Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Ευτυχώς που τη δεύτερη φορά δε πιάστηκες μαλακας και τους έδωσες μόνο +60€ . Τους ξεγέλασες :2funny::2funny:
Αυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;;

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Αυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;;
Ρε πλάκα μας κάνεις ρε; Τράβα πάρε call girl μουνάρα με αυτά τα χρήματα και σταμάτα να χαλάς την πιάτσα του μασάζ κατ οίκον. Αιντε

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Ρε πλάκα μας κάνεις ρε; Τράβα πάρε call girl μουνάρα με αυτά τα χρήματα και σταμάτα να χαλάς την πιάτσα του μασάζ κατ οίκον. Αιντε
Ξέχασα να σε ρωτήσω...συγνώμη,δε θα το ξανά κάνω :jerking:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ξέχασα να σε ρωτήσω...συγνώμη,δε θα το ξανά κάνω :jerking:
Εσένα λένε «play» jack και από ότι φαίνεται τον έχεις κάνει σφεντόνα με τα μπουρδελοsite που επιλέγεις. Πάρε call girl να ηρεμήσεις και εσύ και εμείς από τις μαλακίες που γράφεις εδώ

Zak_$

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2022
Like
442
Πόντοι
21
Αυτές οι τιμές παίζουν Περαματιωτη στην αγορά...για φουλ παντού είναι 120€... Ναι,την δεύτερη φορά ούτε τους ξεγελασα,ούτε με ξεγέλασαν...Προς τι ο γέλωντας ;;
Ισχύει.. ξεκάθαρα αυτές οι τιμές παίζουν,δε ξέρω γιατί κάποιοι έπεσαν από τα σύννεφα.

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Εσένα λένε «play» jack και από ότι φαίνεται τον έχεις κάνει σφεντόνα με τα μπουρδελοsite που επιλέγεις. Πάρε call girl να ηρεμήσεις και εσύ και εμείς από τις μαλακίες που γράφεις εδώ
Πωωωωωω πωωωω ζοριιιι.... κάτι από αυτά που έχω γράψει σε έχει τσούξει πολύ!!!Και δε νομίζω ότι είναι τα 120€ της Λίνας...χαχαχα
Περαστικά φιλαράκι!

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Πραγματικά θλίβομαι και ντρέπομαι παράλληλα για κάποιες συμπεριφορές εδώ μέσα... Τι απωθημένα και κόμπλεξ κρύβονται.Ερωτηθηκε φίλος εδώ για το κόστος συγκεκριμένης συνεδρίας με συγκεκριμένη κοπέλα και επειδή μας απάντησε δλδ με ειλικρίνεια για το ποσό που έδωσε σε μια φουλ συνεδρία πρέπει να αρχίσουμε να βρίζουμε και να χλευαζουμε...δε κατάλαβα? Οριστικε κάποιος αυτοβούλως χωροφύλακας του bou ?? Οποίος εκνευρίζεται και δεν αντέχει το νευρικό του σύστημα ας μη διαβάζει κύριε @thuglife ..
Παρά δίπλα πιθανότατα να έχει αυτά που σας ενδιαφέρουν.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
To θέμα είναι ότι τάδωσε και δεν ευχαριστήθηκε, το να τα δώσεις σε κάποια που κατεβαίνει στον αγώνα μόνο για αυτό γιατί δεν ξέρει κάτι άλλο να κάνει είναι χαζομάρα νομίζω και ΝΑΙ μπορεί να τα δώσεις με ευχαρίστηση ίσως σε κάποιο πιό ''σιγανό ποτάμι'' που σε έκανε να πιστέψεις -αλήθεια ή ψέματα δεν έχει σημασία- ότι είσαι η εξαίρεση !

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Τι έγινε ρε παιδιά… θίχτηκαν οι προμότορες;;; Το ότι ρωτάτε συνέχεια πληροφορίες για site που όλοι γνωρίζουμε τι παίζει δηλαδή αλήθεια τώρα;; Μου το παίζετε και ακριβοδίκαιοι… vip και osmose και τυρίλα μέχρι να δύσει ο ήλιος

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Πραγματικά θλίβομαι και ντρέπομαι παράλληλα για κάποιες συμπεριφορές εδώ μέσα... Τι απωθημένα και κόμπλεξ κρύβονται.Ερωτηθηκε φίλος εδώ για το κόστος συγκεκριμένης συνεδρίας με συγκεκριμένη κοπέλα και επειδή μας απάντησε δλδ με ειλικρίνεια για το ποσό που έδωσε σε μια φουλ συνεδρία πρέπει να αρχίσουμε να βρίζουμε και να χλευαζουμε...δε κατάλαβα? Οριστικε κάποιος αυτοβούλως χωροφύλακας του bou ?? Οποίος εκνευρίζεται και δεν αντέχει το νευρικό του σύστημα ας μη διαβάζει κύριε @thuglife ..
Παρά δίπλα πιθανότατα να έχει αυτά που σας ενδιαφέρουν.
Θλίβεσαι και ντρέπεσαι; Σώπα ρε φιλαράκι τι είπες τώρα ρε; Σοβαρά;;; Πσσσσς τι είπες ρε να πούμε; Ντρέπεσαι κιόλας;;; Και θλίβεσαι; Τόσο πολύ στα αρχίδια μου δεν πρέπει να ξανά ένιωσα;

Wild_G

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Like
296
Πόντοι
21
Θλίβεσαι και ντρέπεσαι; Σώπα ρε φιλαράκι τι είπες τώρα ρε; Σοβαρά;;; Πσσσσς τι είπες ρε να πούμε; Ντρέπεσαι κιόλας;;; Και θλίβεσαι; Τόσο πολύ στα αρχίδια μου δεν πρέπει να ξανά ένιωσα;
Πολυ Τικ Τοκ παρακολουθείς..μεγάλη η χάρη σου , ασχολούμαστε και μαζί σου.Αηη πάρα πέρα..
Δεν έχουν δουλειά τα γραφείακα που υποστηρίζεις και τα έχεις βάλει με όλους.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Πολυ Τικ Τοκ παρακολουθείς..μεγάλη η χάρη σου , ασχολούμαστε και μαζί σου.Αηη πάρα πέρα..
Δεν έχουν δουλειά τα γραφείακα που υποστηρίζεις και τα έχεις βάλει με όλους.
Αηη πάρα πέρα;;; να σαι καλά ρε άγριε G με έκανες κ γέλασα… Σιγά μωρή Μάρθα Βούρτση που τα έχω βάλει με όλους… που θλίβεσαι και ντρέπεσαι Κούρκουλε

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.230
Πόντοι
2.411
Attica massage Ξερει κανεις τι παιζει με δαυτους?Δεν βρηκα κατι σαφες,κατοπιν προχειρης αναζητησης.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.589
Πόντοι
2.256
Attica massage Ξερει κανεις τι παιζει με δαυτους?Δεν βρηκα κατι σαφες,κατοπιν προχειρης αναζητησης.

Είτε το γράψεις με C είτε με Κ , εμφανίζει αρκετά αποτελέσματα στην αναζήτηση

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.589
Πόντοι
2.256
Πλάκα μας κάνεις ρε PlakaJack????
Ψωνίζεις απο ενα γραφείο που ζητάει 120€ για φουλ πακέτο. Τους δίνεις επιπλέον 80€ και ένιωσες μαλάκας όπως γράγεις. . Και σαν να μην έφτανε αυτό τους ξαναπαίρνεις και ξαναδίνεις επιπλέον άλλα 60€ και απορείς γιατι γελάμε;

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
284
Πόντοι
21
Καλησπεριζω τους πάντες..
Ενημέρωση για αποφυγή λάθος εντυπώσεων.
Λίνα (osmose) Δοκιμάστηκε επιτυχώς δύο φορές.Ομορφη κοπέλα, εμφανώς πειραγμενο πρόσωπο,μασάζ δε γνωρίζει, ήξερα από την αρχή γιατί την πήρα...Φουλαρει αβίαστα,εγώ την πρώτη φορά έδωσα τα 60€ του γραφείου +80€ και την δεύτερη τα 60€ τού γραφείου +60€.Για όσους θέλουν μόνο σεξ καλή επιλογή,για όσους θέλουν και μασάζ δεν την προτείνω.
Ευχαριστώ -

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.589
Πόντοι
2.256
Καλησπεριζω τους πάντες..
Ενημέρωση για αποφυγή λάθος εντυπώσεων.
Λίνα (osmose) Δοκιμάστηκε επιτυχώς δύο φορές.Ομορφη κοπέλα, εμφανώς πειραγμενο πρόσωπο,μασάζ δε γνωρίζει, ήξερα από την αρχή γιατί την πήρα...Φουλαρει αβίαστα,εγώ την πρώτη φορά έδωσα τα 60€ του γραφείου +80€ και την δεύτερη τα 60€ τού γραφείου +60€.Για όσους θέλουν μόνο σεξ καλή επιλογή,για όσους θέλουν και μασάζ δεν την προτείνω.
Ευχαριστώ -
Οκ τωρα το εγραψες πιο σωστά γιατί το προηγούμενο μήνυμά σου όντως οδηγεί σε λάθος εντυπώσεις.
Το osmose γενικά δεν προτείνεται για μασαζ. Δεν είναι μονο η Λίνα δηλαδη. Γενικά όλο το γραφείο λειτουργεί έτσι.

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.497
Πόντοι
456
Οκ τωρα το εγραψες πιο σωστά γιατί το προηγούμενο μήνυμά σου όντως οδηγεί σε λάθος εντυπώσεις.
Το osmose γενικά δεν προτείνεται για μασαζ. Δεν είναι μονο η Λίνα δηλαδη. Γενικά όλο το γραφείο λειτουργεί έτσι.
Καλά σίγουρα αλλά εγώ έχω πετύχει και κοπέλα που είναι στα ΔΕΝ... άκουσον άκουσον.. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom