Φιλε μου απο αυτά που εχω καταλαβει ειναι οτι αληθεια δεν θα μαθεις ποτέ απο αυτές , η δαναη εδινε μπριζολα με το αναλογο αντίτιμο σε αρκετους πιστεψε με θέμα χρηματων και μονο ήταν . Για την τωρινη δεν ξερω δεν την εχω συναντησει οποτε οτι μαθαινω απο εσας , δυσκολο ομως να μην κανει κατι στον χωρο αυτό μπορεί να μην το κανει με ολους - μαζικα αλλα επιλεκτικα σιγουρα καπου το δινει ( με το αναλογο τιμημα παντα ) ολες εχουν τιμη ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων ,,γνωμη μου πανταΤι να σου πω μπριζολα με δαναη δεν ειχα φαει,7-8 φορες την ειχα δει,τις πρωτες 4-5 περα μασαζ(καλη,πολυ καλη) κερναγε φραπε χωρις εξτρα κοστος, στις τελευταιες κερασε καλαμακι και μπαλαμουτι με +30.Αν προλαβες και εφαγες μπριζολα ειλικρινα ζηλευω, πολυ δυνατη σε ολα της αλλα την τελευταια φορα που χα δει μου λεγε κιαυτη οτι εχει ξενερωσει και θα σταματησει γιατι την πιεζαν για μπριζολα νεοι πελατες(επειδη ειχε γραφτει εδω) και μου λεγε-και ειχε δικιο- πως μασαζ αγοραζεις, τα εξτρα τα προσφερει η κοπελα οταν και αν θελει.Δε μου χε πει οτι δεν κανει, απλα οτι δεν παιζει στο προγραμμα, τωρα κατ εξαιρεση δε ξερω αν εκανε.Η τωρινη παντως επεμενε και σε μενα και αλλους συναδελφους φερεγγυους οτι μπριζολα ποτε και πουθενα
θα την δω ομως γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα