Καλημέρα σας! Στην Αθήνα για 2-3 μέρες και λείπω καιρό από το σπορ. Από gmassage ζήτησα διαθεσιμότητα και δόθηκε Ζωή, Δήμητρα, Μαρία και Χρυσή. Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος κάποια από αυτές; Πρόγραμμα; Προχωράνε όλες και αν με τι κόστος ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
το οτι δεν μπριζολιασες εσυ δε σημαινει οτι δε μπριζολιαζε η κοπελα φιλε μου!!εγω την ειχα παρει παντως 7-8 φορες κ εκτος της 1ης φορας που επαιξε καλαμακι,ολες τις αλλες φορες επεφτε μπριζολα!! φιλικα παντα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης!!!καλημερα!φιλε εγραψα γενικα τι εχω δει τοσο καιρο εδω να γραφεται.κυριως το παλιαρχιδο το gravity ειχα στο μυαλο μου, πρεπει να με χει ενοχλησει πολυ και επανηλειμμενα καποιος για να συγκρατησω ονομα η να ναι φιλαρακι,οποτε οχι δεν το λεγα και μη το παιρνεις προσωπικα, αλλα διαβαζω τοσο καιρο μαλακιες, για κωλογαμησια(οταν η κοπελα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑ) και γενικα ωμες παπατζες, τον κυριο παπατζολογο τον gravity τον μπαναραν 2 φορες(ειναι και ανθεκτικος σαν τις κατσαριδες)αλλα το θεμα ειναι σκαγανε ο ενας και ο αλλος με τη μπουτσα εξω ε φρικαρε η κοπελα και ειπε γεια σας.Τοσα χρονια 3 κοπελες που το χαν με το μασαζ(μονο η 1 προσφερε μπριζολα-δεν ξερω αν συνδεεται και η οποια παντρευτηκε και σταματησε),οι αλλες 2 φυγαν για τον ιδιο λογο, γραφανε καποιοι προμοτορες φιδια, το αναπαραγαν αλλοι παπατζολογοι, διαβαζαν οι διαφοροι εδω, τα πιστευαν, σκαγαν με τη μπουτσα εξω και καναν και τσαμπουκαδες αμα τους ελεγαν οχι οι κοπελες(που ξαναλεω ΔΕΝ διναν μπριζολα) ε και μας στειλανε στο διαολο και τωρα αντε παλι κασκαντεριλικια να ξαναβρω κατι αξιολογο.Πληρωνω γω δηλαδη που δε φταιω σε κατι τις μαλακιες αυτες καταλαβες γιατι εχω νευρα?Πατε σε πουτανες ρε μαλακες, πιο φτηνα θα σας ερθει σε τελικη αναλυση,η φαση εδω ειναι μασαζ +εξτρα αλλα πρωτιστως μασαζ. Συνελθετε μην φερεστε σα ζωα αν δεν μπορειτε να μην ειστε
κ κατι που ξεχασα...δε νομιζω να γαμησαμε με το ζορι η να μην ηθελαν!!!
ρε φιλε συγνωμη αλλα πως κανεις ετσι για να βιζιτα;μηπως ερωτευτηκες;;ελεος αδερφε!!εσυ πρεπει να συνελθεις!!δε θα τη ξαναβρω ρε συ, και με τη Δαναη ετσι ειχε γινει ακριβως.Και με τα μακαρι δε γινεται δουλεια ρε φιλε, δεν βοηθανε οι παλιοι οσο θα πρεπε στο ξεσκαρταρισμα.Νομιζεις εγω δε βαριεμαι να τσακωνομαι και να μπαναρω ατομα?Ενεργοποιηθειτε λιγο, λεει καποιος κατι, ρωτηστε/διασταυρωστε καντε ενα evaluate την πληροφορια.Αν κατι/καποιος βρωμα καντε ριπορτ ρε μαλακες, παρτε το λιγο ενεργητικα το θεμα ξεσκουπιδιασμα.Ειναι δυνατον δηλαδη να τρωει ο gravity απο μενα 3 σερι ban απο 3 κλωνοπροφιλ?Τι κανετε οι υπολοιποι?
μια απο τα ιδιαΟμάδα καλησπέρα .
Πήρα πριν 4 μέρες από (Deluxe Olga μασαζαρα κ μετα φραπεδα με τα μπαλκονια
αλλά μου πέρασε αδιάφορη μιας κ ηθελα σεξακι κ δεν το δινει με τπτ…
η φωτογραφία με την πραγματικότητα ειχε μια αποκληση στο προσωπο κυριως .
Ένα φιλαράκι μου έκανε από μια εταιρεία massaua η κάπως έτσι και μου είπε για Νικολέττα ,Εύα και μια Μαρία… τι γνώμη έχετε ;
φιλος χωρις την λαμψη των φωτό , την περιμενα πιο ομορφη απο κοντά , γουστα ειναι αυτάΤι λες ρε συ σίγουρα πήρες Νικολέτα η κοπέλα είναι ολόιδια με τις φωτογραφίες ψηλή αδύνατη και χωρίς μεγάλο στήθος μια χαρά ανταποκρίνεται στις φωτό
Οι κοπέλες ωραίες φαίνονται... Μπορείς να μας πεις τι πρόγραμμα έκανε το φιλαράκι σου και ποιο το κόστος;Ομάδα καλησπέρα .
Ένα φιλαράκι μου έκανε από μια εταιρεία massaua η κάπως έτσι και μου είπε για Νικολέττα ,Εύα και μια Μαρία… τι γνώμη έχετε ;
το οτι δεν μπριζολιασες εσυ δε σημαινει οτι δε μπριζολιαζε η κοπελα φιλε μου!!εγω την ειχα παρει παντως 7-8 φορες κ εκτος της 1ης φορας που επαιξε καλαμακι,ολες τις αλλες φορες επεφτε μπριζολα!! φιλικα παντα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης!!!καλημερα!
ολοσωστος ο φίλος δεν σημαινει απολυτως τιποτα , εαν κανει κέφι η οποιασηποτε κοπελα προχωραει στο παρασυνθημα χωρις πολλα πολλα για την συγκεκριμενη δεν εχω εικονα θα δοικιμασω και θα γραψω εμπειρια αν και καποιος εγραψε οτι εφυγε ???
Η Μαρια προχωραει. μην περιμενεις μοντελο.Ομάδα καλησπέρα .
Ειναι μια μιλφαρα που παει μεχρι τελους.
Και πολυ μπλα μπλα..
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.361
- Πόντοι
- 206
Συμφωνώ και εγώ. Η Κωνσταντίνα δουλεύει κανονικά στο gmassage και ρουφάει τα πάνταΗ κωνσταντινα δουλευει κανονικα στο Gmassage.gr κ αλλες αξιολογες κοπελες
που περνας πολυ ομορφα με νορμαλ τιμες κτλ
Δεν ειναι τραβελι η κωνσταντινα κ κανει μασαζαρα και χερι / στομα κανονικα.... γυναικαρα ειναι !
Στειλτε μονοι σας και ενημερωθειτε και ψωνιστε...απο τα ιδρυματα που γουσταρετε.....
Εχουμε απειρες επιλογες...
Η Μαρια προχωραει. μην περιμενεις μοντελο.
Ειναι μια μιλφαρα που παει μεχρι τελους.
Και πολυ μπλα μπλα..
Την λές και gilf ............
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 4.125
Εισαι ψευτης η κοπελα και σε μενα και σε αλλους 2-3 εχει δηλωσει με ΚΑΝΕΝΑΝ δεν εχει γαμηθει,μεχρι καλαμακι και ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ και ειναι ο λογος που σταματησε απο κατι παπατζοκαραγκιοζηδες σαν και σενατο οτι δεν μπριζολιασες εσυ δε σημαινει οτι δε μπριζολιαζε η κοπελα φιλε μου!!εγω την ειχα παρει παντως 7-8 φορες κ εκτος της 1ης φορας που επαιξε καλαμακι,ολες τις αλλες φορες επεφτε μπριζολα!! φιλικα παντα χωρις διαθεση αντιπαραθεσης!!!καλημερα!
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.786
Ρε παίκτες πείτε αλήθεια, πάτε και λέτε στις μασατζούδες "είπε ο x στο bou πως γαμιέσαι, εμένα γιατί δεν μου κάθεσαι;"; Είστε σοβαροί;
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 4.125
Το κανουν πολλοι ναι και ενω δε ψαχνουν καν αν ειναι παπατζαΡε παίκτες πείτε αλήθεια, πάτε και λέτε στις μασατζούδες "είπε ο x στο bou πως γαμιέσαι, εμένα γιατί δεν μου κάθεσαι;"; Είστε σοβαροί;
φιλε δε γραφω εδω μεσα...εμενα οποια μου αρεσει κλεινω ραντεβου..τα γουστα ειναι υποκειμενικα αλλα γτ να πω ψεματα οτι εχω γαμησει μια μασατζου??δεν ειπα οτι γαμησα τη καινουργιου ελεος!!!ο τυπος εχει προβλημα νοητικο η καψουρευτηκε....Ρε παίκτες πείτε αλήθεια, πάτε και λέτε στις μασατζούδες "είπε ο x στο bou πως γαμιέσαι, εμένα γιατί δεν μου κάθεσαι;"; Είστε σοβαροί;
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 4.125
Ανεβασε λοιπον την πεμπτη στο μπιλ που θα τη δεις σελφι που στε τα 2 σας στο δωματιο, κρυψε και τη μουρη σου και βγαλε με ψευτη και τοτε να σου ζητησω και συγνωμη.Μεχρι τοτε επιμενω οτι εισαι παπατζηςφιλε της κωνσταντινας το τηλ εχω...εχω κανονισει μαζι της πεμπτη απογευμα bill.αν το θες πραγματικα ελα να ζητησεις μια συγνωμη απο κοντα κ θα το παρεις για να κνονισεις να τη δεις!!
κατσε ρε τραχανα εχουμε κ δουλειες...αν συμφωνησει κ η ιδια ευχαριστως κ θα το κανω.το αν με πιστευεις η οχι δε μου λεει κατι η ακομα κ παπατζι να με λες λιγο με νοιαζει...κατσε εσυ κλαιγε εδω μεσα οτι καποιοι σου ΓΑΜΗΣΑΝΕ τη αγαπημενη λαδοκορη κ οσο εσυ θα κλαιγεσαι καποιοι θα τη πηδαμε ΑΚΟΜΗ!!!αντε μαλακα μας ζαλισες τα παπαρια 50χρ ανθρωπος!Μοκο τωρα ε
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.908
- Πόντοι
- 4.125
Παπατζοπουστα ξεφτιλιστηκες.Ανεβασε φωτο ρε γελοιε αλλιως σε βλεπω στα βηματα του αλλου αρχιδοπαπατζα του gravity.λεγεται εσκεμμενη παραπληροφορηση αυτο που κανεις,παραβιαζει τον κ.κ του bou και πολυ αργα πας να το μαζεψεις, δε μαζευεται.Πεμπτη σελφι με την πουταναρα που ξεκωλιαζεις και γουσταρει να την μαλλιοτραβας η ξεφτιλισου και παραδεξου δημοσια οτι εισαι παπατζας.Αυτες οι επιλογες σουκατσε ρε τραχανα εχουμε κ δουλειες...αν συμφωνησει κ η ιδια ευχαριστως κ θα το κανω.το αν με πιστευεις η οχι δε μου λεει κατι η ακομα κ παπατζι να με λες λιγο με νοιαζει...κατσε εσυ κλαιγε εδω μεσα οτι καποιοι σου ΓΑΜΗΣΑΝΕ τη αγαπημενη λαδοκορη κ οσο εσυ θα κλαιγεσαι καποιοι θα τη πηδαμε ΑΚΟΜΗ!!!αντε μαλακα μας ζαλισες τα παπαρια 50χρ ανθρωπος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις