Γίνεται χαμός τώρα που εμφανίστηκε ξανά. Μια χαρά κορίτσι είναι τώρα στα υπόλοιπα είναι και θέμα γούστου αν σου κάνει η κοπέλαΤελικά πήρες φίλε με Μαίρη ??? Ή κάποιος άλλος.... ??? Από την στιγμή που επανεμφανίστηκε ΔΕΝ βρίσκεις κενή ώρα για συνάντηση... Κανείς να γράψει κάτι.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 1.796
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Άλλη η Μαίρη του Deluxe/Lux/Joy άλλη η Μαίρη του Empire/Crystal
- Μαίρη Deluxe/Lux/Joy: Επανεμφανίστηκε, στο Lux νομίζω. Καλό παιδί, όμορφη μινιόν με βυζάρες, συμπαθητικό μασάζ, όχι μπριζόλα. Δεν καταλαβαίνω τι φοβερό βρίσκουν όλοι
- Μαίρη Empire (μάλλον με άλλο όνομα στο Crystal): Καινούρια νομίζω, δεν την έχω συναντήσει, ότι λέει ο συνάδερφος Xrestoszaxa παραπάνω
Αυτά.
- Μαίρη Deluxe/Lux/Joy: Επανεμφανίστηκε, στο Lux νομίζω. Καλό παιδί, όμορφη μινιόν με βυζάρες, συμπαθητικό μασάζ, όχι μπριζόλα. Δεν καταλαβαίνω τι φοβερό βρίσκουν όλοι
- Μαίρη Empire (μάλλον με άλλο όνομα στο Crystal): Καινούρια νομίζω, δεν την έχω συναντήσει, ότι λέει ο συνάδερφος Xrestoszaxa παραπάνω
Αυτά.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Κατ οίκον. Τα έξτρα ήταν συν 40 για την κάθε κοπέλα. Μετά είναι ανάλογα το πρόγραμμα που θα κάνεις, εγώ πήρα το body to body που είναι 90 ευρώ γιατί ήθελα σωματική επαφή και να είναι γυμνές κατευθείαν ώστε να μην ρισκάρω με κάποια που δεν προχωράει.Καλή φάση τύπε..κατ οικον ή στο μαγαζι πήγες?συνολικο κοστος?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια μέρη γιατί δεν είχα κάνει με αυτήν από το joy αλλά η Μαίρη που έκανα εγώ μαζί με την αγάπη από το empire ήταν φοβερή.Αυτήν είναι η Μαίρη που δουλεύε στο Τζόι παλιότερα
Wild_G
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Σωστή διευκρίνιση,αν και οι περισσότεροι που ασχολούμαστε όντως,και κάνουμε μασάζ σίγουρα ξέρουμε και καταλάβαμε ότι πρόκειται για διαφορετικές κορασίδες.Στα υπόλοιπα Μαίρη empire δεν έχω δοκιμάσει, προσεχώς θα γίνει σίγουρα.ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αυτά.
Μαίρη lux δε ξέρω γιατί μεταφέρουν ότι δεν την βρίσκουν?εγώ δύο φορές που έστειλα ,το συμπαθεστατο τηλεφωνικό μου την έστειλε διαθέσιμη και τις δύο.Ειχα κάνει στο παρελθόν μαζί της ,μέχρι εκτόνωση μερακλιδικη .
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Εγώ πάλι 2 φορές που πήρα μου είπαν αργάμιση (εγώ δεν μπορούσα) και ότι είναι κλεισμένη από μεσημέρι μέχρι εκείνη την ώρα (22:00) και άλλη μια φορά δεν είχε κενό και αν θέλω την επόμενη μέρα...τι να πώ ..μπορεί να έτυχε...πάντως φαίνεται ότι δοκιμάζεται το κορίτσι και δεν εχει βγει κανείς να εκφράσει άποψη (Μαίρη πλέον Lux για να μην μπερδευτούμε).Σωστή διευκρίνιση,αν και οι περισσότεροι που ασχολούμαστε όντως,και κάνουμε μασάζ σίγουρα ξέρουμε και καταλάβαμε ότι πρόκειται για διαφορετικές κορασίδες.Στα υπόλοιπα Μαίρη empire δεν έχω δοκιμάσει, προσεχώς θα γίνει σίγουρα.
Μαίρη lux δε ξέρω γιατί μεταφέρουν ότι δεν την βρίσκουν?εγώ δύο φορές που έστειλα ,το συμπαθεστατο τηλεφωνικό μου την έστειλε διαθέσιμη και τις δύο.Ειχα κάνει στο παρελθόν μαζί της ,μέχρι εκτόνωση μερακλιδικη .
Εσυ που σου έστειλαν διαθέσιμη τελικά πήρες ?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.495
- Πόντοι
- 456
Αχ αυτό το anal της... τι μου θύμησες !! Από τα δυνατά χαρτιά του χώρου - αλλά και όπου σε πιάσει... moneyκαι εμενα φουλ ηταν, αλλα οκ δεν εγιενε και κατι θα ξανα στειλω
βασικα εκεινη την ημερα πηρα την θεα την νινα απο αρτ
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
O ''Xrestoszaxa '' τώρα σώθηκες !!!ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Αυτά.
Στο μυαλό μου είσαι φιλε...την ίδια σκεψη έκαναO ''Xrestoszaxa '' τώρα σώθηκες !!!
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Στο μυαλό μου είσαι φιλε...την ίδια σκεψη έκανα
O ''Xrestoszaxa '' τώρα σώθηκες !!!
Προς τι οι υπαινιγμοι? Σας χαλάω το μαγείρεμα ? Αν περνάμε καλά να μην γράφουμε μήπως και θίξουμε τα συμφέροντα σας ? Έλα τώρα .Στο μυαλό μου είσαι φιλε...την ίδια σκεψη έκανα
Έχω γράψει. Πήγαινε στο φακουδακιΚαλησπέρα στους συναγωνιστές έχει κάποιος εμπειρία για την Βική από το empire massage ? Μου βγάζει κάτι πρόστυχο
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.142
- Πόντοι
- 736
Όντως ήταν γυμνές και οι 2; Και πως λειτουργεί το b2b με 2 κορίτσια;Κατ οίκον. Τα έξτρα ήταν συν 40 για την κάθε κοπέλα. Μετά είναι ανάλογα το πρόγραμμα που θα κάνεις, εγώ πήρα το body to body που είναι 90 ευρώ γιατί ήθελα σωματική επαφή και να είναι γυμνές κατευθείαν ώστε να μην ρισκάρω με κάποια που δεν προχωράει.
Δεν ξέρω αν είναι η ίδια μέρη γιατί δεν είχα κάνει με αυτήν από το joy αλλά η Μαίρη που έκανα εγώ μαζί με την αγάπη από το empire ήταν φοβερή.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.168
- Πόντοι
- 456
Βρε βλάκα ,εγώ εύκολα αποδεικνύω ότι βγάζεις μεροκαματάκι ,εσύ μπορείς να το κάνεις για μένα ;Προς τι οι υπαινιγμοι? Σας χαλάω το μαγείρεμα ? Αν περνάμε καλά να μην γράφουμε μήπως και θίξουμε τα συμφέροντα σας ? Έλα τώρα .
Έχω γράψει. Πήγαινε στο φακουδακι
Με αυτήν την εφυια δεν μπορείς να χαλάσεις τίποτα..Προς τι οι υπαινιγμοι? Σας χαλάω το μαγείρεμα ?
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Μαλακα πρέπει να είσαι ο πρώτος σε όλη την υδρόγειο , που ξέρει την ευφυΐα του άλλου χωρίς να τον ξέρει και μέσα από υπολογιστή .Με αυτήν την εφυια δεν μπορείς να χαλάσεις τίποτα..
Παρεμπιπτόντως μιας και θίγεις την λέξη ευφυΐα, μάθε πρώτα να γράφεις σωστά την λέξη και μετά υπονόησε ότι την έχεις περίσσεια.
ΕΦΥΙΑ μια νέα λέξη. Άφησες τεράστια κληρονομιά στο λεξικό της νέας ελληνικής.
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Είσαι τόσο βλάκας που κανείς δεν σου δίνει σημασία , για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Πας να κάνεις μπαχαλο πάλι αλλά δεν θα σου βγει αδερφέ . Πάρε το πτώμα σου πιο πέρα λοιπόν γιατί βρώμισε ο τόπος.Βρε βλάκα ,εγώ εύκολα αποδεικνύω ότι βγάζεις μεροκαματάκι ,εσύ μπορείς να το κάνεις για μένα ;
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 783
- Πόντοι
- 81
Ε ναι . Αλλιώς πώς να γίνει με ρούχα ?Όντως ήταν γυμνές και οι 2; Και πως λειτουργεί το b2b με 2 κορίτσια;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις