Δ
Διαγραμμένο μέλος 171204
Επισκέπτης
Νέο και ανανεωμένο αίτημα στο Instagram από blossom _massage_athens από την Ειρήνη και τις φίλες της Ανθούλα , Εμιλυ , Χριστίνα ... ωραίες φωτογραφίες , άνετη και άμεση επικοινωνία
Στο Instagram Privemassagebaby φίλε , κοίταξε και στείλε μνμΕχεις καποιο λινκ ή κατι να την δω , αν δεν μπορεις να το παραθεσεις εδω μπορεις να μου στειλεις και πμ.
Ευχαριστω!
Η ελλη καλη ειναι ομορφη απο κονταΕπειδή είπες τις πήρες όλες, μου άρεσαν οι Ελλη & Τζένιφερ(μαυρούλα). Αυτές αξίζουν καθόλου ή είναι μούφα;
Πάντως πολύ κατατοπιστικός, ευχαριστώ boy!
Για πες εμπειριεςΝέο και ανανεωμένο αίτημα στο Instagram από blossom _massage_athens από την Ειρήνη και τις φίλες της Ανθούλα , Εμιλυ , Χριστίνα ... ωραίες φωτογραφίες , άνετη και άμεση επικοινωνία
Για πες εμπειριεςΝέο και ανανεωμένο αίτημα στο Instagram από blossom _massage_athens από την Ειρήνη και τις φίλες της Ανθούλα , Εμιλυ , Χριστίνα ... ωραίες φωτογραφίες , άνετη και άμεση επικοινωνία
Μήπως ενοχλούνται λίγο όταν δέχονται ερωτήσεις δίχως οι περισσότεροι να κλείνουν κάποιο ραντεβού με τα κορίτσια τους ?? Αυτό βέβαια είναι καθαρά θέμα της κοπέλας που διαχειρίζεται τηλέφωνα και μηνύματα .Privemassage απαραδεκτοι και αγενεις. Τους ειχα στειλει για Παμελα, μου λενε : ειναι φουλ, κλεισε με ραντεβου. Κλεινω ραντεβου για μερικες μερες μετα, στελνω για επιβεβαιωση, μου λενε : εχει φυγει ταξιδι! Καλα λεω, ποτε θα μου το λεγατε; Σας το ειπαμε τωρα, απαντησαν με αγενεια.
Μια αλλη φορα στελνω για ραντεβου, με γραψαν στα παπαρια τους , δεν απαντησαν ποτε.
Μαυρο στα τσοκαρα.
Σήμερα έλαβα το αίτημα Gravity και είμαι εκτόςΗ ελλη καλη ειναι ομορφη απο κοντα
η μαυρουλα ηρθε τωρα δεν ξερω κ δεν θα μαθω διοτε δεν ειναι του γουστου μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πες εμπειριες
δοκιμασες τιποτα απο εκει?
Για πες εμπειριες
Άμα δεν κάθονται λίγο να διαβάσουν μερικές σελίδες στο νήμα... πριν αποφασίσουν τότε Καλά να πάθουνΜπορούσες να κάνεις λίγο υπομονή και να την πάρεις Φυλής...Με ένα 20@ρικακι και πιο άνετη...
...μονο που το εχουμε πει και παλιοτερα.... αρκετες ειναι φωτο απο το Νετ....Νέο και ανανεωμένο αίτημα στο Instagram από blossom _massage_athens από την Ειρήνη και τις φίλες της Ανθούλα , Εμιλυ , Χριστίνα ... ωραίες φωτογραφίες , άνετη και άμεση επικοινωνία
Καποιος είχε γράψει όχι και τα καλύτερα. Δε θυμάμαι όμως αν ήταν εδώ ή στα ανεξάρτητα call girls. Γινόταν προσέγγιση μέσω facebook με τρελές τιμέςΝέο και ανανεωμένο αίτημα στο Instagram από blossom _massage_athens από την Ειρήνη και τις φίλες της Ανθούλα , Εμιλυ , Χριστίνα ... ωραίες φωτογραφίες , άνετη και άμεση επικοινωνία
Έχει ενδιαφέρουσες - όμορφες παρουσίεςΗ ελλη καλη ειναι ομορφη απο κοντα
η μαυρουλα ηρθε τωρα δεν ξερω κ δεν θα μαθω διοτε δεν ειναι του γουστου μου
Για πες εμπειριες
Για πες εμπειριες
Ναι έχεις δίκιο , το θυμήθηκα αυτό που γράφεις ! Μήπως αποφασίσουν να γίνουν πραγματικότητα και να είναι όλα αληθινά ? Δεν κερδίζουν κάτι αν παραπλανούν και ο κάθε ένας τις διώχνει ......μονο που το εχουμε πει και παλιοτερα.... αρκετες ειναι φωτο απο το Νετ....
... και καποιος που ειχε δοκιμασει ειχε πει πως ειχε παει αλλη κ την εδιωξε.
Είναι οι ίδιες κοπέλες με το you need me massage. Το κέντρο τους είναι αγενέστατο.Στο Instagram Privemassagebaby φίλε , κοίταξε και στείλε μνμ
Επιβεβαιωνω τη μουφα στις φωτος τους.Δυο φορες ρωτησα αν ειναι σιγουρο το ατομο που μιλαγα στο messenger για το αληθες των φωτο και ελεγε συνεχεια ναι! Εστειλα το προφιλ απο το ινστα που τις ειχε παρει και εφαγε μπλοκ!...μονο που το εχουμε πει και παλιοτερα.... αρκετες ειναι φωτο απο το Νετ....
... και καποιος που ειχε δοκιμασει ειχε πει πως ειχε παει αλλη κ την εδιωξε.
... το ιδιο κανουν και τα γνωστα γραφεια (οχι απο Νετ αλλα στο φουλ Photoshop) που τελικα αλλο βλεπεις κ αλλο σου ερχεται.... (κ οπως αναφερουν αρκετοι Δεν τις διωχνουν!).Επιβεβαιωνω τη μουφα στις φωτος τους.Δυο φορες ρωτησα αν ειναι σιγουρο το ατομο που μιλαγα στο messenger για το αληθες των φωτο και ελεγε συνεχεια ναι! Εστειλα το προφιλ απο το ινστα που τις ειχε παρει και εφαγε μπλοκ!
Το οτι δε τις διωχνουν δεν ειναι εντελως αντικειμενικο. Ειτε φοβουνται,ειτε αποφασιζει το κατω κεφαλι,ειτε βαριουνται να ξανακανουν τη διαδικασια να ερθει αλλη κοπελα... Τελοσπαντων μη το σπαμαρω αλλο... το ιδιο κανουν και τα γνωστα γραφεια (οχι απο Νετ αλλα στο φουλ Photoshop) που τελικα αλλο βλεπεις κ αλλο σου ερχεται.... (κ οπως αναφερουν αρκετοι Δεν τις διωχνουν!).
..μαλιστα ειχα κανει μια ερωτηση πριν καποιες ημερες για το πιο γραφειο εχει τις πιο αντιπροσωπευτικες φωτογραφιες... δεν πηρα καποια απαντηση...
Στο μεσεντζερ εμένα μου είπε 120 η ώρα και μία φορά.Στο ινστα σήμερα κάποιος γράφει στα σχόλια οτι οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα,και μόλις άνοιξε την πόρτα αυτό που είδε ηταν από ἀλλο πλανήτη......... το ιδιο κανουν και τα γνωστα γραφεια (οχι απο Νετ αλλα στο φουλ Photoshop) που τελικα αλλο βλεπεις κ αλλο σου ερχεται.... (κ οπως αναφερουν αρκετοι Δεν τις διωχνουν!).
..μαλιστα ειχα κανει μια ερωτηση πριν καποιες ημερες για το πιο γραφειο εχει τις πιο αντιπροσωπευτικες φωτογραφιες... δεν πηρα καποια απαντηση...
Συμφωνω και εγωΚαθαρά προσωπική μου άποψη τις πιο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες τις έχει athens massage kai masaz sto spiti αλλά αυτά είναι μόνο καλό μασάζ χωρίς τίποτα άλλο. Μετά deluxe και ίσως και massage joy
Καλημέρα και σε εσένα. Την Άννα δεν τη ξέρω. Η Κατερίνα κάνει συμπαθητικό μασάζ, έχει πολύ μεγάλο και σφικτό στήθος που ενδείκνυται για μια πράξη που προέρχεται από χώρα της νότιας Ευρώπης. Θα πρέπει όμως να υπολογίσεις και το photoshop.Καλημερα σας.
Σκεφτομαι να κανω b2b με κατερινα ή αννα απο prive massage baby.
Αν εχει καποιος εμπειρια με καποια απο τις δυο κοπελες και δεν βαριεται να με ενημερωσει αν περασε καλα, αδιαφορα ή ασχημα, θα το εκτιμουσα.
Ισως καλυτερα με pm για να μην χαρακτηριστει προμοτορας ή δεν ξερω τι.
Σε ευχαριστω αγαπητε, παντα ειχα μια προτιμηση προς Ιβηρικη...Καλημέρα και σε εσένα. Την Άννα δεν τη ξέρω. Η Κατερίνα κάνει συμπαθητικό μασάζ, έχει πολύ μεγάλο και σφικτό στήθος που ενδείκνυται για μια πράξη που προέρχεται από χώρα της νότιας Ευρώπης. Θα πρέπει όμως να υπολογίσεις και το photoshop.