daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
οταν αρχιζουν τα , τι σημασια εχει αυτο και το άλλο , αστα.......το μονο σιγουρο είναι ότι δεν θα βλέπετε !!
...βρε καλα και αγια τα μουτρα,να τρωγονται..αλλα αν δεν εχει μπροστινα συτηματα δυνατα,ολα τα αλλα...οταν αρχιζουν τα , τι σημασια εχει αυτο και το άλλο , αστα.......το μονο σιγουρο είναι ότι δεν θα βλέπετε !!
...βρε καλα και αγια τα μουτρα,να τρωγονται..αλλα αν δεν εχει μπροστινα συτηματα δυνατα,ολα τα αλλα...
εσυ εισαι μπροστοκινητος ενώ εγω είμαι ποιο πολύ πισωκινητος - FF - FR _ WR
sta 4*4 πιστευω συμφωνούμε ολοι
[URL unfurl="true"]http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=209249-6&cityId=2&subcatId=65...νομιζω[/URL] καινουργια αγγελια..στα 30 ευρω,45 λεπτα μασαζ,και +20 ευρω με εκτονωση... ..σε ξενοδοχειο,η στο σπιτι...γυρω στα 35-40 μου εκανε η φωνη..περιγραφη δεν ρωτησα...
απαντα και ως Ντινα σ αυτη την αγγελιαενα μπαζο απο τα παλια
με φρεσκια αγγελια και νεες τιμες
προκειται για την γνωστη μασατζου με το φορητο c d player και τα κερακια
ζηταει 40 ευρα για μασαζ με αεροπιπα
Γεια σας παιδιά το τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει η παρακάτω κυρια και
επειδή στις πιό πίσω σελίδες δεν είδα καμιά αναφορά, μήπως υπάρχει καμια ενημέρωση ???
Ευχαριστώ εκ τον προτερων !!!
...φιλος μακρια...ειχα κανει τον κασκαντερ,και μαλιστα απο το 50αρικο που ζηταει,της ειχα δωσει ενα 40αρι..και δεν εβγαλε μιλια...βιζιτα ειναι,την εχει δει κιολας,οτι κατι κανει,και εχει και μπλαζε στυλακι...Γεια σας παιδιά το τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει η παρακάτω κυρια και
επειδή στις πιό πίσω σελίδες δεν είδα καμιά αναφορά, μήπως υπάρχει καμια ενημέρωση ???
Ευχαριστώ εκ τον προτερων !!!
50αρα και βάλε με χώρο στον Πειραια αν δεν κάνω λάθος.......κοψε λάσπη......
...παει σε χωρο δικο σου,η πας εσυ?...
Συναδελφοι μηπως εχει κανεις εμπειρια απο αυτην την αγγελια?
50€ για μια ωρα και b2b 60euro
...παει σε χωρο δικο σου,η πας εσυ?...
[/quote
εχει δικο της χωρο δεν ρωτησα αν ερχετε κατ οικον