.
και πολυ καλα εκανες , γιατί με το φιλτρα εχει παραγινει το κακό ασε που επιτηδες στελνουν και αλλες μου εχει τυχει ανοιξα ειδα αλλη και μολις καλεσα το γραφειο μου ειπαν οτι κατι τις ετυχε και μου εστειλαν μια αλλη κοπελα για να μην ξενερωσω που περιμενα ... λες και δεν ξενερωσα μολις ειδα αλλη μυαλο κουκουτσιΣυγγνωμη αλλα τα λαθη πληρωνονται.
Εχω διωξει δυο τρεις φορες κοπελλα που δεν ταιριαζε με τη φωτο.
Στη μια πληρωσα κ το ταξι.
Λάουρα από deluxe έχει κανείς εμπειρία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λάθος από gmassageΛάουρα από deluxe έχει κανείς εμπειρία;
Επίσης από deluxe ποια να προτιμήσω...βαλερια η βικτωριαΛάουρα από deluxe έχει κανείς εμπειρία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λάθος από gmassage
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 216
Βικτώρια έχω πάρει συμπαθητικό έως καλό μασάζ με φραπεδιά στο τέλος... Καλό σώμα..Επίσης από deluxe ποια να προτιμήσω...βαλερια η βικτωρια
Για Βαλέρια θα ήθελα κι εγώ να μάθω περισσότερα γτ βλέπω για φραπεδιά αλλά μηχανικά...
Έχει ωραίο σώμα λενε ισχύει??
feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.474
- Πόντοι
- 26.236
Έφυγε ? Καλούτσικη ήταν αυτή.Καλησπέρα στην παρέα. Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Βικτώρια που έχει φύγει από Senses?
Έφυγε ? Καλούτσικη ήταν αυτή.
Έτσι μου είπαν απ το γραφείο πριν 2-3 μέρες. Ξέρεις κάτι διαφορετικό μήπως?
Ναι ναι αρκετά καλή ήταν
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.597
- Πόντοι
- 1.336
Ποιες είναι οι καλύτερες βυζαρουδες μασέρ;
Ναι πες μας!!Ωραιος!!!
αντε για να δουμε... βουρ για χρυση ευκ.!!!!
αναμενουμε ομως και αυριο και τις πληροφοριες σου...
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Οκτ του 2006 η ανάρτηση τύπε..μη περιμένεις πολύ..Ναι πες μας!!
Ωχ δε το προσεξα...χα χα..καλα δε περιμενωΟκτ του 2006 η ανάρτηση τύπε..μη περιμένεις πολύ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις