professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.446
- Πόντοι
- 11.096
Έχω περιέργεια νά δω τί θά γίνει εδώ θά πέσει κάνα μπαναρισμα ;
Ψηφίζεις ;;; Το ότι μερικοί άνθρωποι εδώ μέσα έχουμε δουλειές που χανόμαστε και απλά μπαίνουμε να ρίξουμε μία ματιά και να καύλα ντύσουμε δε σημαίνει ότι είμαστε όλα αυτά που λες που δεν ξέρω καν τι είναι ένα προφίλ έχω χρόνια τώρα γι’αυτό μάζεψε τα λόγια σου ηλίθιεΤο ιδιο ατομο ειναι.main account ειναυτο και τ αλλο κλωνοπροφιλ.Τσεκαρε και τα 2 θα δεις δεν εχει γραψει ποτε τιποτα για τη συγκεκριμενη και γενικα.Φιδεμπορας σκουληκι ειναι και θα δεις οτι τιποτα δε θα ανεβασει γιατι ραντεβου δεν ειχε ποτε ουτε την εχει γαμησει.
Απατεωνας και σκουληκι
Ξέρουμε τίποτα τελικά;Magic massage, ελινα Ξέρουμε κατι;;
Μιασχετικα μεγαλουλα?Καλημερα ξερει κανει κάποιος για φαιη απο vip κοντουλα με γυαλια μελαχρινή αν φτάνει σε μπριζολα? Ευχαριστώ
Κανα 30αρι την κοβωΜιασχετικα μεγαλουλα?
φτανει κ μπριζολα φιλε αλλα ξενερωνεις γιατι στηνεται περιεργα για να μην μπεις ολος μεσα!!εμενα τουλαχιστον με χαλασε!!Καλημερα ξερει κανει κάποιος για φαιη απο vip κοντουλα με γυαλια μελαχρινή αν φτάνει σε μπριζολα? Ευχαριστώ
Ειναι ωραια?ηλικια?φτανει κ μπριζολα φιλε αλλα ξενερωνεις γιατι στηνεται περιεργα για να μην μπεις ολος μεσα!!εμενα τουλαχιστον με χαλασε!!
vip και ρωτας για μπριζολα , με την μια θα στην δωσει μασαζ να μην περιμενεις στην τελ ενημερωση που ειχα ειχε και κανα 2 δυνατα εργαλειαΚαλημερα ξερει κανει κάποιος για φαιη απο vip κοντουλα με γυαλια μελαχρινή αν φτάνει σε μπριζολα? Ευχαριστώ
40αρα γεματηΕιναι ωραια?ηλικια?
Συμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω ότι λές.Κωνσταντινα τελος απο gm,ευα τελος απο massaua.Βικτωρια ενδιαφερουσα προσθηκη στο massaua, δημητρα στο gm.Κωνσταντινα να ξερετε την καναν να φυγει οι κλωνοι που γραφαν οτι τη γαμουσαν απο κωλο, ειναι τραβελι κλπ.Η τυπισα ΔΕ γαμιοταν, πουτσο δεν ειδα να χει(δεν επιασα), εκανε καλο ως αρκετο καλο μασαζ και τα κλασικα φραπες καλαμακι.Εχω νευρα τωρα γιατι ηταν μολις η 3η που χω βρει τοσα χρονια να κανει τιμιο μασαζ, τη φαγαν τα κωλο προμο σας μαλακες
Συμπαθητική.μια νορμαλ κοπέλα…αν κ αυτά είναι υποκειμενικά!!Ειναι ωραια?ηλικια?
πηρα τηλεψωνο κανα δυο φορες,αλλα δε εχουν απαντησει.αν μιλησω θα σε ενημερωσωΛεβέντες από massageone έκανε κάποιος ραντεβού η όχι;υπάρχουν πληροφορίες καθόλου;
Εγω είχα στείλει στο βαιμπερ.μου είχε στείλει φωτό κανόνισα κοπέλα κ στο τέλος λεω «ελπιζω να έρθει αυτή η κοπέλα γιατί αν έρθει άλλη δε θα τη κρατήσω» και με μπλόκαρε.πηρα τηλεψωνο κανα δυο φορες,αλλα δε εχουν απαντησει.αν μιλησω θα σε ενημερωσω
α τοσο ωραια.μη κολλας προχωρα παρακατω.κοιτα λιγο π.μΕγω είχα στείλει στο βαιμπερ.μου είχε στείλει φωτό κανόνισα κοπέλα κ στο τέλος λεω «ελπιζω να έρθει αυτή η κοπέλα γιατί αν έρθει άλλη δε θα τη κρατήσω» και με μπλόκαρε.
ο αλητης που γραφει απο κατω σου και ξεκατανιαζομαι 2-3 μερες σερι και απο τα 2 προφιλ του ειναι το ενα σκουπιδι που φταιει γιαυτο(και δεν εχει την τσιπα να εξαφανιστει μετα το ξεφτιλικι του συνεχιζει και γραφει) και ο gravity με τα πολλα προφιλ του το αλλοΣυμφωνώ απόλυτα και επιβεβαιώνω ότι λές.
Ρε παιδιά ένας admin δε μπορεί να παρέμβει με το μαλακα;;ο αλητης που γραφει απο κατω σου και ξεκατανιαζομαι 2-3 μερες σερι και απο τα 2 προφιλ του ειναι το ενα σκουπιδι που φταιει γιαυτο(και δεν εχει την τσιπα να εξαφανιστει μετα το ξεφτιλικι του συνεχιζει και γραφει) και ο gravity με τα πολλα προφιλ του το αλλο