You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
και το πρώτο!τ
το 2 και το 3 συμβαινει μαλλον.
ασε που σταματησαν και οι κλωνοι των γραφειων μαλλον μετα το κυνηγητο.
Γνωστό γραφείο έδωσε εντολή να κοπούν τα πολλά πολλά εχτραδάκια!
Διαγραμμένο μέλος 214465
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 430
- Πόντοι
- 21
και το πρώτο!
Τι εννοεις;
Ποιο γραφειο;
Peterparapan77
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2021
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην ομαδα, για Πατρα γνωριζουμε τιποτα? Εχω ρωτησει και σε αλλα ποστ αλλα δεν εχω παρει ξεκαθαρη απαντηση
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Οκ κατάλαβαδεν δουλευει καθε μερα στο silver, συνηθως εναλλαξ το παει. γραφει καθημερινα στο fb που δουλευει την ιδια μερα
Ευχαριστώ
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
ποιο γραφείο?και το πρώτο!
Karagiannis818
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2021
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εμένα πάντως καλά με εξυπηρέτησαν ?Καλημερα σε ολους , μπορει καποιος να με ενημερωσει inbox τι παιζει με το ilovemassage; παιζει εστω εκτονωση ή μονο μασάζ?
καλησπέρα, επειδή θα κλείσω μαζί της και ειμαι άσχετος με τη φάση, αν θέλεις και μπορείς μου λες καμία λεπτομέρεια? και pm αν θελεις.Συνέδρια με τεα όλα τα λεφτά έχει κάνει κανείς μπάσιμο στα μωρά του Hermes massage?
σε ευχαριστώ
ΑΛΕΚΟΣ223
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2016
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 201
μπορεις να ενημερωσεις για ποια κοπελα εκανε κατι εξτρα ? :-) σ ευχαριστωΕμένα πάντως καλά με εξυπηρέτησαν ?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.487
- Πόντοι
- 456
Μιλάς με γρίφους...???και το πρώτο!
Tsigganolagnos hronia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2020
- Like
- 1.231
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα! Ξέρουμε η Έλλη από osmose εάν συνεχίζει κάπου; Γιατί από το γραφείο αυτό μου είπαν πως σταμάτησε.
Ρε φίλε πες μου πως είχες περάσει ωραία μαζί της, να με τρελάνεις ..Καλησπέρα! Ξέρουμε η Έλλη από osmose εάν συνεχίζει κάπου; Γιατί από το γραφείο αυτό μου είπαν πως σταμάτησε.
Ότι πιο ηλίθιο έχω γνωρίσει σε γυναίκα που τα παίρνει και με σοβαρά ψυχολογικά θέματα
gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.839
- Πόντοι
- 25.186
Φτωχές υπηρεσίεςΕδώ και αρκετό καιρό διαπιστώνεται πολλή ησυχία στο "μασάζ κατ ' οίκον " .Τί άραγε να συμβαίνει ?
Έπεσε απαγορευτικό από τα γραφεία να μην γράφονται κριτικές για τις θεραπεύτριες τους για να μην εκτίθενται ?
Σταμάτησαν τα μέλη και φίλοι τις συναντήσεις με τα κορίτσια λόγω των πτωχών υπηρεσιών τους και ακριβού τελικού κόστους ? (από τα περισσότερα γραφεία)
Ή ο λόγος είναι ότι υπάρχουν στα μασατζίδικα ποικιλία όμορφων κοριτσιών με υψηλές υπηρεσίες με καλύτερο τελικό κόστος ?
Θέμα προς συζήτηση
φτωχα ρόστερ
Και κακή-αργοπορημενη εξυπηρέτηση,για μενα αρκετα σημαντικό,οι κοπέλες ειναι διαθεσιμες το νωρίτερο μετά από 4-5 ωρες.Δεν υπάρχει το ερχομαι σε 40 λεπτά άμεσα ποτέ.
Καλησπέρα σας, γράφτηκα στο φόρουμ γιατί έχω μια απορία που δεν μπορεί να λυθεί μόνο ως αναγνώστης , επειδή δεν μαρεσουν τα τέρματα στο μασάζ και η τρέλα , θέλω ένα καλό μωρό , πιο ερασιτεχνικο φάση. Έχω δοκιμάσει κάποια γραφεία και έχω πέσει σε πιο '' προχω" κορίτσια . Θέλω λίγη διαστροφή ότι δεν το κάνει με όλους... Ξέρω ότι το κάνει προφανώς αλλά τουλάχιστον να μην το λέει στο κούτελο . Ο λόγος που την θέλω έτσι είναι μήπως ψησω την δικιά μου για τρίο , αλλά σίγουρα όχι με call girl.Δεν με νοιάζουν τα χρήματα σε γενικές γραμμές .
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Έξτραδακια οικονομικά , υπηρεσιών ή πληροφοριών ?? Γιατί εδώ και καιρό οι κριτικές για συναντήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο ή και καθολου alpula ,…νεκρα εδώ στο κατ’ οίκον σε αντίθεση με τα μασατζιδικακαι το πρώτο!
Κοίτα, δεν ήταν κάτι το διαστημικό, αλλά ήταν καλά μαζί της. Συμπαθητικό μασαζακι, ομιλητική κατά τη διάρκειά του (την 1η από τις 2 φορές που συναντηθήκαμε μου είχε ανοιχτεί από μόνη της για κάτι προσωπικά της, τώρα αλήθεια ήταν, ψέματα ήταν, άγνωστο) και όμορφο κορμί. Στα του σεξ, σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο ενεργή, αλλά δεν σου αρχίζει και τα "όχι, μη".Ρε φίλε πες μου πως είχες περάσει ωραία μαζί της, να με τρελάνεις ..
Ότι πιο ηλίθιο έχω γνωρίσει σε γυναίκα που τα παίρνει και με σοβαρά ψυχολογικά θέματα
Γενικά από τις κοπέλες που είχε το osmose στο site του ήταν από τις πιο όμορφες. Νίκη θα ήθελα να δοκιμάσω επίσης από εκεί και Τίνα, που είναι Κινέζα (προσωπικό μου φετίχ οι ασιατισσες της Άπω Ανατολής).
Αν έχεις κάποια καλή πρόταση, είτε από το γραφείο αυτό, είτε από κάποιο άλλου παρεμφερές, θα εκτιμούσα αν την μοιραζοσουν μαζί μου/μας.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
μου το έστειλε μέλος που τον εμπιστεύομαι και το διαπίστωσα και εγώ μετά απο 4 ημέρες!Μιλάς με γρίφους...???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
υπηρεσιών...Έξτραδακια οικονομικά , υπηρεσιών ή πληροφοριών ?? Γιατί εδώ και καιρό οι κριτικές για συναντήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο ή και καθολου alpula ,…νεκρα εδώ στο κατ’ οίκον σε αντίθεση με τα μασατζιδικα
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Βικτώρια ντελουξ μασάζ και φραπές με +20.
Tsigganolagnos hronia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2020
- Like
- 1.231
- Πόντοι
- 201
Μαζί της είχα μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου στον αγοραίο έρωτα ..Κοίτα, δεν ήταν κάτι το διαστημικό, αλλά ήταν καλά μαζί της. Συμπαθητικό μασαζακι, ομιλητική κατά τη διάρκειά του (την 1η από τις 2 φορές που συναντηθήκαμε μου είχε ανοιχτεί από μόνη της για κάτι προσωπικά της, τώρα αλήθεια ήταν, ψέματα ήταν, άγνωστο) και όμορφο κορμί. Στα του σεξ, σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο ενεργή, αλλά δεν σου αρχίζει και τα "όχι, μη".
Γενικά από τις κοπέλες που είχε το osmose στο site του ήταν από τις πιο όμορφες. Νίκη θα ήθελα να δοκιμάσω επίσης από εκεί και Τίνα, που είναι Κινέζα (προσωπικό μου φετίχ οι ασιατισσες της Άπω Ανατολής).
Αν έχεις κάποια καλή πρόταση, είτε από το γραφείο αυτό, είτε από κάποιο άλλου παρεμφερές, θα εκτιμούσα αν την μοιραζοσουν μαζί μου/μας.
Όλα τα ξέρει , ψέματα φουλ, το μασάζ της αστείο, κατηγορούσε άλλες από το γραφείο που έπαιρναν εξτραδακια (λες κ αυτή όχι) και με το που τελείωσα είχα ακόμη 20 λεπτά , αλλά αυτή έφυγε τρέχοντας ενώ ταυτόχρονα με παρακαλούσε να της υποσχεθώ πως θα την ξαναπάρω ..
Κάπου ώπα..
Δεν ήξερα αν έπρεπε να την λυπηθώ ή να την κραξω ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις