Λοιπόν αφού ειναι της μόδας καταδρομική Βελβετ θα πω κι εγώ συνολικλα γιατί με ρωτανε και σε pm
Ελίνα συμπαθητική 25+/- next door κοπέλα, ωραία ανατολιτικα χαρακτηριστικά, και αρκετά λεπτούλα, ευχάριστη,το πήγε μόνη της στο φραπέ,το μασαζ δεν μ άλλαξε και τη ζωη αλλά το τέλος άξιζε- .Δεν ξέρω μεχρι που αφήνει χουφτωματα γιατί συήθως δεν εμπνεομαι να κάνω κατι στο μασαζ,απλα απολαμβάνω,αλλα από τα αγγίγματα και τη στάση της υποθετω οτι θα ειναι δεκτική ,θα ξαναπάρω κάποτε αναμένοντας κυριως πιάτο.το μόνο που με χάλασε ήταν οτι ζήτησε στο τέλος εξτρα και σαν να στραβωσε που είχα μόνο 20
Ρίτα- παρόμοιο στυλάκι εξωτερικά,κάποιος συναγνωνιστής έγραψε 28 εγώ χωρίς να έχω ρωτήσει έκανα 26 μαξ,παρόμοια αισθησιακό παρά μυοχαλαρωτικό μασαζ με εξαίρεση κάποιες κινήσεις, μαζί μου ούτε τόσο ομιλητική ήταν,ούτε φουλ δέχτηκε οτι κάνει
Αλλά μπορώ να πω οτι και ο φραπές που πήγαινε αργά και με στάσεις και το ίδιας φάσης αργόσυρτο καλαμάκι ήταν από τα συν για εμένα, σε αντιθεση με το μασαζ. Μήπως κανουν φουλ μόνο με VIP η με "παλιούς";
Μαριάννα-το πολύ 20χρονη πιτσιρίκα, με όμορφο καθαρό πρόσωπο και τζουσι/βυζοπούλα φυσική που για μένα μέγα προσον. Κάποιες κριτικές με είχαν αποτρέψει γιατί διάβαζα οτι είναι εύσωμη,οοκ καταλαβαίνω οτο γούστα ειναι αυτά, εγώ τη βρήκα καμπυλωτή (η έχει αδυνατισει αναμεσα δεν ξέρω.:Ρ)τίμιο μασαζ λίγο όχι δεμένο στο σύμολο αλλα όπου ζήτησα να επιμέινει το έκανε χωρίς πρόβλημα
Καλαμάκι μου είπε στα δεν,φραπές λίγο βιαστικός τακατουκα,αν και είχε ωραία θέα, με δόσεις από λίγο και απρόθυμο ισπανικό με δική μου πρωτοβουλία-,αν βάλει αυτό στις υπηρεσίες της βλέπω να ανεβαίνει
Γενικά από αυτό το γραφείο Ελίνα Ρίτα ψήνω να θα ξαναδοκίμασω μετά το τουρ σε νέα μέρη που ελπίζω αυτό το Σκ,και Κατερίνα /Μαριάνα προς το παρόν όχι άμεσα αλλά αν προσθέσουν βασικές υπηρεσίες που ανέφερα δεν αποκλείω.
Επόμενος στόχος Diamonds ?εχω διαβασει κριτικες αλλα καθε πληροφορία ευπρόσδεκτη