Μεγάλη πουστιά
Ξέρω πως ο συγκεκριμένος χώρος αφορά μασάζ κατ'οικον με σεξ,αλλά αυτό που θα γράψω ίσως σώσει τα χρήματα ορισμένων..
Θα αναφερθώ σε ένα απο τα γραφεία που το προσφέρουν κ συγκεκριμένα στο
..
Τον Ιανουάριο είχα δει μία προσφορα για μασάζ μίας ώρας με 25 ευρώ με δικαίωμα επιλογής masseur-masseuse..
Επειδή μου έκαναν κλικ κάποιες κοπέλες,σκεφτηκα να το αγοράσω κ ας ήξερα οτι οι πιθανότητες για
ήταν ελάχιστες ως μηδενικές..
Σπιτι δεν έχω ελεύθερο όμως κ γνωρίζοντας οτι οι δικοί μου θα έφευγαν για εξοχικό αυτή τη βδομάδα πήρα τηλ πριν το αγοράσω κ ρώτησα τον τύπο αν θα ισχύει μετά απο 2 μήνες..αφού με διαβεβαίωσε οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα το αγόρασα!
Παίρνοντας σήμερα για να εξαργυρώσω το κουπόνι,να χαλαρώσω κ απο το στρες της καθημερινότητας,έφαγα την εξής ήττα..
Αφού ρώτησα αν λειτουργούν σήμερα κ πήρα θετική απάντηση,ζήτησα να έρθει στο σπίτι μία κοπέλα,η Ευαγγελία..
Μου λέει ο τύπος οτι διαθέσιμος είναι μόνο κάποιος Γιάννης..Του εξήγησα οτι θέλω μόνο κοπέλα κ μου απάντησε οτι έχει περάσει πολύς καιρός κ τα κουπόνια που αντιστοιχούσαν στις κοπέλες έχουν εξαντληθεί.
Μα,του λέω,όταν πήρα κ σε ρώτησα δε μου είπες οτι υπάρχει κάποιος τέτοιος περιορισμός κ ούτε το γράφει πουθενα στο κουπόνι της προσφοράς..
Μου λέει οτι αυτός είναι ο ισχύων κανονισμός κ δε μπορεί να κάνει κάτι..μου αντιπρότεινε επτωση,αν ήθελα κάποια κοπέλα,δλδ 50 αντί για 60 που είναι κανονικά
Κάτι που φυσικά δε δέχτηκα!!
Εναλλακτικά μου είπε οτι μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία με ένα τηλ στο σάιτ που είχε την προσφορά..
Δεν έχω πάρει ακόμη, η επικοινωνία είναι μόνο για καθημερινές,αλλά δε νομίζω να βγάλω άκρη γτ στα ψιλά γράμματα αναγράφεται οτι μπορώ να ακυρώσω μόνο εντός 14 ημερών..
Μάλλον μου τα φάγανε τα 25 με μία πολύ φτηνή απάτη!!