Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Όποιος γνωρίζει για Καρολίνα ας στείλει πμ

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.426
Πόντοι
26.236
Για Αναμπελ και Κατερίνα νέες στο deluxe υπάρχει καμμία πληροφορία;
Αναμπελ καλο 28-30 ετών . Βενεζουέλα μεριά , αγγλικα μόνο . Κανονικό σωμα σφιχτό κ προχωράει με +40 όμως . Δε τη προχώρησα γιατί κακό μαθαίνουν και το πανε +αυτό κ +το άλλο …

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Όποιος γνωρίζει για Καρολίνα ας στείλει πμ
Σελίδα 1843 του νήματος έχει πληροφορίες.

Και στις ανεξάρτητες:

Φουλ πάει, παλιά καραβάνα, 80€ έχει το πρόγραμμα όταν σολάρει. Εγώ περνάω καλά μαζί της.

Cockzillian

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Ποια μου προτείνετε από Deluxe? Τζούλι ή Αναμπελ?

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646
Απολαύστε την πολυτέλεια του μασάζ όπου και αν βρίσκεστε σε Αθήνα και Πειραιά

Σπίτι ξενοδοχεία γραφεία σκάφος

Οι πιο όμορφες Ελληνίδες αισθητικοί massage therapist αποκλειστικά στο
Vipmassage.gr

Ενημερωθείτε για το ταϊλανδέζικο μασάζ με τα πόδια. Ασίατσου μασάζ

πάνω από 15 Κοπέλες για μασάζ στο vip massage

Ενημερωθείτε ποιες κοπέλες κάνουν τέσσερα χέρια. Διπλό μασάζ.
Στο δεύτερο διπλό μασάζ θα έχετε 20 ευρώ έκπτωση !!

είμαι πάντα στη διάθεση σας

καθε μήνα ξεκινάνε νέες κοπέλες…. Ενημερωθείτε ….

Τηλέφωνο : 698 0 280 270

Viber : 698 097 2778

Μήπως έχετε δικό σας χώρο;

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Εχει κανεις εμπειρια απο Λυδια του VIP?

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Αναμπελ καλο 28-30 ετών . Βενεζουέλα μεριά , αγγλικα μόνο . Κανονικό σωμα σφιχτό κ προχωράει με +40 όμως . Δε τη προχώρησα γιατί κακό μαθαίνουν και το πανε +αυτό κ +το άλλο …
Ποσό προχωράει;

leathal

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ποσό προχωράει;

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Ειδα στο site της Lotus relax έβαλε ένα καινούργιο μωρό πολύ ωραίο ονόματι Έλενη έχεις κάποιος εμπειρία πρόλαβε να το δοκιμάσει?
Ευχαριστώ,

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Καλησπέρα,
Ειδα στο site της Lotus relax έβαλε ένα καινούργιο μωρό πολύ ωραίο ονόματι Έλενη έχεις κάποιος εμπειρία πρόλαβε να το δοκιμάσει?
Ευχαριστώ,
Δοκίμασε ρε Mike και πες μας αφού είναι καινούργια που να προλάβουμε… εμένα μπορεί να μην μου κάτσει.. να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου Mike. Χώσου

Spacesex

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
Οι δύο πρώτες φαίνονται καλές , αν κλείσεις πες μου , εγώ τώρα έκλεισα με την Μίρκα απτό empire τελικά , περιμένω .

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.549
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
Tράβα δοκίμασε και κάτι μόνος σου ρε μεγάλε. Όλα έτοιμα τα θες;. Τι είναι οι άλλοι δηλαδή; Οι μαλάκες που θα χαλάνε τα λεφτά τους για να πηγαίνεις εσύ στα σίγουρα;
Σχεδόν 4 χρόνια γραμμένος στο φόρουμ, έχεις40 μηνύματα που είναι όλα ακριβώς το ίδιο. "Είδα στο τάδε μαγαζί την τάδε. Εχει δοκιμάσει κανείς;" Έλεος πια με τους παρτάκηδες εδώ μέσα.
Οκ εντάξει να βοηθήσουμε και μια και δυο και τρεις φορές ,αλλά νισάφι πια. Εκτός αν είσαι προμότορας των μαγαζιών και με τις ερωτήσεις αυτές διαφημίζεις το εμπόρευμά σου.

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
46
Πόντοι
0
Φίλε Περαματιώτης μία ερώτηση έκανα προς τι η επίθεση? Δεν ξέρεις δεν απαντάς δεν χρειάζεται να είσαι επιθετικός και να γράφεις ότι να ναι (ότι είμαι προμότορας) δεν σε ρώτησα προσωπικά να μου απαντήσεις.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Σε δικό της χώρο; Μήπως τα μπέρδεψες; Σε μασάζ την είχα αφήσει τι παίζει; Και κατοίκων και δικό της χώρο και μασάζ;
Το silver spa εννοεί δικό της χώρο ο φίλος με την ευρυτερη έννοια του in call υποθέτω. Δικό της χώρο είχε μα όλη μέχρι πριν λίγο καιρο.

Αλεξάκης

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2021
Like
36
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,νεος στο σπορ του αισθισιακου μασαζ .Προσφατα δοκιμασα Αντζελινα απο osmose και Αργυρω απο joy .Στο ζουμι τωρα δεν ξερω αν το μασαζ στης μερες μας μεταφραζεται ως σεξακι αλα κατι τετοιο καταλαβα.Ας ξεκινισουμε απο την Αντζελινα σαν εμφανιση καλη θα ελεγα και πολυ ευχαριστη σαν παρέα τωρα γι αυτο που θεώρητε μασαζ τι να πω μονο μασαζ δεν έκανε.Αργυρώ ομορφη κοπελιτσα, ωσο αφορα το μασαζ σχετικα καλο προχοραει σε φραπε και καλαμακι αλα τουλαχιστον εκανε και μασάζ ενω η αλη ανοίξαμε και σας περιμένουμε

Spacesex

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,νεος στο σπορ του αισθισιακου μασαζ .Προσφατα δοκιμασα Αντζελινα απο osmose και Αργυρω απο joy .Στο ζουμι τωρα δεν ξερω αν το μασαζ στης μερες μας μεταφραζεται ως σεξακι αλα κατι τετοιο καταλαβα.Ας ξεκινισουμε απο την Αντζελινα σαν εμφανιση καλη θα ελεγα και πολυ ευχαριστη σαν παρέα τωρα γι αυτο που θεώρητε μασαζ τι να πω μονο μασαζ δεν έκανε.Αργυρώ ομορφη κοπελιτσα, ωσο αφορα το μασαζ σχετικα καλο προχοραει σε φραπε και καλαμακι αλα τουλαχιστον εκανε και μασάζ ενω η αλη ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Μα και εσύ έψαχνες μασαζ από μετάξι ;

mariosr125

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
386
Πόντοι
21
Βιπ μασαζ Αλεξανδρα

αφου κλεισαμε γ χοτελ μπιλ , ηρθε η αλεξανδρα ωραία κοπελα ξεκινησε ενα μασαζακι της είπα ν κανει ενα μπανακι να χαλαρώσει αλα δεν ηθελε στο μασαζ ηταν ντυμένη , οταν γύρισα απο μπροστά τοτε μ ειπε αν ηθελα αισθησιακό μασαζ κ ανάσταση έβγαλε τα ρούχα της την αφησα μ το κατω εσωρουχο μονο και μου βαραγε φραπεδια ειμαστε στο συν 20 και μετα μ προτινε αλα 20 γ καλαμακι και της ειπα ν παμε γ σεχακι αλα δεν ηθελε της ειπα εχτρα γ σεχακι δεν ηθελε οποτε τελείωσα μ φραπεδια
Οποτε 60 + 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom