spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
...αλεξια παιζει νομιζω μια στην αρκαδιας...
ποια ειναι η αλεξια ;
ποια ειναι η αλεξια ;
ναι.Μασατζιδικο να υποθεσω ;
...την ειχα παρει εγω πριν 10 μερες περιπου...μου ειπε 40 ευρω και οταν την ρωτησα για εκτονωση,μου ειπε αυτα απο κοντα...δεν ξερω φιλος...ψιλο φολα μου μοιαζει...Αυτη τη ρωσιδα που εχει δικο της χωρο ...... τη δοκιμασε κανενας ;
Λεω να παω αυριο να δω τι παιζει .......
...την ειχα παρει εγω πριν 10 μερες περιπου...μου ειπε 40 ευρω και οταν την ρωτησα για εκτονωση,μου ειπε αυτα απο κοντα...δεν ξερω φιλος...ψιλο φολα μου μοιαζει...
...οντως..περιμενει να σε δει..και να προχωρησει.....συνήθως όταν λένε "από κοντά", παίζει και γαμήσι...
οχι δεν την δοκιμασα .. η ηλικια της με προβληματιζειεκανες test drive gari η να γινω κασκαντερ;;;
εκανες test drive gari η να γινω κασκαντερ;;;
...οι αγγελιες δεν βγαζουν τιποτα....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ! ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΜΑΧΙΟΥ? ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
..πρεπει να ειναι το μαγαζι στην μεσογειων....Εχει κάποιος συναγωνιστής άποψη γι'αυτό
ναι αυτο ειναι εχεισ δικιο...αυτη ειναι καλη αλλα ολο ζηταει πανω απο 100 παει το φουλ σιγα σιγα......πρεπει να ειναι το μαγαζι στην μεσογειων....
...μια ζωη οι ιδιες μαλακειες...σιγα σιγα μην μας καταλαβουν και τελικα παρω το παραδακι...ναι αυτο ειναι εχεισ δικιο...αυτη ειναι καλη αλλα ολο ζηταει πανω απο 100 παει το φουλ σιγα σιγα....
;)...μια ζωη οι ιδιες μαλακειες...σιγα σιγα μην μας καταλαβουν και τελικα παρω το παραδακι...