Φίλε τους ιδιοκτήτες τους καταλαβαίνω γιατί υπάρχει χρήμα και συνεχίζουμε και ψωνίζουμε!!! Εμάς δεν καταλαβαίνω που δίνουμε τα λεφτά μας σε όλες αυτές!!!!!! Τελείωσε το μασάζ όπως το ξέραμε... Εγώ το έχω κόψει 6 μήνες και δεν πρόκειται να ξαναρχίσω έτσι όπως κατάντησε!Πραγματικα δεν τους καταλαβαινω ολους τους ιδιοκτητες των γραφειων. Προκειται για απληστια μαζι με ηλιθιοτητα; δεν βλεπουν οτι βαρανε μυγες; εχουν γεμισει με καθε λογης αρπακτικο που δεν εχει σχεση με μασαζ. Δηλαδη , στην προτερη κατασταση που ειχαν καποια ποιοτητα , δεν πηγαιναν καλυτερα και ειπαν να γεμισουν με αρπακτικα και ασχετες; δηλαδη τωρα οι "πωλησεις" τους πανε καλα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Γενικότερα φίλος το θέμα έχει γίνει αηδία.απο όπου και να το πιάσεις.κατι ξεβγαλμενες φολες που είναι σα το χρέος χρεώνουν ότι και οι μουναρες πιτσιρίκες και έχουν και ύφακι!από αγγελίες και σελίδες γραφείων και ανεξάρτητων οι 9 στις 10 έχουν ψεύτικες φωτό και οι μλκς τις κρατάνε παρόλα αυτά.απο τιμές έχουμε ξεφύγει γενικότερα.8 στις 10 δεν έρχεται στην περιοχή σου αν δε τη βολεύει πρέπει να πας εσύ όπου θέλει η κάθε καργιολα αλλά κατά τ'αλλα κάνουν outcall..και φυσικά καλά κάνουν και μας γαμανε έτσι όταν υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό από εμας που δε θα ονομάσω γτ το μλκς είναι λίγο μπροστά τους που τα σκανε αυτές τα κονομανε και στο πουτσο τους λουλούδιαΦίλε τους ιδιοκτήτες τους καταλαβαίνω γιατί υπάρχει χρήμα και συνεχίζουμε και ψωνίζουμε!!! Εμάς δεν καταλαβαίνω που δίνουμε τα λεφτά μας σε όλες αυτές!!!!!! Τελείωσε το μασάζ όπως το ξέραμε... Εγώ το έχω κόψει 6 μήνες και δεν πρόκειται να ξαναρχίσω έτσι όπως κατάντησε!
Πραγματικα χιλιες φορες να ερχονταν καθημερινες ομορφες (οχι μοντελα) κοπελιτσες, που να σου κανουν ενα γυμνο μασαζ (κι ας μην εχει φραπε), παρα η καθε τελειωμενη απο Μεταξουργειο , απο Φυλης ή απο κωλομπαρο . Εχει καταντησει αηδια. Επισης οι ιδιοκτητες μεσα στην κουτοπονηρια τους δεν προσεχουν καθολου τους συχνους πελατες, πχ θα σου στειλουν ανερυθριαστα μια φολα ή μια με ψευτικη φωτο, κι ας εισαι συχνος τους πελατης. Και αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα γραφεια.
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Αδερφέ δυστυχώς άδικα τα λέμε,το ποσοστό αυτών που στηρίζουν τη μλκ και τη συνεχίζουν είναι μεγαλύτερο,κάτι σα να λέμε η μλκ είναι ανίκητη..Πραγματικα χιλιες φορες να ερχονταν καθημερινες ομορφες (οχι μοντελα) κοπελιτσες, που να σου κανουν ενα γυμνο μασαζ (κι ας μην εχει φραπε), παρα η καθε τελειωμενη απο Μεταξουργειο , απο Φυλης ή απο κωλομπαρο . Εχει καταντησει αηδια. Επισης οι ιδιοκτητες μεσα στην κουτοπονηρια τους δεν προσεχουν καθολου τους συχνους πελατες, πχ θα σου στειλουν ανερυθριαστα μια φολα ή μια με ψευτικη φωτο, κι ας εισαι συχνος τους πελατης. Και αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα γραφεια.
Το μόνο που μας μένει είναι να πάψουμε να ασχολούμαστε και αν κάτσει εφόσον ψάχνουμε να κρατήσουμε το ένα στα 100 σωστά κορίτσια που θα βρουμε
Έχω παααρα πολλούς μήνες πλέον να πάρω.Αδερφέ δυστυχώς άδικα τα λέμε,το ποσοστό αυτών που στηρίζουν τη μλκ και τη συνεχίζουν είναι μεγαλύτερο,κάτι σα να λέμε η μλκ είναι ανίκητη..
Το μόνο που μας μένει είναι να πάψουμε να ασχολούμαστε και αν κάτσει εφόσον ψάχνουμε να κρατήσουμε το ένα στα 100 σωστά κορίτσια που θα βρουμε
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Μια από τα ίδια γενικοτεραΈχω παααρα πολλούς μήνες πλέον να πάρω.
Πμ για ποιο πραγμα?Θα μπόρεσες συναγωνιστή να στείλεις πμ
Ευχαριστώ εκ των πρπτερων
Οχι. Ειναι Ελληνιδα. , δεν ειναι ξανθια και δεν ειναι νεα....20-30Η Χριστίνα από deluxe ρωσσιδακι δεν ειναι;εκτός αν λες την κριστη Χριστίνα την ομορφούλα την ξανθιά την ελληνίδα..
Ρε φίλε αλήθεια τώρα… διαβάζεις καθόλου το νήμα;;;Καποιος που να εχει παρει τη Νατασσα απο Osmose? Φαινεται πολυ δυνατο το μωρο με ωραιο στηθος! Σκεφτομαι να δοκιμασω!
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 736
Οχι φιλε δεν το διαβαζω! Αν το διαβαζα δεν θα ρωταγα! Κακο ειναι? Ρωταω εσας που εχετε εμπειρια και πιθανον ψωνιζετε απο εκει! Εξαλλου για αυτο ειναι site, να ανταλλασουμε πληροφοριες, αποψεις, και ενημερωση με κριτικες συναγωνιστων! Σωστα?Ρε φίλε αλήθεια τώρα… διαβάζεις καθόλου το νήμα;;;
Pookierock
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Like
- 225
- Πόντοι
- 21
Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο joynys είναι ότι όλοι εδώ μέσα γράφουν τα χειροτερα για το οζμοσε και να μην πεταξεις τα λεφτουδια σου!Οχι φιλε δεν το διαβαζω! Αν το διαβαζα δεν θα ρωταγα! Κακο ειναι? Ρωταω εσας που εχετε εμπειρια και πιθανον ψωνιζετε απο εκει! Εξαλλου για αυτο ειναι site, να ανταλλασουμε πληροφοριες, αποψεις, και ενημερωση με κριτικες συναγωνιστων! Σωστα?
ΜακριάΟχι φιλε δεν το διαβαζω! Αν το διαβαζα δεν θα ρωταγα! Κακο ειναι? Ρωταω εσας που εχετε εμπειρια και πιθανον ψωνιζετε απο εκει! Εξαλλου για αυτο ειναι site, να ανταλλασουμε πληροφοριες, αποψεις, και ενημερωση με κριτικες συναγωνιστων! Σωστα?
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 736
Να εισαι καλα! Ευχαριστω!Αυτό που προσπαθεί να σου πει ο joynys είναι ότι όλοι εδώ μέσα γράφουν τα χειροτερα για το οζμοσε και να μην πεταξεις τα λεφτουδια σου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!Μακριά
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
τυπε μη παρεξηγησε,εχει γινει κουραστικο καπου να λεμε τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια τοοοσες πολλες φορες και μαλιστα μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα,υπαρχει αναζητηση για το forum ωστε να συγκεντωνεις ολες τις πληροφοριες και τις αποψεις να σαι καλυμενος 100000%Οχι φιλε δεν το διαβαζω! Αν το διαβαζα δεν θα ρωταγα! Κακο ειναι? Ρωταω εσας που εχετε εμπειρια και πιθανον ψωνιζετε απο εκει! Εξαλλου για αυτο ειναι site, να ανταλλασουμε πληροφοριες, αποψεις, και ενημερωση με κριτικες συναγωνιστων! Σωστα?
Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 736
Δεν παρεξηγουμαι, και σας καταλαβαινω, απλα δεν ειμαι του σπορ, να παρακολουθω το νημα! Παντως, ευχαριστω για την ενημερωση! Αν εχεις καποιο αξιοπιστο γραφειο μασαζ με ωραιες κοπελες πες μου!τυπε μη παρεξηγησε,εχει γινει κουραστικο καπου να λεμε τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια τοοοσες πολλες φορες και μαλιστα μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα,υπαρχει αναζητηση για το forum ωστε να συγκεντωνεις ολες τις πληροφοριες και τις αποψεις να σαι καλυμενος 100000%
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Πώς δεν έχει απαντηθεί τύπε..Θα ξανακάνω και εγώ μια ερώτηση η οποία δεν έχει απαντηθεί ποτε…. Η Danae massage αξίζει να την επισκεφτούμε….;;; Έχει κανείς εμπειρία να μας πει για υπηρεσίες και τιμές….;;;
Θυμάμαι τουλάχιστον 2 άτομα να λένε πως δεν αξίζει τον κόπο.
PriveMassage
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2022
- Like
- 38
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ VIP MASSAGE ΕΩΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )
Αποκλειστική προσφορά μονο έως τις 15 Νοεμβρίου , στο μυοχαλαρωτικό μασάζ
Εκπτωση – 10 Ευρώ απο τις 12:00 εως τις 18:00
Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60
το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω
Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50%
δηλαδή 30 ευρώ
90 λεπτα μυοχαλαρωτικό μασάζ μόνο στα 70 ευρώ
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Lomi Lomi & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Lomi Lomi + 30 λεπτά Body to Body )
Συνδιαστικό μασάζ διάρκειας 90 λεπτών Μυοχαλαρωτικό & body to body
απο 100 ευρω μόνο στα 80 ευρώ ( 60 Λεπτά Μυοχαλαρωτικό + 30 λεπτά Body to Body )
Αποκλειστική προσφορά μονο έως τις 15 Νοεμβρίου , στο μυοχαλαρωτικό μασάζ
Εκπτωση – 10 Ευρώ απο τις 12:00 εως τις 18:00
Οταν κλείνετε 2 μασάζ την ίδια μέρα το πρώτο ειναι κανονικά στη τιμή των 60
το δεύτερο μασάζ είναι σε εκπτωση -10% δήλαδη στα 50 ευρω
Στα 5 μασάζ τον ίδιο μηνα , το 6ο μασάζ είναι δώρο το 50%
δηλαδή 30 ευρώ
Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Την πάτησα και εγώ πριν λίγες ημέρες... Σκάει μύτη στο διαμέρισμα όπως μπορούσε καθώς κουτσαίνει χαχα έρχεται μέσα στην γκρίνια και της λέω να το αφήσουμε μίας και δεν ήταν αυτό που έδειξε στην φωτό ούτε έδωσε πληροφορίες για το το κρύβεται κάτω από την μέση ... Με κόπο και βάσανα μου είπε ότι θα μου πάρει πιο λίγα και με την συζήτηση λέω ας το πάρει το ποτάμι συνδέει ένα ράδιο στην πρίζα και αρχίζει το παραμύθι χαχα αφού κόντεψα να κοιμηθώ το μασάζ ανύπαρκτο είχα κλείσει και τα μάτια μέχρι να τελειώσει η παρωδία εποιασε τον πουτσο μου έτσι όπως ήμουν μπρουμιτα και μου λέει πάρε μια βαθιά ανάσα έβαλε λάδι και άρχιζε να παίζει .. αν κρατούσες κλειστά τα μάτια και δεν έβλεπες ποια το κάνει μπορώ να πω ότι είναι απολαυστικό ... Αφού έπαιζε με γύρισε ανάσκελα και τον πήρε στο στόμα μετά από λίγο την έχυσα ... Δραματική εμπειρία ούτε στον εχθρό μουη γνωστή μπαζολα η Χρυσαυγή. Αυτή με το κασετόφωνο, για το καλό σου keep away
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις