You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Γιατί αυτό το γραφείο τι είναι; Γράφει nuru στις υπηρεσίες στο site μέσα και όλα είναι χύμα… ποια η διαφορά;Και εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση η Χρύσα, αλλά κάτι δε μου κολλάει, ως προς ότι η Χρύσα έλεγε ότι θα ανοίξει γραφείο calla girl πέρα από το vip
Αυτό λέω οτι εχω έναν ενδοιασμοΓιατί αυτό το γραφείο τι είναι; Γράφει nuru στις υπηρεσίες στο site μέσα και όλα είναι χύμα… ποια η διαφορά;
Όλη η λογικη είναι vip,αλλά είχα αυτή την πληροφορία πριν μήνες βέβαια.μπορει να άλλαξαν όλα από τοτεΚαλημέρα....
Velvet μυριζομαι
NewProgressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Γιατί Δεν ρωτάμε να μας πουν και κάνουμε εικασίες?
Εσείς του νέου γραφείου συνδέεστε με κάποιον υφιστάμενο?
Autarxiko_podolatria
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους !
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Αγάπη - Μαίρη από empire. Αγάπη 20 ετών Μαίρη 28-30 ετών . Η Μαίρη συμπλήρωνε την Αγάπη σε εμπειρία που ήταν νέα στην δουλειά και δεν ήξερε πως πάνε τα πράγματα. Διπλή πίπα με προτροπή της Μαίρης ως πιο γυναίκα αλλά και η αγάπη πιο ναζιαρα. Καλό μασαζακι και κατάθεση στα στήθη τους . +40
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Και από μασάζ; Επίσης, πάνε σε μπριζόλα (ή έστω κάποια από αυτές)Αγάπη - Μαίρη από empire. Αγάπη 20 ετών Μαίρη 28-30 ετών . Η Μαίρη συμπλήρωνε την Αγάπη σε εμπειρία που ήταν νέα στην δουλειά και δεν ήξερε πως πάνε τα πράγματα. Διπλή πίπα με προτροπή της Μαίρης ως πιο γυναίκα αλλά και η αγάπη πιο ναζιαρα. Καλό μασαζακι και κατάθεση στα στήθη τους . +40
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
Ποσο μπουφος εισαι? Πιστευεις οτι εαν ειναι η Χρυσα πισω απτο νεο γραφειο , θα το επιβεβαιωσει???Γιατί Δεν ρωτάμε να μας πουν και κάνουμε εικασίες?
krokalas13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 206
+40 η καθε μια ή κ για τις δυο?Αγάπη - Μαίρη από empire. Αγάπη 20 ετών Μαίρη 28-30 ετών . Η Μαίρη συμπλήρωνε την Αγάπη σε εμπειρία που ήταν νέα στην δουλειά και δεν ήξερε πως πάνε τα πράγματα. Διπλή πίπα με προτροπή της Μαίρης ως πιο γυναίκα αλλά και η αγάπη πιο ναζιαρα. Καλό μασαζακι και κατάθεση στα στήθη τους . +40
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Παίκτη, τί πρόγραμμα πήρες; Τερματίζουν; Αν θες μου απαντάς και σε πμΑγάπη - Μαίρη από empire. Αγάπη 20 ετών Μαίρη 28-30 ετών . Η Μαίρη συμπλήρωνε την Αγάπη σε εμπειρία που ήταν νέα στην δουλειά και δεν ήξερε πως πάνε τα πράγματα. Διπλή πίπα με προτροπή της Μαίρης ως πιο γυναίκα αλλά και η αγάπη πιο ναζιαρα. Καλό μασαζακι και κατάθεση στα στήθη τους . +40
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 456
Τελικά πήρες φίλε με Μαίρη ??? Ή κάποιος άλλος.... ??? Από την στιγμή που επανεμφανίστηκε ΔΕΝ βρίσκεις κενή ώρα για συνάντηση... Κανείς να γράψει κάτι.....Στο λουξ η Μαίρη
George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.553
- Πόντοι
- 5.646
Τόσο καλή;;Τελικά πήρες φίλε με Μαίρη ??? Ή κάποιος άλλος.... ??? Από την στιγμή που επανεμφανίστηκε ΔΕΝ βρίσκεις κενή ώρα για συνάντηση... Κανείς να γράψει κάτι.....
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Δεν επιδίωξα σεξ. Πιστεύω για Μαίρη στάνταρ. Η αγάπη είναι αματουρ ακόμα οπότε δεν ξέρω . Πήρα body to bodyΠαίκτη, τί πρόγραμμα πήρες; Τερματίζουν; Αν θες μου απαντάς και σε πμ
Xrestoszaxa
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2022
- Like
- 784
- Πόντοι
- 81
Δεν επιδίωξα μπριζόλα μιας και δεν ψάχνω μόνο αυτό. Αλλά νομίζω η Μαίρη ναι . Καλό μασάζ και στις δύο. Πήρα body to bodyΚαι από μασάζ; Επίσης, πάνε σε μπριζόλα (ή έστω κάποια από αυτές)
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
Καλή φάση τύπε..κατ οικον ή στο μαγαζι πήγες?συνολικο κοστος?Αγάπη - Μαίρη από empire. Αγάπη 20 ετών Μαίρη 28-30 ετών . Η Μαίρη συμπλήρωνε την Αγάπη σε εμπειρία που ήταν νέα στην δουλειά και δεν ήξερε πως πάνε τα πράγματα. Διπλή πίπα με προτροπή της Μαίρης ως πιο γυναίκα αλλά και η αγάπη πιο ναζιαρα. Καλό μασαζακι και κατάθεση στα στήθη τους . +40
Γίνεται χαμός τώρα που εμφανίστηκε ξανά. Μια χαρά κορίτσι είναι τώρα στα υπόλοιπα είναι και θέμα γούστου αν σου κάνει η κοπέλαΤελικά πήρες φίλε με Μαίρη ??? Ή κάποιος άλλος.... ??? Από την στιγμή που επανεμφανίστηκε ΔΕΝ βρίσκεις κενή ώρα για συνάντηση... Κανείς να γράψει κάτι.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις