Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.463
Πόντοι
456
Υπάρχουν νόμοι της αγοράς αλλά υπάρχει κ η ποιότητα.Δεν μπορείς να αγοράσεις την Ferrari σε τιμή fiat....
αν δεν τη θελει κανεις , και σε τιμη στρογγυλοφαναρου χοντα μπορεις να την αγορασεις .η ζητηση και η προσφορα καθοριζουν την τιμη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Εχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής με Κορίνας από vipmassage αξίζει;
Φτάνει φουλ ;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
222
Πόντοι
21
όλη που αυτή γράφανε που πήγαν τελείωσε το μέλη

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
στα κατ 'οικον εννοεις μαλλον.
γιατι στα κανονικα μασατζιδικα γινεται χαμος τωρα.
εκει ειναι που δεν βρισκεις ραντεβου με την κορασιδα που θες αυτη την περιοδο. :confused::confused:
?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Μια Λυδία από Attica ξέρουμε που έχει πάει ? Πού έκανε και 4 χέρια με Ρούμπι...

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Ας μην βγάζουμε και την δική μας ευθύνη σε αυτό.
Έχω διαβάσει θετικά σχόλια για κάποιες κοπέλες εδω μέσα. Κλείνοντας ραντεβού αυτό που αντίκριζα ήταν φάση «κοπελιά φαντάζομαι εσύ θα πληρώσεις για να μου κάνεις μασαζ?» ? Φυσικά και ευγενικά έδινα άκυρο.
Δλδ δεν βλεπόταν και η κλασική προσέγγιση από μερικούς εδώ μέσα… «η εμφάνιση είναι υποκειμενική». Μερικώς σωστό. Υπάρχουν και όρια.
Το αν επιβιώνουν κοπέλες για «συγκεκριμένου τύπου» μασάζ, όπου και η εμφάνιση παίζει ρόλο, φταίμε και εμείς
Η τουλάχιστον ένα τίμιο σχόλιο «Εμφανισιακά στα δεν, αλλά από υπηρεσίες σούπερ», θα ήταν κατατοπιστικό…

Τελευταία τροποποίηση:

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Ας μην βγάζουμε και την δική μας ευθύνη σε αυτό.
Έχω διαβάσει θετικά σχόλια για κάποιες κοπέλες εδω μέσα. Κλείνοντας ραντεβού αυτό που αντίκριζα ήταν φάση «κοπελιά φαντάζομαι εσύ θα πληρώσεις για να μου κάνεις μασαζ?» ? Φυσικά και ευγενικά έδινα άκυρο.
Δλδ δεν βλεπόταν και η κλασική προσέγγιση από μερικούς εδώ μέσα… «η εμφάνιση είναι υποκειμενική». Μερικώς σωστό. Υπάρχουν και όρια.
Το αν επιβιώνουν κοπέλες για «συγκεκριμένου τύπου» μασάζ, όπου και η εμφάνιση παίζει ρόλο, φταίμε και εμείς
Η τουλάχιστον ένα τίμιο σχόλιο «Εμφανισιακά στα δεν, αλλά από υπηρεσίες σούπερ», θα ήταν κατατοπιστικό…
Πως ρίχνεις άκυρο ρε φίλε; Η άλλη έχει φάει ώρα να έρθει εκεί, έκλεισε τον χρόνο της που μπορεί να είχε άλλο ραντεβού κλπ κλπ.. Η μόνο δικαιολογία είναι να είχε μεγάλη διαφορά από τις φωτογραφίες ή να έρθει άλλη κοπέλα. Ευγενικά και άκυρο δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Πως ρίχνεις άκυρο ρε φίλε; Η άλλη έχει φάει ώρα να έρθει εκεί, έκλεισε τον χρόνο της που μπορεί να είχε άλλο ραντεβού κλπ κλπ.. Η μόνο δικαιολογία είναι να είχε μεγάλη διαφορά από τις φωτογραφίες ή να έρθει άλλη κοπέλα. Ευγενικά και άκυρο δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις.
...η αποψη σου μαστορα ειναι ακριβως η αποψη που εχουν οι "γραφειαδες" βαζοντας παραπλανητικες και μη ανταποκρινομενες στο σημερα φωτογραφιες...
ΟΠΟΤΕ ναι >>> πηγαινε κοπελα μου απο εκει που ηρθες... Δεν θα εφευγες εαν οπως εισαι >> εισουν στην φωτογραφια.....
..αααϊντεεεε μαθαμε τωρα>>> "μικροι μεγαλοι στο καφενειο"

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Την έκφραση πού έχουμε στο χωριό μου '' άλλον μούδειξες άλλον μούμπηξες'' την έχεις ακούσει ποτέ ;

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Ίσως δεν ήμουν κατανοητός…..όταν έχει μεγάλη διαφορά από την φωτό και είναι ουσιαστικά παραπλάνηση? Δλδ δεν κατάλαβα? τι θέλεις να κάνω… να διαιωνίζω μια κατάσταση που δεν μου αρέσει με στύλ «δεν γιαμιέται». Ποτέ δεν έκανα παζάρια, και μάλιστα όλες τις φορές που πέρασα καλά έδωσα και έξτρα tip.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Ρε ζωίφιο...εφόσον αναφέρεις με 25 ευρώ...τι ψάχνεις ρε φτηνιάρη; Τεμενάδες να σου κάνουν ή να σου πλύνουν τις κάλτσες;Πόσα ψυχολογικά κ πόση απόρριψη κουβαλάς;
....ποιο γραφειο ειπες πως εκπροσωπειςςςς??????

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Ρε ζωίφιο...εφόσον αναφέρεις με 25 ευρώ...τι ψάχνεις ρε φτηνιάρη; Τεμενάδες να σου κάνουν ή να σου πλύνουν τις κάλτσες;Πόσα ψυχολογικά κ πόση απόρριψη κουβαλάς;
άλλα ντάλλων βλακάκο ,για ξαναδιάβασε σε τι αναφέρομαι, τεσπα ίσως και να νάχεις δίκιο, άμα θέλει κάποιος με 50-60 να συναντήσει μιά Ferrari υπάρχει και η γυναίκα σου στην τελική !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom