Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Φίλε...4 φορές μέλος υπήρξα εδώ μέσα.Χάνομαι ανα διαστήματα.Δεν έχω ανάγκη κανένα forum.να ενημερωθώ περί αερομαλακίας κ αερόπιπας.Πληρώνω κ καλά μάλιστα ,κ μένουν όλες ευχαριστημένες.Ούτε βγαίνω να πω μαλακίες οπως εσύ.Αγόρασε μία λουκανικόπιτα φάε τη μισή ,κ την άλλη μισή βάλτη κ στον πάτο σου....Γιατί όλα αυτά που λες...του πρωκτού είναι!.Γνε άρχοντας αν σε παίρνει....που δε σε παίρνει οκ......κ μετά έλα να μας πεις τη παχιά σου!!!!!
Πάντως ούτε την 5η φορά την βλέπω να μακροημερεύει .Φίλε...4 φορές μέλος υπήρξα εδώ μέσα.Χάνομαι ανα διαστήματα.Δεν έχω ανάγκη κανένα forum.να ενημερωθώ περί αερομαλακίας κ αερόπιπας.Πληρώνω κ καλά μάλιστα ,κ μένουν όλες ευχαριστημένες.Ούτε βγαίνω να πω μαλακίες οπως εσύ.Αγόρασε μία λουκανικόπιτα φάε τη μισή ,κ την άλλη μισή βάλτη κ στον πάτο σου....Γιατί όλα αυτά που λες...του πρωκτού είναι!.Γνε άρχοντας αν σε παίρνει....που δε σε παίρνει οκ......κ μετά έλα να μας πεις τη παχιά σου!!!!!..Περιμένετε λες κ θα δεις το θεό σου αν η άλλη στον παίξει η στον ακουμπίσει.....Εγώ γαμάω ξέρεις!Κ γαμάω φίνα!Αλίμονο σε΄σένα χωριάτη που περιμένεις απλά να στο παίξουν ή να γίνεις ο αγαπούλης τους μέσω ενός μασαζ.