Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (12 μέλη και 39 επισκέπτες)

chris moraitis

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
261
Πόντοι
1
Πήρα 3 φορές Κωνσταντίνα από gmassage. Ακόμα εκεί είναι

Αλλά σεξ δεν κάνει όντως

Μέχρι καλαμάκι φτάνει

Και δεν είναι τραβεστί η κοπέλα είναι ελληνίδα γυναίκα κ καλό παιδί ευγενική
Κούρασε τό θέμα πάμε παρακάτω

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
452
Πόντοι
21
Καλησπερα....ειδα στο gmassage μια Χρυση ειναι η γνωστη; αν ξερει καποιος ας μας πει γιατι την ειχα δει μονο σε φωτο κ δεν την θυμαμαι....
εαν εννοείς του VIP μακάρι να ήταν , παει αυτή χάθηκε καπου γράφθηκε οτι εχει δίκο της κύκλο και κινείται εκει , και το γραφειο απο την ημερα που εφυγε μαραζωσε εχουν μαζεψει ολη την σαβουρα εγω δεν εχω ξαναπαρει ποτε απο εκει

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
δυστυχως η κυρα χρυσα , την εχασε τη χρυση κ εξαφανιστηκε απ τη πιατσα δυστυχως
δεν τη βρηκα ποτε ξανα τη χρυση
δυνατο εργαλειο τιμιο
Μου την είχε πασάρει αρκετές φορές αλλά δίσταζα γιατί δεν είχαν γραφτεί ακόμη κριτικές ,όταν αποφάσισα είχε φύγει πλέον!

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
7
Like
3.248
Πόντοι
736
Η χρυση ηταμ τηννιδια περιοδο με αριαδανκι στο vip, τοτε το γραφειο στα καλυτερα του..
Χρυση κορυφη, εμενα δεν ηταν το στυλ μου, αλλα υπηρεσιες αψογες

40ilias

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2022
Like
49
Πόντοι
0
γεια σας.....τι εγινε με vip εχει αλλαξει κατι στην επικοινωνια;;;

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
452
Πόντοι
21

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
452
Πόντοι
21
γεια σας.....τι εγινε με vip εχει αλλαξει κατι στην επικοινωνια;;;
τιποτα απολυτως απο οσο ξερω , αλλα γκρινιες ακουγονται αρκετες και για τα κοριτσια αλλα και για τις υπηρεσιες σε ολα τα επιπεδα τελ ενημερωση που πηρα απο το γραφειο ηταν στα δεν για εμενα πανε οι καλες εποχες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μου την είχε πασάρει αρκετές φορές αλλά δίσταζα γιατί δεν είχαν γραφτεί ακόμη κριτικές ,όταν αποφάσισα είχε φύγει πλέον!
φιλος εχασες

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.094
Πόντοι
201
εαν εννοείς του VIP μακάρι να ήταν , παει αυτή χάθηκε καπου γράφθηκε οτι εχει δίκο της κύκλο και κινείται εκει , και το γραφειο απο την ημερα που εφυγε μαραζωσε εχουν μαζεψει ολη την σαβουρα εγω δεν εχω ξαναπαρει ποτε απο εκει
ακριβως ετσι κι εγω !!! αν καποιος ξερει τροπο να την ξαναβρω την παλια Χρυση απο vip ας μου στειλει μηνυμα !!! νομιζω ακομη κανει μασαζ ,αλλα οχι σε καποιο γραφειο...

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Τελικά αυτή η Ζωή από το joy αξίζει?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
Αργείς πολύ να αποφασίσεις φίλε χαχα. Εγώ πάντως που την πήρα μια φορά δε θα λεγα ότι μου μεινε αξέχαστη. Σε καμία περίπτωση.

kostasss26

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Καλημέρα.

Δοκιμή το ΣΚ με Έλενα απο deluxe (μετριο μασαζ, περισσότερα κιλα απο οτι στις φώτο, φτανει φουλ είπε αλλα δεν ψηθηκα καθόλου, χέρι με +20).

Έχει βρει κανεις την Νίνα απο joy σε κάποιο άλλο μαγαζι γιατι δεν την εχω δει καιρό τώρα? Μήπως σταμάτησε? Ή υπάρχει ινστα για επικοινωνίας που έχει αναφερθει παραπάνω?

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.489
Πόντοι
456
Συνάnτηση με Ιωάννα απο Gm massage... Νταρντανο-κατασταση εκεί στα 35-40.... καλό κορμί...μασάζ κλασσικά ανύπαρκτο... κλασσική περίπτωση νυχτόβιας που βγάζει κανα χαρτζηλίκι .. ωραίο καλαμάκι και αγγίγματα.. μπριζόλα δε ρώτησα αλλά δε θα έπαιρνα κιόλας...γούστα είναι αυτά..
Στα +30,00 :pipa2:

Δεν ειναι κοπελα απο το χωρο του μασαζ φιλε μου, γι αυτο! Δεν εχω θεμα να το κοινοποιησω! Οπως, ειπα υπαρχουν κακοπροαιρετοι ανθρωποι, που σχολιαζουν !
Αν έχεις χρόνο στείλε με dm λεπτομέρειες..

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.193
Πόντοι
4.365
Συνάnτηση με Ιωάννα απο Gm massage... Νταρντανο-κατασταση εκεί στα 35-40.... καλό κορμί...μασάζ κλασσικά ανύπαρκτο... κλασσική περίπτωση νυχτόβιας που βγάζει κανα χαρτζηλίκι .. ωραίο καλαμάκι και αγγίγματα.. μπριζόλα δε ρώτησα αλλά δε θα έπαιρνα κιόλας...γούστα είναι αυτά..
Στα +30,00 :pipa2:

Αν έχεις χρόνο στείλε με dm λεπτομέρειες..
Πεστου να το γραψει δημοσια να γελασουμε που ξερεις μπορει να βρηκε καμια αγγελια στο kanesex τοσο καιρο

qbathens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
100
Πόντοι
0
Ξερουμε τιποτα για το μιλφακι τη μελιτα του massaua.gr δειχνει ενδιαφερον
να φτανει τουλαχιστον μεχρι καλαμακι ? εχουμε κανενα ινφο ?
αδερφε πιστευω οτι το massaua ειναι απο τα πιο ενταξει γραφεια...εγω οσες φορες εχω παρει απο εκει (εχω δοκιμασει ολες εκτος απο νικολετα) την ρωταω χυμα για τη κοπελα...οχι αναλυτικα αλλα αν ειναι μονο για μασαζ η κ για κατι παραπανω!! το χριστινακι να προσεχετε απο εκει...για φραπε ζηταει +ενα μασαζ δλδ 60... σκεψου δλδ στο 3ο-4ο ραντεβου κ αν σου γουσταρει κ αυτη ποσα θα ζηταει για μπριζολα!!!ασχετα οτι εχει κ πολυ ευαισθητες ρωγες!! αχαχαχαχαχ μαλακα τι ζωντοβολα εχω πληρωσει!!!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Καλημέρα.

Δοκιμή το ΣΚ με Έλενα απο deluxe (μετριο μασαζ, περισσότερα κιλα απο οτι στις φώτο, φτανει φουλ είπε αλλα δεν ψηθηκα καθόλου, χέρι με +20).

Έχει βρει κανεις την Νίνα απο joy σε κάποιο άλλο μαγαζι γιατι δεν την εχω δει καιρό τώρα? Μήπως σταμάτησε? Ή υπάρχει ινστα για επικοινωνίας που έχει αναφερθει παραπάνω?
Κανονικά στο Joy

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.358
Πόντοι
206
αδερφε πιστευω οτι το massaua ειναι απο τα πιο ενταξει γραφεια...εγω οσες φορες εχω παρει απο εκει (εχω δοκιμασει ολες εκτος απο νικολετα) την ρωταω χυμα για τη κοπελα...οχι αναλυτικα αλλα αν ειναι μονο για μασαζ η κ για κατι παραπανω!! το χριστινακι να προσεχετε απο εκει...για φραπε ζηταει +ενα μασαζ δλδ 60... σκεψου δλδ στο 3ο-4ο ραντεβου κ αν σου γουσταρει κ αυτη ποσα θα ζηταει για μπριζολα!!!ασχετα οτι εχει κ πολυ ευαισθητες ρωγες!! αχαχαχαχαχ μαλακα τι ζωντοβολα εχω πληρωσει!!!
Το κακό με το massaua είναι πως ενώ έχει καλά κομμάτια, τα κορίτσια έχουν τιμοκατάλογο πριν προχωρήσουν που πολλές φορές είναι τσουχτερός, ενώ στο gmassage προχωράνε και δίνεις ότι θέλεις πάντα σε λογικά πλαίσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom