Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.589
- Πόντοι
- 2.256
Η εμπερία έρχεται με τη γνώση και η γνώση με το διάβασμα.Κάποια έμπειρη πληροφορία?
Η εμπερία έρχεται με τη γνώση και η γνώση με το διάβασμα.Κάποια έμπειρη πληροφορία?
Αυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;;Ευτυχώς που τη δεύτερη φορά δε πιάστηκες μαλακας και τους έδωσες μόνο +60€ . Τους ξεγέλασες
Ρε πλάκα μας κάνεις ρε; Τράβα πάρε call girl μουνάρα με αυτά τα χρήματα και σταμάτα να χαλάς την πιάτσα του μασάζ κατ οίκον. ΑιντεΑυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;;
Ξέχασα να σε ρωτήσω...συγνώμη,δε θα το ξανά κάνωΡε πλάκα μας κάνεις ρε; Τράβα πάρε call girl μουνάρα με αυτά τα χρήματα και σταμάτα να χαλάς την πιάτσα του μασάζ κατ οίκον. Αιντε
Εσένα λένε «play» jack και από ότι φαίνεται τον έχεις κάνει σφεντόνα με τα μπουρδελοsite που επιλέγεις. Πάρε call girl να ηρεμήσεις και εσύ και εμείς από τις μαλακίες που γράφεις εδώΞέχασα να σε ρωτήσω...συγνώμη,δε θα το ξανά κάνω
Ισχύει.. ξεκάθαρα αυτές οι τιμές παίζουν,δε ξέρω γιατί κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα.Αυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;
Πωωωωωω πωωωω ζοριιιι.... κάτι από αυτά που έχω γράψει σε έχει τσούξει πολύ!!!Και δε νομίζω ότι είναι τα 120€ της Λίνας...χαχαχαΕσένα λένε «play» jack και από ότι φαίνεται τον έχεις κάνει σφεντόνα με τα μπουρδελοsite που επιλέγεις. Πάρε call girl να ηρεμήσεις και εσύ και εμείς από τις μαλακίες που γράφεις εδώ
Θλίβεσαι και ντρέπεσαι; Σώπα ρε φιλαράκι τι είπες τώρα ρε; Σοβαρά;;; Πσσσσς τι είπες ρε να πούμε; Ντρέπεσαι κιόλας;;; Και θλίβεσαι; Τόσο πολύ στα αρχίδια μου δεν πρέπει να ξανά ένιωσα;Πραγματικά θλίβομαι και ντρέπομαι παράλληλα για κάποιες συμπεριφορές εδώ μέσα... Τι απωθημένα και κόμπλεξ κρύβονται.Ερωτηθηκε φίλος εδώ για το κόστος συγκεκριμένης συνεδρίας με συγκεκριμένη κοπέλα και επειδή μας απάντησε δλδ με ειλικρίνεια για το ποσό που έδωσε σε μια φουλ συνεδρία πρέπει να αρχίσουμε να βρίζουμε και να χλευαζουμε...δε κατάλαβα? Οριστικε κάποιος αυτοβούλως χωροφύλακας του bou ?? Οποίος εκνευρίζεται και δεν αντέχει το νευρικό του σύστημα ας μη διαβάζει κύριε @thuglife ..
Παρά δίπλα πιθανότατα να έχει αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Πολυ Τικ Τοκ παρακολουθείς..μεγάλη η χάρη σου , ασχολούμαστε και μαζί σου.Αηη πάρα πέρα..Θλίβεσαι και ντρέπεσαι; Σώπα ρε φιλαράκι τι είπες τώρα ρε; Σοβαρά;;; Πσσσσς τι είπες ρε να πούμε; Ντρέπεσαι κιόλας;;; Και θλίβεσαι; Τόσο πολύ στα αρχίδια μου δεν πρέπει να ξανά ένιωσα;
Αηη πάρα πέρα;;; να σαι καλά ρε άγριε G με έκανες κ γέλασα… Σιγά μωρή Μάρθα Βούρτση που τα έχω βάλει με όλους… που θλίβεσαι και ντρέπεσαι ΚούρκουλεΠολυ Τικ Τοκ παρακολουθείς..μεγάλη η χάρη σου , ασχολούμαστε και μαζί σου.Αηη πάρα πέρα..
Δεν έχουν δουλειά τα γραφείακα που υποστηρίζεις και τα έχεις βάλει με όλους.
Attica massage Ξερει κανεις τι παιζει με δαυτους?Δεν βρηκα κατι σαφες,κατοπιν προχειρης αναζητησης.
Θεραπεύτριες Μασάζ | Μασάζ στο σπίτι | Μασάζ στην Αθήνα
Προγραμματίστε μία συνεδρία μασάζ κατ' οίκον με τη θεραπεύτρια της επιλογής σας. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αθήνα. Κλείστε ραντεβού για μασάζ στο σπίτι τηλεφωνικά.www.atticamassage.gr
Πλάκα μας κάνεις ρε PlakaJack????Αυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;;
Οκ τωρα το εγραψες πιο σωστά γιατί το προηγούμενο μήνυμά σου όντως οδηγεί σε λάθος εντυπώσεις.Καλησπεριζω τους πάντες..
Ενημέρωση για αποφυγή λάθος εντυπώσεων.
Λίνα (osmose) Δοκιμάστηκε επιτυχώς δύο φορές.Ομορφη κοπέλα, εμφανώς πειραγμενο πρόσωπο,μασάζ δε γνωρίζει, ήξερα από την αρχή γιατί την πήρα...Φουλαρει αβίαστα,εγώ την πρώτη φορά έδωσα τα 60€ του γραφείου +80€ και την δεύτερη τα 60€ τού γραφείου +60€.Για όσους θέλουν μόνο σεξ καλή επιλογή,για όσους θέλουν και μασάζ δεν την προτείνω.
Ευχαριστώ -
Καλά σίγουρα αλλά εγώ έχω πετύχει και κοπέλα που είναι στα ΔΕΝ... άκουσον άκουσον..Οκ τωρα το εγραψες πιο σωστά γιατί το προηγούμενο μήνυμά σου όντως οδηγεί σε λάθος εντυπώσεις.
Το osmose γενικά δεν προτείνεται για μασαζ. Δεν είναι μονο η Λίνα δηλαδη. Γενικά όλο το γραφείο λειτουργεί έτσι.