Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
482
Πόντοι
21
Τι να σου πω μπριζολα με δαναη δεν ειχα φαει,7-8 φορες την ειχα δει,τις πρωτες 4-5 περα μασαζ(καλη,πολυ καλη) κερναγε φραπε χωρις εξτρα κοστος, στις τελευταιες κερασε καλαμακι και μπαλαμουτι με +30.Αν προλαβες και εφαγες μπριζολα ειλικρινα ζηλευω, πολυ δυνατη σε ολα της αλλα την τελευταια φορα που χα δει μου λεγε κιαυτη οτι εχει ξενερωσει και θα σταματησει γιατι την πιεζαν για μπριζολα νεοι πελατες(επειδη ειχε γραφτει εδω) και μου λεγε-και ειχε δικιο- πως μασαζ αγοραζεις, τα εξτρα τα προσφερει η κοπελα οταν και αν θελει.Δε μου χε πει οτι δεν κανει, απλα οτι δεν παιζει στο προγραμμα, τωρα κατ εξαιρεση δε ξερω αν εκανε.Η τωρινη παντως επεμενε και σε μενα και αλλους συναδελφους φερεγγυους οτι μπριζολα ποτε και πουθενα
Φιλε μου απο αυτά που εχω καταλαβει ειναι οτι αληθεια δεν θα μαθεις ποτέ απο αυτές , η δαναη εδινε μπριζολα με το αναλογο αντίτιμο σε αρκετους πιστεψε με θέμα χρηματων και μονο ήταν . Για την τωρινη δεν ξερω δεν την εχω συναντησει οποτε οτι μαθαινω απο εσας , δυσκολο ομως να μην κανει κατι στον χωρο αυτό μπορεί να μην το κανει με ολους - μαζικα αλλα επιλεκτικα σιγουρα καπου το δινει ( με το αναλογο τιμημα παντα ) ολες εχουν τιμη ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων ,,γνωμη μου παντα
θα την δω ομως γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
482
Πόντοι
21
Όχι φίλε δε γαμιοταν !!!! Χαχαχαχαχαχα . Από το πρώτο ραντεβού γαμήθηκε φίλε μου… !!!
ωπ και αλλος φιλος που αναφέρει μπριζολα με την συγκεκριμενη ,,κόστος ?? για να οργανωθει καταδρομικη

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
482
Πόντοι
21
σου ειπε μεγαλη αληθεια η κοπελα που το εχω ακουσει κι απο αλλες απο κοντα !!! και ειναι πολυ διαφορετικο αν καποια κοπελα γουσταρει καποιον πολυ και θελει να μπριζολιαστει!!! αλλωστε οι πιο πολλες θελουν καποιον να τις βγαλει απο το μασαζ και να της προσφερει μια ανετη και ποιοτικη ζωη
τον Μ.....Α δηλαδη για να συνεχισουν σε κυκλο δικο τους μετα , πισω απο την πλατη του αστο φιλος μακρια και αλαργα αυτη η περιπτωση που αναφερεις ειναι 1 στο 1.000.000.000 ( σαν εξαιρεση στον κανονα )

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.508
Πόντοι
4.365
Φιλε μου απο αυτά που εχω καταλαβει ειναι οτι αληθεια δεν θα μαθεις ποτέ απο αυτές , η δαναη εδινε μπριζολα με το αναλογο αντίτιμο σε αρκετους πιστεψε με θέμα χρηματων και μονο ήταν . Για την τωρινη δεν ξερω δεν την εχω συναντησει οποτε οτι μαθαινω απο εσας , δυσκολο ομως να μην κανει κατι στον χωρο αυτό μπορεί να μην το κανει με ολους - μαζικα αλλα επιλεκτικα σιγουρα καπου το δινει ( με το αναλογο τιμημα παντα ) ολες εχουν τιμη ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων ,,γνωμη μου παντα
θα την δω ομως γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα
Δεν ειπα ποτε οτι η δαναη δεν εδινε μπριζολα.Δε μου χε πει και κατι τετοιο, ειχε πει απλα πως δεν ειναι στο προγραμμα , επιλεκτικα και μετα αρκετες συναντησεις ειμαι σιγουρος θα επαιζε(με καπιιους).Το θεμα ειναι γραφτηκε, της ζηταγαν ολοι και σταματησε.
Η τωρινη εχει πει σε μενα και αλλους κατηγορηματικα ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΠΟΤΕ, δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις.Και δε νομιζω να τη βρεις, σταματησε

• Ουάου
Αντιδράσεις: ambe77

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.508
Πόντοι
4.365
ωπ και αλλος φιλος που αναφέρει μπριζολα με την συγκεκριμενη ,,κόστος ?? για να οργανωθει καταδρομικη
Το ιδιο ατομο ειναι.main account ειναυτο και τ αλλο κλωνοπροφιλ.Τσεκαρε και τα 2 θα δεις δεν εχει γραψει ποτε τιποτα για τη συγκεκριμενη και γενικα.Φιδεμπορας σκουληκι ειναι και θα δεις οτι τιποτα δε θα ανεβασει γιατι ραντεβου δεν ειχε ποτε ουτε την εχει γαμησει.
Απατεωνας και σκουληκι

• Like
Αντιδράσεις: ambe77

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
482
Πόντοι
21
Το ιδιο ατομο ειναι.main account ειναυτο και τ αλλο κλωνοπροφιλ.Τσεκαρε και τα 2 θα δεις δεν εχει γραψει ποτε τιποτα για τη συγκεκριμενη και γενικα.Φιδεμπορας σκουληκι ειναι και θα δεις οτι τιποτα δε θα ανεβασει γιατι ραντεβου δεν ειχε ποτε ουτε την εχει γαμησει.
Απατεωνας και σκουληκι
καταλαβα ευχαριστώ φίλος

ambe77

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2024
Like
482
Πόντοι
21

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.508
Πόντοι
4.365
φιλος εαν δοικιμασεις κατι απο εκει γράψε ενημερωση εχω δει και εγω κατι αξιολογα στο γραφειο αυτό
Massaua/gm ιδιο μαγαζι ειναι γενικα,προχωρανε πλην εξαιρεσεων.Ευα απο massaua δημητρα απο gm προτεινω για πιπινακια
Μασαζ μην περιμενετε,για μπριζολα μιλω

qbathens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
100
Πόντοι
0
Εφτασε η μερα να την ξαναξεκωλιασεις την πουτανα και να ανεβασεις σελφι.Τι, οχι?
Τι, εισαι ενα ξεφτιλισμενο ΣΚΟΥΠΙΔΙ που λεει φιδια απο 2 προφιλ και δεν γραψει εχει ΜΙΑ(1) κριτικη απο το 2006?

Μηπως εγινες η γεννηθηκες ΣΚΟΥΠΙΔΙ?
Επειδή κούρασες πολύ κ παντελονατος δεν είσαι να με πάρεις τηλ να μου πεις από κοντά για τη μάνα μου να σε πάω μπροστά της να μου πει αν σε ξέρει η όχι μόλις έφυγα από τη δίωξη.θα δούμε σε λίγο μαλακα ποιος γελάει καλύτερα!!τα φιλία μου!!

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.508
Πόντοι
4.365
Επειδή κούρασες πολύ κ παντελονατος δεν είσαι να με πάρεις τηλ να μου πεις από κοντά για τη μάνα μου να σε πάω μπροστά της να μου πει αν σε ξέρει η όχι μόλις έφυγα από τη δίωξη.θα δούμε σε λίγο μαλακα ποιος γελάει καλύτερα!!τα φιλία μου!!
Ωραιος, τη σελφι μη ξεχασεις
Γελοιο σκουπιδι

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.508
Πόντοι
4.365
Δε θέλει το κορίτσι..τι να σε κάνω;;αμα μπορέσω κρυφά θα στη βγάλω φωτό!
Αμα μπορεσεις την υποταγμενη καραπουταναρα που σου χει δωσει το νουμερο της,που γαμας απο κωλο και γουσταρει να της τραβας το μαλλι για να μην αφηνει σταγονα?
Ξεφτιλιστηκες γελοιο ΣΚΟΥΠΙΔΙ και δε μαζευεται τωρα αντε παλι στη μαυρη τρυπα σου, σε κανεναν δε θα λειψεις βρωμιαρη παπατζοπουστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παντως αν θες μπορείς να στήσεις καρτέρι στο πάρκινγκ του bill 5-5:15 μπας κ τη δεις κ ηρεμήσεις!!5:30 έχω ραντεβού!
Για γελια εισαι ρε ξεφτιλα και μονο

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.508
Πόντοι
4.365
Μη βιάζεσαι ολα στην ώρα τους γάμια!!
Εγω ειμαι αγαπουλης ειπαμε εσυ εισαι ο γαμιας.Περιμενουμε τη σελφι σου γαμηκουλα ΣΚΟΥΠΙΔΙ
και τωρα πουλο, ξεφτιλιστηκες δημοσια, αρκετα σου γαμησα το βρωμικο κωλο σου, σελφι δε θα δουμε γιατι εισαι παπατζοπουστρακι και η υποθεση σου ειναι θεμα των admin πλεον,αρκετες σελιδες γεμισαν για ενα κουραδοφιδο.
Καλη επιστροφη στην τρυπα σου
ΣΚΟΥΠΙΔΙ

qbathens

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2017
Like
100
Πόντοι
0
Εγω ειμαι αγαπουλης ειπαμε εσυ εισαι ο γαμιας.Περιμενουμε τη σελφι σου γαμηκουλα ΣΚΟΥΠΙΔΙ
και τωρα πουλο, ξεφτιλιστηκες δημοσια, αρκετα σου γαμησα το βρωμικο κωλο σου, σελφι δε θα δουμε γιατι εισαι παπατζοπουστρακι και η υποθεση σου ειναι θεμα των admin πλεον,αρκετες σελιδες γεμισαν για ενα κουραδοφιδο.
Καλη επιστροφη στην τρυπα σου
ΣΚΟΥΠΙΔΙ
Πίσω από μια οθόνη κ από το πληκτρολόγιο δε γαμησε κανείς αγαπούλα!!!που να γαμησεις εσυ κωλο ρε;;κάτσε εδώ κ κλαίγε!!μπλα μπλα μπλα μπλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom