το οτι δεν μπριζολιασες εσυ δε σημαινει οτι δε μπριζολιαζε η κοπελα φιλε μου!!εγω την ειχα παρει παντως 7-8 φορες κ εκτος της 1ης φορας που επαιξε καλαμακι,ολες τις αλλες φορες επεφτε μπριζολα!! φιλικα παντα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης!!!καλημερα!φιλε εγραψα γενικα τι εχω δει τοσο καιρο εδω να γραφεται.κυριως το παλιαρχιδο το gravity ειχα στο μυαλο μου, πρεπει να με χει ενοχλησει πολυ και επανηλειμμενα καποιος για να συγκρατησω ονομα η να ναι φιλαρακι,οποτε οχι δεν το λεγα και μη το παιρνεις προσωπικα, αλλα διαβαζω τοσο καιρο μαλακιες, για κωλογαμησια(οταν η κοπελα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑ) και γενικα ωμες παπατζες, τον κυριο παπατζολογο τον gravity τον μπαναραν 2 φορες(ειναι και ανθεκτικος σαν τις κατσαριδες)αλλα το θεμα ειναι σκαγανε ο ενας και ο αλλος με τη μπουτσα εξω ε φρικαρε η κοπελα και ειπε γεια σας.Τοσα χρονια 3 κοπελες που το χαν με το μασαζ(μονο η 1 προσφερε μπριζολα-δεν ξερω αν συνδεεται και η οποια παντρευτηκε και σταματησε),οι αλλες 2 φυγαν για τον ιδιο λογο, γραφανε καποιοι προμοτορες φιδια, το αναπαραγαν αλλοι παπατζολογοι, διαβαζαν οι διαφοροι εδω, τα πιστευαν, σκαγαν με τη μπουτσα εξω και καναν και τσαμπουκαδες αμα τους ελεγαν οχι οι κοπελες(που ξαναλεω ΔΕΝ διναν μπριζολα) ε και μας στειλανε στο διαολο και τωρα αντε παλι κασκαντεριλικια να ξαναβρω κατι αξιολογο.Πληρωνω γω δηλαδη που δε φταιω σε κατι τις μαλακιες αυτες καταλαβες γιατι εχω νευρα?Πατε σε πουτανες ρε μαλακες, πιο φτηνα θα σας ερθει σε τελικη αναλυση,η φαση εδω ειναι μασαζ +εξτρα αλλα πρωτιστως μασαζ. Συνελθετε μην φερεστε σα ζωα αν δεν μπορειτε να μην ειστε
κ κατι που ξεχασα...δε νομιζω να γαμησαμε με το ζορι η να μην ηθελαν!!!