Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Λοιπόν ενημέρωση για βιπ μασαζ

Πρωτη φορά πήρα Αγγελική η κοπελα εκανε μασαζ μονο και χειρωνακτική εκτόνωση μεχρη εκει δε πρωραγε με τπτ σε κατι αλο κοστος 50ευρο λογο πρωινής βάρδιας

δευτερη φορά επιλεγω γιωτα : η κοπελα μπαίνει μεσα πιάνουμε κουβεντούλα και αρχίζει κ βγάζει τη μπλούζα της οπα λεω εδω ημαστε και της πετάω αμα θες μπορείς ν κάνεις ενα μπανάκι ν χαλαρώσεις και λεει α πολη ωραία Και μένει τελείως γυμνη μπροστά μ και παει γ μπανακι , να ερθω κ γω μεσα γ μπανακι κ μ λεει ελα παω κ γω χουφτωνόμαστε και γονατίζει και αρχίζει την πιπουλα , μετα απο λιγα λεπτα πάμε κρεβάτι συνεχίζειπιπουλα μετα βαζω προφυλακτικό ακολούθησαν δυο στασεις και ηρθε τ τελος , δεν εκανα αλα ουτε εκανε κινιση γ δευτερο γύρο κοστος συνάντησης 60 ευρο

εκανα κ μια δοκιμή με το γραφείο της τεας
Μια φορα μονο και για πρώτο ραντεβού έκλισα με την νικη εκλησα για μια μιση ωρα με κοστος 100ευρο ήρθε η νικη γδύθηκε με βλέπει τέρμα καυλωμένο με κοιταει κ μ λέει τι θες τρ εσυ αλιθεια ν κάνουμε και της λεω σεχακι και μ λεει ειναι εχτρα συν 30 οπου κ τ εδωσα πιπα με προφυλαξη και μετα σεχακι
Η γιωτα εφυγε απ το γραφειο οπως με ενημερωσαν το χασαμε το κορμι πατριωτες

manolo91

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα

εγώ ήμουν παλιός πελάτης του elenas day spa και μετά σταμάτησα την εποχή της καραντίνας. Ψάχνω για μασαζ κατ οίκον αλλά οι πιο πολλές τύπου osmose είναι όλες χάλια .Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια όμορφη και ας είναι και ακριβή .

greek0588

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Like
363
Πόντοι
21
Καλησπέρα!
Παρατήρησα τυχάια στο site του Deluxe ότι προωθούν Λένα και Χρυσάννα για μασαζ 4 χεριών. Απ' όσο ξέρω η Λένα είναι στα ΔΕΝ ενώ η Χρυσάννα το προχωράει παρακάτω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση των 4 χεριών τι να γίνεται άραγες που είναι και οι δύο μαζί?

Axreiastos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Ξέρει κάποιος πληροφορίες για oistros massage-by queen;;

chrikri

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Like
65
Πόντοι
0
το κράξιμο στην Τέα έπεφτε απο λαμόγια εδώ μέσα, κλωνους και προμότορες γραφείων!
όταν καθάρισαμε απο τα σκουπίδια, φάνηκε ποιος έχει καλές υπηρεσίες και ποιος όχι!
Αναφορικά με την Ζωή δεν καταλάβα γιατί δεν πήρες sex?
Το δίνει μια χαρά το μουνάκι της!

το κράξιμο στην Τέα έπεφτε απο λαμόγια εδώ μέσα, κλωνους και προμότορες γραφείων!
όταν καθάρισαμε απο τα σκουπίδια, φάνηκε ποιος έχει καλές υπηρεσίες και ποιος όχι!
Καλήμερα και από μένα στην ομάδα θα ήθελα να πω πως εδώ και λίγο καιρό μου ηρθε μια διφημηση στο facebook απο Diamonds Massage ομολόγω οτι στο προτο ραντεβου ημουν πολυ επιφιλακτικος αν θα ερχωταν η κοπελα που ειδα η τιμη φυσικα κ.α . Τελίκα ήρθε η LIDIA πολύ ωραίο κοριτσι ευγενικοτατη και επαγγαλματιας τελικα για μην σας κουραζω βρηκα αυτο που ήθελα εχω παρει και τις υπολοιπες κοπέλες Irida, Alice, Tea που διαθετει το γραφειο, πανω απο τεσσερα με πεντε ραντεβου, ευχαριστω την TEA για την αμεση ανταποκριση στις αναγκες μου , και εσας που με ακουσατε !!

nikosnikolas1

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2016
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Έχετε κάποια πληροφορία για την Ιζαμπέλα η την Λινα από osmose?
Ευχαριστώ

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Ρε μάγκες, επειδή έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, μήπως μπερδευετε τη Χριστιάνα με τη Χρυσάννα;
:think:
Εδώ μέσα γίνεται ένας χαμός και προφανώς μπερδεύουν τη μία με την άλλη, γιατί υπάρχει και άλλη με το ίδιο όνομα!

theScientist

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
222
Πόντοι
1
Η Πατρίσια από lux για φραπέ και μασάζ χωρίς ρούχα πόσα παίρνει ξέρουμε;

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Καλησπερα,
Αν γινεται κει εχει καποις, θα ηθελα πληροφορίες για το Massage Relax.
Αν αξιζει τον κόπο να ασχοληθώ μαζι τους και τις κοπελες τους.
Έψαξα στο forum και μου εβγαζε για lotus relax massage το οποιο υποθέτεσαι πως ηταν αλλο γραφειο.
Γι αυτο ρωταω τους υπολοιπους.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Παίδες, πρώτη φορά ψάχνομαι για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Βλέπω που γράφετε για VIP, googlάρω και βγαίνει σκέτο VIP massage ( https://vipmassage.gr/ ) ΚΑΙ Athens VIP massage ( https://athensvipmassage.com/ ) . Από ότι καταλαβαίνω, στο thread αναφέρεστε στο πρώτο.
Στο Athens, όμως, είδα ότι γίνεται massage ζευγαριών και έχει και άντρες θεραπευτές (;). Οπότε μου έκανε κλικ για massage σε ζευγάρι με μία θεραπεύτρια και έναν θεραπευτή για να είμαστε όλοι απασχολημένοι και χαρούμενοι. Ξέρει κανείς, όμως, αν κάνουν έστω happy ending;;

Σας παρακαλώ, βοηθήστε τον άσχετο....:glasses:

chrikri

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Like
65
Πόντοι
0
Καλήμερα και από μένα στην ομάδα θα ήθελα να πω πως εδώ και λίγο καιρό μου ηρθε μια διφημηση στο facebook απο Diamonds Massage ομολόγω οτι στο προτο ραντεβου ημουν πολυ επιφιλακτικος αν θα ερχωταν η κοπελα που ειδα η τιμη φυσικα κ.α . Τελίκα ήρθε η LIDIA πολύ ωραίο κοριτσι ευγενικοτατη και επαγγαλματιας τελικα για μην σας κουραζω βρηκα αυτο που ήθελα εχω παρει και τις υπολοιπες κοπέλες Irida, Alice, Tea που διαθετει το γραφειο πανω απο τεσσερα με πεντε ραντεβου, ευχαριστω την TEA για την αμεση ανταποκριση στις αναγκες μου , και εσας που με ακουσατε !!
παίρνω μεγάλο πρόγραμμα 90' η 120'.
Μπάνιο μαζί μου ερωτικό μασάζ στο μπάνιο.
Σώμα με σώμα μασάζ
Body to body massage therapy and barefoot massage therapy.
Γυμνό.
Άνετες, δοτικές κοπέλες, Ελληνίδες, εμβολιασμένες χαρούμενα παιδιά.
Το έξτρα των κοριτσιών είναι μικρό σε σύγκριση πάντα με κάτι άλλα.
Έξτρα από 10€ έως 30€ και πάλι δεν το κυνηγούν Το extra τα κορίτσια ότι θέλεις τους αφήνεις είναι πραγματικά τόσο δοτικές και αγαπούν αυτό που κάνουν
Περισσότερο τους ενδιαφέρει να περάσει καλά ο πελάτης και αυτές να έχουν όμορφες στιγμές μαζί μας μην ξεχνάτε ότι και αυτά τα πλάσματα ψάχνουν το ανθρώπινο.
Οι υπηρεσίες είναι ποιοτικές και όποια κοπέλα και να διαλέξετε εφόσον έχει αναλάβει η Τέα είναι εγγύηση τελικά value-for-money γιατί είναι συνειδητές όλες Σε αυτό που κάνουν. Προτεραιότητα έχει ο πελάτης και η φιλοσοφία της Τεά είναι συγκεκριμένη να ικανοποιήσει όλους αυτούς που τη στηρίζουν και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν στο κατ οικον μασάζ.
Με αυτό τον τρόπο εκπαιδεύω και τις κοπέλες προτεραιότητα πάντα είναι το μασάζ.
Πιθανόν να είναι και οι μόνες που ξέρουν μασάζ τελικά στην αγορά.

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Παίδες, πρώτη φορά ψάχνομαι για τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Βλέπω που γράφετε για VIP, googlάρω και βγαίνει σκέτο VIP massage ( https://vipmassage.gr/ ) ΚΑΙ Athens VIP massage ( https://athensvipmassage.com/ ) . Από ότι καταλαβαίνω, στο thread αναφέρεστε στο πρώτο.
Στο Athens, όμως, είδα ότι γίνεται massage ζευγαριών και έχει και άντρες θεραπευτές (;). Οπότε μου έκανε κλικ για massage σε ζευγάρι με μία θεραπεύτρια και έναν θεραπευτή για να είμαστε όλοι απασχολημένοι και χαρούμενοι. Ξέρει κανείς, όμως, αν κάνουν έστω happy ending;;

Σας παρακαλώ, βοηθήστε τον άσχετο....:glasses:
Το πρωτο ειναι το vip
Το δευτεροο το osmose

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom