pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
η μαρια απο osmose μου γυαλισε την εχει παρει κανεις ? μεχρι που προχωραει δηλαδη μασαζ σεξ ? ποσο παει 100η 120?
Το παλευει η Αρετη στον αγωνα δηλαδη; αξιζει τον κοπο;Καλή η Αρετή και πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλα Δεν θα έλεγα λεπτή. Έχει πάρει περίπου 10/12 κιλά από τις φωτογραφίες που στέλνουν
Δηλαδή στη Φυλής αν κλείσεις μια κοπέλα για μια ώρα, πόσα λεφτά πιστεύεις θα ζητήσουν?Μπορούσες να κάνεις λίγο υπομονή και να την πάρεις Φυλής...Με ένα 20@ρικακι και πιο άνετη...
20€ το 10λεπτο με 15λεπτοΔηλαδή στη Φυλής αν κλείσεις μια κοπέλα για μια ώρα, πόσα λεφτά πιστεύεις θα ζητήσουν?
κατ'εμε αξιζει!Το παλευει η Αρετη στον αγωνα δηλαδη; αξιζει τον κοπο;
Έβγαλε και ρούχα;Εχεις καποιο λινκ ή κατι να την δω , αν δεν μπορεις να το παραθεσεις εδω μπορεις να μου στειλεις και πμ.
Ευχαριστω!
Το ξέρω, αν ζητήσεις για ώρα τι ποσό θα σου πει? Αφού στο ξενοδοχείο για ώρα έρχεται!20€ το 10λεπτο με 15λεπτο
Υπερβολικό σε βρίσκω, να χει 2-3.Καλή η Αρετή και πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλα Δεν θα έλεγα λεπτή. Έχει πάρει περίπου 10/12 κιλά από τις φωτογραφίες που στέλνουν
Και εγω θα ήθελα πληροφορίες για την συγκεκριμένη αν την έχει δει κανειςΤην Αλεξανδρα του joy την εχει παρει κανεις; καπου πρεπει να την εχω δει σε αλλο γραφειο.
Αλεξάνδρα - Massage Joy
Η Αλεξάνδρα αποφοίτησε πρόσφατα πτυχιούχος της σχολής φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννινων. Έχει εκπαιδευτεί σε τεχνικές μασάζ και σώματος, με εξειδίκευσηmassagejoy.gr
...φοραει φανελα δηλαδη????Η Μαρία από prive προχωράει τελικά; και αν ναι πόσο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αρετή πάντως ναι αξίζει. Και ευχάριστη είναι κ την ιδρώνει τη φανέλα!
Προ ημερών στην ανασκόπηση της χεμερινής σεζόν, είχα σχολιάσει πως οφείλουμε να καίμε τις κακές περιπτώσεις και όχι τις καλές.Δοκιμη Μαιρη Joy , ευχαριστο κοριτσι της διπλανης πορτας με πλουσιο στηθος.
Πολυ καλο μασαζ και φτανει μεχρι καλαμακι +20 , λιγο αεροπιπα ναι μεν αλλα καλη.
Την επομενη θα την βαλω να μου κανει μασαζ με τις βυζαρες της...
Σωστα τα λες φίλε...γενικα η τεα από velvet που τη θυμάμαι είχε τη τάση να κοροϊδεύει και αρπάζει όσο πιο πολλά μπορεί από το πελατη..γιαυτο και την έδιωχναν από ολα τα γραφεία..έχουν γραφτεί πολλά για τη συγκεκριμένη και για τη μονικα ότι δεν έχει καμία σχέση με τις φωτος...μακριά είναι σκέτη απάτη το
Και σε μένα ήταν άμεσοι μια κοπέλα με εξυπηρέτησε με το όνομα ζωήκρίμα κ έχει ωραίες παρουσίες αν κ δεν έχουν πολλές κριτικές. εμένα πάντως όσες φορές είχαμε επικοινωνία ήταν άμεσοι και χωρίς παρεξηγήσεις, αν κ με την πάμελα κ εγώ είχα προσπαθήσει να κλείσω και δεν είχε ραντεβού.
Με τΚαλησπέρα. Όταν λες Αγγελική 2 από joy σε ποια αναφέρεσαι; Στην καστανόξανθη με το καρέ ή την άλλη με τα μακριά μαλλιά;
Με τα μακριά...Καλησπέρα. Όταν λες Αγγελική 2 από joy σε ποια αναφέρεσαι; Στην καστανόξανθη με το καρέ ή την άλλη με τα μακριά μαλλιά;