Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
SOSTOSΕγώ φίλε μου προσωπικά το έχω κόψει να έρχονται σπίτι μου και θα το κρατήσω έτσι ας πληρώνω 20€ παραπάνω για hotel θα έχω όμως το κεφάλι μου ήσυχο.
SOSTOSΕγώ φίλε μου προσωπικά το έχω κόψει να έρχονται σπίτι μου και θα το κρατήσω έτσι ας πληρώνω 20€ παραπάνω για hotel θα έχω όμως το κεφάλι μου ήσυχο.
...κιεγω που αγοραζω παντα στο σπιτι εχω ησυχο το κεφαλι μου....Εγώ φίλε μου προσωπικά το έχω κόψει να έρχονται σπίτι μου και θα το κρατήσω έτσι ας πληρώνω 20€ παραπάνω για hotel θα έχω όμως το κεφάλι μου ήσυχο.
Μαρούσι με την Βίκυ-Στεφανία και χει δικό της προφιλ αν το δείςΚαλησπέρα, προς Βόρεια κανένα μασάζ μόνο με φραπέ; (χωρίς σεξ)
Όποιος φίλος γράφει καλά λόγια για την Ζωή και κάθε άλλη Ζωή μετά από αναφορά ότι την συνάντησε την τάδε ημέρα και ώρα ΔΕΝ γίνεται να χαρακτηρίζεται " προμότορας " ελαφρά την καρδία ... όποιος αμφισβητεί κάνει τον κόπο να πάρει τον αριθμό του γραφείου , να ζητήσει το κορίτσι που θέλει να συναντήσει και να δεί μόνος του τις υπηρεσίες και το αποτέλεσμα της συνάντησης .Εχει πολύ ωραία μωρά το ντελουξ. Και η Βικτωρια είναι πολύ όμορφη. Και η Νεφελη. Τις ξέρω από κοντά Γιαυτο τα γράφω. Όσες δεν έχω δει από κοντά δεν μιλάω. Αν τις δεις από κοντά θα αλλάξεις γνώμη φίλε. Και η Ζωή δεν είναι η άσχημη αυτή που έχεις παρουσιάσει να ξέρεις. Όσοι την ξέρουμε από παλιά και όσοι τώρα από ντελουξ το ξέρουν αυτό. Βέβαια υπερέχουν οι υπηρεσιεσ Της!!! Έγραψες ότι προμοτορες γράφουν καλά λόγια για την Ζωή που αυτός που γράφει και ξαναγράφει για τη ζωή είναι η γκραβιταρα που προμοτορα δεν τον λες με τίποτα γιατί παρουσιάζει από όλες τις εταιρείες ανεξαιρέτως όλες τις κοπελες που δοκιμάζει. Αν τις δεις από κοντά η γνώμη μου θα αλλάξεις γνώμη σίγουρα. Αλλά οκ. Αν έχεις κρυφά χαρτιά παίξε μπάλα με αυτές.Αλλά πες μας ποιες είναι έστω να δοκιμάσουμε. Αν είναι επιλεκτικές να τις ψήσουμε. Οντως ψήνονται κάποιες με το δεύτερο ή το τρίτο ραντεβού. Να μου πεις αξίζει; Εγώ το κάνω πάντως. Τώρα βέβαια οχι τόσο συχνά γιατί τα 50αρικα δεν βγαίνουν όπως παλιά.
Προφανώς υπήρξε κάποια αποτυχημένη συνάντηση ;μασαζ πριβε φουλ πειραγμενες οι φωτογραφιες και οι τιμες τους στα εξτρα εκτος τοπου χρονου για την αγορα. απο εμενα μαυρο.
Σε ευχαριστώ!Εξαρτάται που μένεις... θα αναφέρω κάποια στάνταράκια..στο κέντρο έχει το Bill και το prive... στην Καλλιθέα το Lacoba στο Φάληρο το Olympic... googlare ξενοδοχεία ημιδιαμονής και την περιοχή σου και βρεις εύκολα...
Δηλαδή ?????μασαζ πριβε φουλ πειραγμενες οι φωτογραφιες και οι τιμες τους στα εξτρα εκτος τοπου χρονου για την αγορα. απο εμενα μαυρο.
Τι δηλαδή... τον κάκτο τον παρουσιάζουν ως τριαντάφυλλο με το photoshop που έχει πέσει... δεν είναι όλοι μερακλήδες εδώ μέσα ευτυχώς..Δηλαδή ?????
Γεγονός είναι ότι με τις φωτογραφίες γίνονται υπερβολές που αλλοιώνουν την πραγματικότητα !! Αν εμείς σαν πελάτες τις γυρίζαμε πίσω στο γραφείο απευθείας όπως ήρθαν μπορεί να διορθώναν αυτήν την " μικρή " λεπτομέρεια !Τι δηλαδή... τον κάκτο τον παρουσιάζουν ως τριαντάφυλλο με το photoshop που έχει πέσει... δεν είναι όλοι μερακλήδες εδώ μέσα ευτυχώς..
Το είδαμε και αυτό !!! ???Η εταιρεία του VIP Massage
Σας εύχεται χρόνια πολλά !
Να σας ενημερώσω οτι λόγω διεύρυνση του πελατολογίου μας σε Αθήνα και Πειραιά καθώς επίσης και αύξηση φόρτου εργασίας
η εταιρεία μου έχει ανάγκη από Αισθητικούς , Μασερ , Spa Therapist
για άμεση εργασία πρόσληψη με ευέλικτο ωράριο , υψηλές αποδοχές και ενσημα ικα .
Παρέχω επαγγελματία οδηγό με το εταιρικό αυτοκίνητο στις κοπέλες για ευκολη μετακίνηση .
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για άμεση εργασία !
https://vipmassage.gr/spa-therapist-ergasia/
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
698 0 280 270
ΓΡΑΜΜΗ VIBER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
698 097 2778
www.vipmassage.gr
Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση ,
Χρύσα
SPA Manager / Therapist / Αισθητικός
αποδείξεις θα κόβετε?Η εταιρεία του VIP Massage
Σας εύχεται χρόνια πολλά !
Να σας ενημερώσω οτι λόγω διεύρυνση του πελατολογίου μας σε Αθήνα και Πειραιά καθώς επίσης και αύξηση φόρτου εργασίας
η εταιρεία μου έχει ανάγκη από Αισθητικούς , Μασερ , Spa Therapist
για άμεση εργασία πρόσληψη με ευέλικτο ωράριο , υψηλές αποδοχές και ενσημα ικα .
Παρέχω επαγγελματία οδηγό με το εταιρικό αυτοκίνητο στις κοπέλες για ευκολη μετακίνηση .
Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου για άμεση εργασία !
https://vipmassage.gr/spa-therapist-ergasia/
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
698 0 280 270
ΓΡΑΜΜΗ VIBER ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
698 097 2778
www.vipmassage.gr
Ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση ,
Χρύσα
SPA Manager / Therapist / Αισθητικός
Αντε ο επόμενος που θα ψωνίσει τον παρακαλώ να ζητήσει απόδειξη!Ευρώπη γίναμε κ δεν το πήραμε χαμπάρι με το λοκνταου κ την ντινα
όχι αλλά ζήτα και μετά θα δω τι μπορώ να κάνω....ετσι μου 'ρχεται ,μα την αληθεια, να παρω και να ζητησω αποδειξη...περνανε στα ιατρικα εξοδα αυτες ?