Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Χαχαχαχα γιατρέ μου και εγώ θέλω !!όχι αλλά ζήτα και μετά θα δω τι μπορώ να κάνω....
Χαχαχαχα γιατρέ μου και εγώ θέλω !!όχι αλλά ζήτα και μετά θα δω τι μπορώ να κάνω....
αυτά είναι tips!Ειναι κ τα ενσημα. Γι αυτο χρεωνετε μια μαλακια 100 ευρω...Ε???
Κανένας δεν θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σου που εξαρτώνται από πολλές παραμέτρους .Καλησπερα σας.Ειμαι αρχαριος στο αθλημα και θα ηθελα καποιοι παλιότεροι να μου δώσουν τα φωτα τους.
Μπορείς να χουφτώσεις?.Οταν παίρνεις φραππε ας πουμε μπορεις να πιανεις κωλο/βυζι η δεν σε αφήνουν?
Γενικα χουφτωμα επιτρέπεται?.Οταν ειχα φερει μια φορα βιζιτα την χουφτωνα οταν ανεβενε στην καλα μπροστα μου και το γουσταρω τρελα.
Το καλαμακι στο κανουν μονο οταν εισαι ξαπλα?.Αμα ζητησεις να γονατισει και εσυ να εισαι ορθιος δεχοντε η τρως ακυρο?
Καλαμακι κανουν με σκουφο η ελευθερο?
Στο καλαμακι μπορεις να τελειωσεις στο στομα της η χυνεις εξω?
Ευχαριστώ.
τελικα δεν μας ειπες ουτε την αλλη φορα.Η εταιρία μου ειναι νόμιμη
Εχω κανονικά μπλοκάκια αποδείξεων παροχής υπηρεσιών
Για υπηρεσίες ομορφιάς κ αισθητικής και χειρομάλαξης !
Τώρα θα βάλω
Λογισμικό ψηφιακής απόδειξης
Και αποστολή μέσω μεηλ στο πελάτη
Διαθέτω Ασύρματο μηχάνημα POS
Οποιαδήποτε απορία είμαι στη διάθεση σας στο τηλέφωνο και στο viber
Ευχαριστώ πολύ
Καλή συνέχεια
τσ,τσ,τσ! πως μιλατε ετσι κυριε σε μια επιχειρηματια!τελικα δεν μας ειπες ουτε την αλλη φορα.
η χειρομαλαξη που λες γινεται παντου,σε ολα τα σημεια του σωματος?
Συνήθως στην σελίδα του γραφείου γράφει εάν διαθέτει κρεβάτι. Αλλιώς ρωτάς από το τηλέφωνο ποια κοπέλα διαθέτει. Εγώ πάντως προτιμώ όσες δεν κουβαλούν ρατζακι μαζί τους..Καλημερα σε όλους και Χρονια Πολλα. Μια ερωτηση εχω. Στα ραντεβου, οι κοπελες ερχονται με κρεβατι μασαζ;
Συμφωνω απολυτα μαζι σου......Και εγω δεν θα ηθελα να εχειΣυνήθως στην σελίδα του γραφείου γράφει εάν διαθέτει κρεβάτι. Αλλιώς ρωτάς από το τηλέφωνο ποια κοπέλα διαθέτει. Εγώ πάντως προτιμώ όσες δεν κουβαλούν ρατζακι μαζί τους..
Δεν χρειάζεται να τρέξεις χιλιάδες σελίδες πίσω. Διάβασε τις 10 τελευταίες και θα βρεις τις πληροφορίες που θες. Ο gravity καποια πραγματα για τα γραφεία και τις κοπέλες τα αναφέρει συνέχεια.Επειδη το θέμα αυτο εχει χιλιαδες σελιδες, αν θελετε προτεινετε μου 2-3 γραφεια που να ερχονται σε καλο ξενοδοχειο του κεντρου και σε γιενικες γραμμες οι κοπελες να παρεχουν προχωρημενες υπηρεσιες. Ευχαριστω εκ των προτερων
αυτη τη φορα ειπα να ρωτησω ευγενικα,γιατι την προηγουμενη που ρωτησα αν κανουν πιπες τα κοριτσια,παλι δεν απαντησε.τσ,τσ,τσ! πως μιλατε ετσι κυριε σε μια επιχειρηματια!
Τιποτα αλλο extra ? Η μείνατε στον φραπέ? Κόστος +20 ??Έπεσε ραντεβού με την χρυσαννα από deluxe , ωραίο μασάζ πολύ καλό αλλά ρε παιδιά τι μπαλκόνια ήταν αυτά!..την προτείνω
έπεσε ένας φραπές καλός...έχει καλό χέρι , αν την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος πιστεύω συμφωνεί
γιατί μόνο στο φραπέ μείνατε?Έπεσε ραντεβού με την χρυσαννα από deluxe , ωραίο μασάζ πολύ καλό αλλά ρε παιδιά τι μπαλκόνια ήταν αυτά!..την προτείνω
έπεσε ένας φραπές καλός...έχει καλό χέρι , αν την έχει δοκιμάσει κανείς άλλος πιστεύω συμφωνεί