ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Υπάρχει αγγελια ; Τηλ;H καρολίνα είναι φοβερή να ξέρεις , κορμαρα, φοβερός τύπος, απόλυτα ικανοποιημένος. είναι νέα σμύρνη τώρα σε δικό της χώρο
Υπάρχει αγγελια ; Τηλ;H καρολίνα είναι φοβερή να ξέρεις , κορμαρα, φοβερός τύπος, απόλυτα ικανοποιημένος. είναι νέα σμύρνη τώρα σε δικό της χώρο
Αναμπελ καλο 28-30 ετών . Βενεζουέλα μεριά , αγγλικα μόνο . Κανονικό σωμα σφιχτό κ προχωράει με +40 όμως . Δε τη προχώρησα γιατί κακό μαθαίνουν και το πανε +αυτό κ +το άλλο …Για Αναμπελ και Κατερίνα νέες στο deluxe υπάρχει καμμία πληροφορία;
Σελίδα 1843 του νήματος έχει πληροφορίες.Όποιος γνωρίζει για Καρολίνα ας στείλει πμ
Silver spaΥπάρχει αγγελια ; Τηλ;
Απολαύστε την πολυτέλεια του μασάζ όπου και αν βρίσκεστε σε Αθήνα και Πειραιά
Σπίτι ξενοδοχεία γραφεία σκάφος
Οι πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικοί massage therapist αποκλειστικά στο
Vipmassage.gr
Ενημερωθείτε για το ταϊλανδέζικο μασάζ με τα πόδια. Ασίατσου μασάζ
πάνω από 15 Κοπέλες για μασάζ στο vip massage
Ενημερωθείτε ποιες κοπέλες κάνουν τέσσερα χέρια. Διπλό μασάζ.
Στο δεύτερο διπλό μασάζ θα έχετε 20 ευρώ έκπτωση !!
είμαι πάντα στη διάθεση σας
καθε μήνα ξεκινάνε νέες κοπέλες…. Ενημερωθείτε ….
Τηλέφωνο : 698 0 280 270
Viber : 698 097 2778
Ποσό προχωράει;Αναμπελ καλο 28-30 ετών . Βενεζουέλα μεριά , αγγλικα μόνο . Κανονικό σωμα σφιχτό κ προχωράει με +40 όμως . Δε τη προχώρησα γιατί κακό μαθαίνουν και το πανε +αυτό κ +το άλλο …
Ποσό προχωράει;Αναμπελ καλο 28-30 ετών . Βενεζουέλα μεριά , αγγλικα μόνο . Κανονικό σωμα σφιχτό κ προχωράει με +40 όμως . Δε τη προχώρησα γιατί κακό μαθαίνουν και το πανε +αυτό κ +το άλλο …
Δοκίμασε ρε Mike και πες μας αφού είναι καινούργια που να προλάβουμε… εμένα μπορεί να μην μου κάτσει.. να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου Mike. ΧώσουΚαλησπέρα,
Ειδα στο site της Lotus relax έβαλε ένα καινούργιο μωρό πολύ ωραίο ονόματι Έλενη έχεις κάποιος εμπειρία πρόλαβε να το δοκιμάσει?
Ευχαριστώ,
Οι δύο πρώτες φαίνονται καλές , αν κλείσεις πες μου , εγώ τώρα έκλεισα με την Μίρκα απτό empire τελικά , περιμένω .Καλησπέρα,
Ειδα στο site της Lotus relax έβαλε ένα καινούργιο μωρό πολύ ωραίο ονόματι Έλενη έχεις κάποιος εμπειρία πρόλαβε να το δοκιμάσει?
Ευχαριστώ,
Tράβα δοκίμασε και κάτι μόνος σου ρε μεγάλε. Όλα έτοιμα τα θες;. Τι είναι οι άλλοι δηλαδή; Οι μαλάκες που θα χαλάνε τα λεφτά τους για να πηγαίνεις εσύ στα σίγουρα;Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
Το silver spa εννοεί δικό της χώρο ο φίλος με την ευρυτερη έννοια του in call υποθέτω. Δικό της χώρο είχε μα όλη μέχρι πριν λίγο καιρο.Σε δικό της χώρο; Μήπως τα μπέρδεψες; Σε μασάζ την είχα αφήσει τι παίζει; Και κατοίκων και δικό της χώρο και μασάζ;
ΤζουλιΠοια μου προτείνετε από Deluxe? Τζούλι ή Αναμπελ?
Μα και εσύ έψαχνες μασαζ από μετάξι ;Καλημέρα σε όλους,νεος στο σπορ του αισθισιακου μασαζ .Προσφατα δοκιμασα Αντζελινα απο osmose και Αργυρω απο joy .Στο ζουμι τωρα δεν ξερω αν το μασαζ στης μερες μας μεταφραζεται ως σεξακι αλα κατι τετοιο καταλαβα.Ας ξεκινισουμε απο την Αντζελινα σαν εμφανιση καλη θα ελεγα και πολυ ευχαριστη σαν παρέα τωρα γι αυτο που θεώρητε μασαζ τι να πω μονο μασαζ δεν έκανε.Αργυρώ ομορφη κοπελιτσα, ωσο αφορα το μασαζ σχετικα καλο προχοραει σε φραπε και καλαμακι αλα τουλαχιστον εκανε και μασάζ ενω η αλη ανοίξαμε και σας περιμένουμε