Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.629
Πόντοι
1.336
Καλησπέρα! Ξέρουμε η Έλλη από osmose εάν συνεχίζει κάπου; Γιατί από το γραφείο αυτό μου είπαν πως σταμάτησε.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
τ

το 2 και το 3 συμβαινει μαλλον.
ασε που σταματησαν και οι κλωνοι των γραφειων μαλλον μετα το κυνηγητο.
και το πρώτο!
Γνωστό γραφείο έδωσε εντολή να κοπούν τα πολλά πολλά εχτραδάκια!

Peterparapan77

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2021
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα, για Πατρα γνωριζουμε τιποτα? Εχω ρωτησει και σε αλλα ποστ αλλα δεν εχω παρει ξεκαθαρη απαντηση

Karagiannis818

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4
Πόντοι
0

nnnikosss

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
27
Πόντοι
0
Συνέδρια με τεα όλα τα λεφτά έχει κάνει κανείς μπάσιμο στα μωρά του Hermes massage?
καλησπέρα, επειδή θα κλείσω μαζί της και ειμαι άσχετος με τη φάση, αν θέλεις και μπορείς μου λες καμία λεπτομέρεια? και pm αν θελεις.
σε ευχαριστώ

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.231
Πόντοι
201
Καλησπέρα! Ξέρουμε η Έλλη από osmose εάν συνεχίζει κάπου; Γιατί από το γραφείο αυτό μου είπαν πως σταμάτησε.

Ρε φίλε πες μου πως είχες περάσει ωραία μαζί της, να με τρελάνεις ..
Ότι πιο ηλίθιο έχω γνωρίσει σε γυναίκα που τα παίρνει και με σοβαρά ψυχολογικά θέματα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.839
Πόντοι
25.186
Εδώ και αρκετό καιρό διαπιστώνεται πολλή ησυχία στο "μασάζ κατ ' οίκον " .Τί άραγε να συμβαίνει ?
Έπεσε απαγορευτικό από τα γραφεία να μην γράφονται κριτικές για τις θεραπεύτριες τους για να μην εκτίθενται ?
Σταμάτησαν τα μέλη και φίλοι τις συναντήσεις με τα κορίτσια λόγω των πτωχών υπηρεσιών τους και ακριβού τελικού κόστους ? (από τα περισσότερα γραφεία)
Ή ο λόγος είναι ότι υπάρχουν στα μασατζίδικα ποικιλία όμορφων κοριτσιών με υψηλές υπηρεσίες με καλύτερο τελικό κόστος ?
Θέμα προς συζήτηση
Φτωχές υπηρεσίες
φτωχα ρόστερ

Και κακή-αργοπορημενη εξυπηρέτηση,για μενα αρκετα σημαντικό,οι κοπέλες ειναι διαθεσιμες το νωρίτερο μετά από 4-5 ωρες.Δεν υπάρχει το ερχομαι σε 40 λεπτά άμεσα ποτέ.

Spacesex

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, γράφτηκα στο φόρουμ γιατί έχω μια απορία που δεν μπορεί να λυθεί μόνο ως αναγνώστης , επειδή δεν μαρεσουν τα τέρματα στο μασάζ και η τρέλα , θέλω ένα καλό μωρό , πιο ερασιτεχνικο φάση. Έχω δοκιμάσει κάποια γραφεία και έχω πέσει σε πιο '' προχω" κορίτσια . Θέλω λίγη διαστροφή ότι δεν το κάνει με όλους... Ξέρω ότι το κάνει προφανώς αλλά τουλάχιστον να μην το λέει στο κούτελο . Ο λόγος που την θέλω έτσι είναι μήπως ψησω την δικιά μου για τρίο , αλλά σίγουρα όχι με call girl.Δεν με νοιάζουν τα χρήματα σε γενικές γραμμές .

Spacesex

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
54
Πόντοι
0
Μου αρέσουν κάποια κορίτσια που έχω δει οι οποίες φαίνονται κομπλέ από deluxe και Empire massage. Δεν τολμώ να πω στις τηλεφωνήτριες τι ακριβώς θέλω βέβαια. Με πιο να αρχίσω ;

mplimpli

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς ιζαμπέλα απο osmose?

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
και το πρώτο!
Γνωστό γραφείο έδωσε εντολή να κοπούν τα πολλά πολλά εχτραδάκια!
Έξτραδακια οικονομικά , υπηρεσιών ή πληροφοριών ?? Γιατί εδώ και καιρό οι κριτικές για συναντήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο ή και καθολου alpula ,…νεκρα εδώ στο κατ’ οίκον σε αντίθεση με τα μασατζιδικα

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.629
Πόντοι
1.336
Ρε φίλε πες μου πως είχες περάσει ωραία μαζί της, να με τρελάνεις ..
Ότι πιο ηλίθιο έχω γνωρίσει σε γυναίκα που τα παίρνει και με σοβαρά ψυχολογικά θέματα
Κοίτα, δεν ήταν κάτι το διαστημικό, αλλά ήταν καλά μαζί της. Συμπαθητικό μασαζακι, ομιλητική κατά τη διάρκειά του (την 1η από τις 2 φορές που συναντηθήκαμε μου είχε ανοιχτεί από μόνη της για κάτι προσωπικά της, τώρα αλήθεια ήταν, ψέματα ήταν, άγνωστο) και όμορφο κορμί. Στα του σεξ, σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο ενεργή, αλλά δεν σου αρχίζει και τα "όχι, μη".
Γενικά από τις κοπέλες που είχε το osmose στο site του ήταν από τις πιο όμορφες. Νίκη θα ήθελα να δοκιμάσω επίσης από εκεί και Τίνα, που είναι Κινέζα (προσωπικό μου φετίχ οι ασιατισσες της Άπω Ανατολής).
Αν έχεις κάποια καλή πρόταση, είτε από το γραφείο αυτό, είτε από κάποιο άλλου παρεμφερές, θα εκτιμούσα αν την μοιραζοσουν μαζί μου/μας.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Μιλάς με γρίφους...???
μου το έστειλε μέλος που τον εμπιστεύομαι και το διαπίστωσα και εγώ μετά απο 4 ημέρες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έξτραδακια οικονομικά , υπηρεσιών ή πληροφοριών ?? Γιατί εδώ και καιρό οι κριτικές για συναντήσεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο ή και καθολου alpula ,…νεκρα εδώ στο κατ’ οίκον σε αντίθεση με τα μασατζιδικα
υπηρεσιών...

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.231
Πόντοι
201
Κοίτα, δεν ήταν κάτι το διαστημικό, αλλά ήταν καλά μαζί της. Συμπαθητικό μασαζακι, ομιλητική κατά τη διάρκειά του (την 1η από τις 2 φορές που συναντηθήκαμε μου είχε ανοιχτεί από μόνη της για κάτι προσωπικά της, τώρα αλήθεια ήταν, ψέματα ήταν, άγνωστο) και όμορφο κορμί. Στα του σεξ, σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο ενεργή, αλλά δεν σου αρχίζει και τα "όχι, μη".
Γενικά από τις κοπέλες που είχε το osmose στο site του ήταν από τις πιο όμορφες. Νίκη θα ήθελα να δοκιμάσω επίσης από εκεί και Τίνα, που είναι Κινέζα (προσωπικό μου φετίχ οι ασιατισσες της Άπω Ανατολής).
Αν έχεις κάποια καλή πρόταση, είτε από το γραφείο αυτό, είτε από κάποιο άλλου παρεμφερές, θα εκτιμούσα αν την μοιραζοσουν μαζί μου/μας.
Μαζί της είχα μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου στον αγοραίο έρωτα ..
Όλα τα ξέρει , ψέματα φουλ, το μασάζ της αστείο, κατηγορούσε άλλες από το γραφείο που έπαιρναν εξτραδακια (λες κ αυτή όχι) και με το που τελείωσα είχα ακόμη 20 λεπτά , αλλά αυτή έφυγε τρέχοντας ενώ ταυτόχρονα με παρακαλούσε να της υποσχεθώ πως θα την ξαναπάρω ..
Κάπου ώπα..
Δεν ήξερα αν έπρεπε να την λυπηθώ ή να την κραξω ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom