You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (11 μέλη και 31 επισκέπτες)
!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.044
- Πόντοι
- 4.415
τσεκαρεΒγάζει με παρότρυνση δική σου.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Τι να σου πω μπριζολα με δαναη δεν ειχα φαει,7-8 φορες την ειχα δει,τις πρωτες 4-5 περα μασαζ(καλη,πολυ καλη) κερναγε φραπε χωρις εξτρα κοστος, στις τελευταιες κερασε καλαμακι και μπαλαμουτι με +30.Αν προλαβες και εφαγες μπριζολα ειλικρινα ζηλευω, πολυ δυνατη σε ολα της αλλα την τελευταια φορα που χα δει μου λεγε κιαυτη οτι εχει ξενερωσει και θα σταματησει γιατι την πιεζαν για μπριζολα νεοι πελατες(επειδη ειχε γραφτει εδω) και μου λεγε-και ειχε δικιο- πως μασαζ αγοραζεις, τα εξτρα τα προσφερει η κοπελα οταν και αν θελει.Δε μου χε πει οτι δεν κανει, απλα οτι δεν παιζει στο προγραμμα, τωρα κατ εξαιρεση δε ξερω αν εκανε.Η τωρινη παντως επεμενε και σε μενα και αλλους συναδελφους φερεγγυους οτι μπριζολα ποτε και πουθεναεαν εννοείς την δαναη απο deluxe φίλος , οντως απωλεια μεγαλο καυλοραπανο και αυτη ομως τα πολυ παραπανω ( γιατι τα εκανε ) ηταν επιλεκτικα σε ποιους τα εκανε ( εαν πεσει το αναλογο χρημματικο ποσόν γινονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την πλειοψηφεία )
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Το θεμα ειναι να υπαρχουν σωστες-αληθινες κριτικες ωστε να υπαρχει καλο input για οσο το δυνατον περισσοτερες επιλογες-γουστα.Γιαυτο και κυνηγω αμειλικτα φιδεμπορες-προμοτορες και τσιμπουρια που σπαμαρουν ερωτησεις δημοσια και με pm χωρις ποτε να προσφερουν οι ιδιοι πληροφορησηOk πολυ μακρια απο δικες μου αγαπημενες
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.696
- Πόντοι
- 11.096
Μία ερώτηση.....λες για την Δανάη πού τό τηλέφωνο τής τελειώνει σέ 787 ;Τι να σου πω μπριζολα με δαναη δεν ειχα φαει,7-8 φορες την ειχα δει,τις πρωτες 4-5 περα μασαζ(καλη,πολυ καλη) κερναγε φραπε χωρις εξτρα κοστος, στις τελευταιες κερασε καλαμακι και μπαλαμουτι με +30.Αν προλαβες και εφαγες μπριζολα ειλικρινα ζηλευω, πολυ δυνατη σε ολα της αλλα την τελευταια φορα που χα δει μου λεγε κιαυτη οτι εχει ξενερωσει και θα σταματησει γιατι την πιεζαν για μπριζολα νεοι πελατες(επειδη ειχε γραφτει εδω) και μου λεγε-και ειχε δικιο- πως μασαζ αγοραζεις, τα εξτρα τα προσφερει η κοπελα οταν και αν θελει.Δε μου χε πει οτι δεν κανει, απλα οτι δεν παιζει στο προγραμμα, τωρα κατ εξαιρεση δε ξερω αν εκανε.Η τωρινη παντως επεμενε και σε μενα και αλλους συναδελφους φερεγγυους οτι μπριζολα ποτε και πουθενα
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Δεν πηρα προσωπικο τηλεφωνο ποτε.Λογικα λες μια ξεπετα μπαζολα ανεξαρτητη με ονομα Danae massage εσυ(μακρια btw).Μία ερώτηση.....λες για την Δανάη πού τό τηλέφωνο τής τελειώνει σέ 787 ;
Εγω λεω τη Δαναη του ντελουξ, τοπ ονομα του χωρου 3-4 χρονια πριν
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.195
- Πόντοι
- 1.056
επιβεβαινωνω για danae massage μπαζολα ξεπετα το λιγοτερο κ με ευγενεια!μακρυα οπως λεει ο φιλος...Δεν πηρα προσωπικο τηλεφωνο ποτε.Λογικα λες μια ξεπετα μπαζολα ανεξαρτητη με ονομα Danae massage εσυ(μακρια btw).
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
#αγενειας,ναι συμφωνουμε απολυταεπιβεβαινωνω για danae massage μπαζολα ξεπετα το λιγοτερο κ με ευγενεια!μακρυα οπως λεει ο φιλος...
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.195
- Πόντοι
- 1.056
οχι εννοω οτι κ ευγενικος ησουν με αυτους τους χαρακτηρισμους,εγω θα ελεγα χειροτερα...#αγενειας,ναι συμφωνουμε απολυτα
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Ριχνω στα μελη τα μπινελικια τα πολλα και ηρεμωοχι εννοω οτι κ ευγενικος ησουν με αυτους τους χαρακτηρισμους,εγω θα ελεγα χειροτερα...
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.195
- Πόντοι
- 1.056
περι οριξεως...Ριχνω στα μελη τα μπινελικια τα πολλα και ηρεμω
εν προκειμενη δε το εγραψα καλα εγω κ εδωσα λαθος νοημα
Οχι δεν λεω τξμ δαμη μασσαζ που ηταμ χαλια, αλλα μια πιτσορικα με μοντελο προσωπο γαλανα ματια με κορμαρα αλλα πολυ ακριβη,Ριχνω στα μελη τα μπινελικια τα πολλα και ηρεμω
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Ξανθια γαλαζοματα ηταν, πλαστικο βυζι,κοντο μαλλι πρεπει να ναι 28-30 σημερα και εχει σταματησει 2 χρονια περιπουΟχι δεν λεω τξμ δαμη μασσαζ που ηταμ χαλια, αλλα μια πιτσορικα με μοντελο προσωπο γαλανα ματια με κορμαρα αλλα πολυ ακριβη,
ΚαταλαβαΞανθια γαλαζοματα ηταν, πλαστικο βυζι,κοντο μαλλι πρεπει να ναι 28-30 σημερα και εχει σταματησει 2 χρονια περιπου
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.696
- Πόντοι
- 11.096
Για την ίδια θά λέμε λογικά πού τό γύρισε σαν ανεξάρτητη σέ Νάντια πλέον.Δεν πηρα προσωπικο τηλεφωνο ποτε.Λογικα λες μια ξεπετα μπαζολα ανεξαρτητη με ονομα Danae massage εσυ(μακρια btw).
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 4.365
Στειλε λινκ να τσεκαρω,πρωτη φορα τ ακουω πως συνεχιζει καπου.Για την ίδια θά λέμε λογικά πού τό γύρισε σαν ανεξάρτητη σέ Νάντια πλέον.
Ρε λες?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.696
- Πόντοι
- 11.096
Σού στέλνω αλλά μάλλον για την ξεπετα θά πρόκειται αλλά ρίξε μια ματιά.Στειλε λινκ να τσεκαρω,πρωτη φορα τ ακουω πως συνεχιζει καπου.
Ρε λες?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 63