Διαγραμμένο μέλος 201723
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2020
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 446
ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΈστειλα στο privemassage..αλλά δεν έχουν καμία Μόνικα εκεί
ΣΕ ΗΛΙΑΝΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΞΑΝΑ
ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΈστειλα στο privemassage..αλλά δεν έχουν καμία Μόνικα εκεί
Τα κοριτσια ΟΛΑΦιλε αν θελεις να ενημερωσεις το φιλαθλο κοινο...
1. Για την Κλεα εχεις αποψη ...?
2. Τα κοριτσια ειναι με εσωρουχα η ντυμενες ...?
Μόλις ξενέρωσαΜετα απο προσωπικο μηνυμα φιλου - μελους του Φορουμ μολις τωρα
και μετα απο ενημερωση μεσω Βαιμπερ με το ΠΡΙΒΕ
οντως η Μονικα Πηρε μεταγραφη στο Πριβε
Χάλι...ΜΑΚΡΙΑ
ΧΟΝΤΡΗ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ - 0 ΠΟΙΟΤΗΤΑ
σαν να γαμας κοπελα απο φυλης με 20ευρω
απλα αυτη θα σου παρει 60 ευρω , μενει μονιμα στο ξενοδοχειο ΛΥΔΙΑ Πλατεια Αττικης !
Δεν ειναι το στυλ μου γενικως τετοια φαση
Νομίζω το έκλεισε το μαγαζάκι η Τεα γιατί της έφυγε και η Bianca πήγε και αυτή prive. ( επίσης καλό μωρο όντως από Βραζιλία όπως ελεγε πρόλαβα και εκανα μια συνέδρια μέσω τεας πριν φύγει ) τώρα είναι prive massage. Αααααααντε μεταγραφές πάλι που να τις μάθουμε τώρα με τα νέα τους ονόματα ???Μετα απο προσωπικο μηνυμα φιλου - μελους του Φορουμ μολις τωρα
και μετα απο ενημερωση μεσω Βαιμπερ με το ΠΡΙΒΕ
οντως η Μονικα Πηρε μεταγραφη στο Πριβε
εισαι αρχηγος στην ενημερωση μωρ αδερφουλη μου.χαρας την υπομονη σου.ATTIKA ΜΑΣΑΖ _ VIBER
2 πολυ ωραια νεα μωρα που προχωρανε και ειναι οι πιο ανετες του γραφειου
ΚΡΙΣΤΗ
ΛΥΔΙΑ
Μήπως είναι το ίδιο γραφείοΝομίζω το έκλεισε το μαγαζάκι η Τεα γιατί της έφυγε και η Bianca πήγε και αυτή prive. ( επίσης καλό μωρο όντως από Βραζιλία όπως ελεγε πρόλαβα και εκανα μια συνέδρια μέσω τεας πριν φύγει ) τώρα είναι prive massage. Αααααααντε μεταγραφές πάλι που να τις μάθουμε τώρα με τα νέα τους ονόματα ???
ATTIKA ΜΑΣΑΖ _ VIBER
2 πολυ ωραια νεα μωρα που προχωρανε σε Χερι / Στομα
και ειναι οι πιο Ανετες του γραφειου
ΚΡΙΣΤΗ
ATTIKA ΜΑΣΑΖ _ VIBER
ΚΡΙΣΤΗ
ΛΥΔΙΑ
Τελικά όντως γούστα είναι αυτά....ATTIKA ΜΑΣΑΖ _ VIBER
ΚΡΙΣΤΗ
ΛΥΔΙΑ
Ηλιανα την ονόμασαν όπως γράφει ο φίλος GravityΈστειλα στο privemassage..αλλά δεν έχουν καμία Μόνικα εκεί
Όσο ήταν με την Τεα η Μονικα και Bianca μερικοί τις βάπτισαν χοντρές ... ???ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
ΣΕ ΗΛΙΑΝΑ
ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΑΝ ΞΑΝΑ
Ισχύει gravity την ειχα δοκιμάσει κι εγώ όταν ακόμα είχε το όνομα του γραφείου της η Τεα mind orgasm ?? φοβερή κοπέλα η Μονικα ειχα μεινει κατάευχαριστημένος είναι ένα πλάσμα που μόλις σε δει θα σε κάνει να αισθανθείς οικία τουλαχιστον έτσι αισθάνθηκα. Και φυσικά δεν είναι αρπακτικό προσιτή και όμορφη ???? ότι πρέπει ??????Γενικα η Μονικα για τα δικα μου γουστα
ειναι πολυ ωραια κοπελα με καλες υπηρεσιες...
Εμεις κοιταμε να παρουμε κοπελες που αξιζουν σαν συνολικο πακετο
και ειναι ανετες και προχωρανε........
προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει σε ποιο γραφειο ανηκει η καθεμια τους
Εμεις κοιταμε να περναμε καλα , με νορμαλ χρηματικα ποσα
με καλη συντροφια και καλο μασαζακι.......
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣΙσχύει gravity την ειχα δοκιμάσει κι εγώ όταν ακόμα είχε το όνομα του γραφείου της η Τεα mind orgasm ?? φοβερή κοπέλα η Μονικα ειχα μεινει κατάευχαριστημένος είναι ένα πλάσμα που μόλις σε δει θα σε κάνει να αισθανθείς οικία τουλαχιστον έτσι αισθάνθηκα. Και φυσικά δεν είναι αρπακτικό προσιτή και όμορφη ???? ότι πρέπει ??????
Σωστα αν και το έχουμε υπερεκτιμησει το μασάζ σ ευρώ...ένα καλό μασάζ (σκέτο μασαζ) από θεραπεύτρια με.πτυχια κλπ...όχι λαδόκολλα.. δίδεται έξω στην αγορά με.35 ευρω/ώρα αντε κ 40 σ λέω εγώ.. εδώ εμείς ξεκινάμε με. 50 κ 60 με.μασαζ αμφιβόλου ποιοτητας εως χάλια κ πρέπει να είμαστε στα + 20 η +30 για ένα φραπέ η 1 καλαμάκι.. γούστα είναι αυτά αλλά ανεβαίνει το κασε κ πολλές φορές εμείς του δίνουμε ώθηση.. αξία. Αυτά τα ολίγα μην κουράζω..Γενικα η Μονικα για τα δικα μου γουστα
ειναι πολυ ωραια κοπελα με καλες υπηρεσιες...
Εμεις κοιταμε να παρουμε κοπελες που αξιζουν σαν συνολικο πακετο
και ειναι ανετες και προχωρανε........
προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει σε ποιο γραφειο ανηκει η καθεμια τους
Εμεις κοιταμε να περναμε καλα , με νορμαλ χρηματικα ποσα
με καλη συντροφια και καλο μασαζακι.......