Βρέθηκα Αθήνα για λίγες ημέρες μετά από πολύ καιρό, σχεδόν 4 μήνες λόγω των μέτρων. Παλιός στο σύστημα του πληρωμένου ,αλλά πολύ καινούργιος στο κατ' οίκον. Την πρώτη μου συνάντηση που ήταν με την όμορφη,γλυκιά Μόνικα από την ομάδα της Τέας(diamondsmassage.gr instagram) την έχω γράψει πριν λίγες ημέρες!
Την Παρασκευή στις 26 αποφάσισα και κανόνισα για 4 χέρια και δύο ώρες με Τέα και Μόνικα.στην σουίτα του Bill,η οποία συνάντηση κατέληξε σε τρίωρο.Αλλά τί να πώ και πώς να περιγράψω αυτήν την εμπειρία...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.
Η Τέα είναι συνθέτης, παραγωγός, εκτελεστής της καύλας και με την συμμετοχή της Μόνικα πέρασα ένα πολύ όμορφο τρίωρο.Πώς θα σας φαινόταν να ανοίγετε την πόρτα του δωματίου και να εμφανίζονται δύο μελαχρινές κοπέλες όπως είναι τα κορίτσια και η Τέα να κρατάει μία σαμπάνια στο χέρι και τρία αντίστοιχα ποτήρια?? Αυτό προέκυψε κατά την διάρκεια των μηνυμάτων όπου με ρώτησε τί κρασί προτιμώ για να φέρει και επέμενε να το φέρει η ιδια στην προσφορά μου να είναι δικό μου δώρο.
Όμορφα κορίτσια για εμένα ,πολύ πρόσχαρα ,χαμογελαστά και πολύ άνετα. Η Μόνικα όπως την είχα γνωρίσει λίγες ημέρες πριν και η Τέα κοντούλα,λεπτή, με κοτσίδα ,πολύ άνετη, φιλική, όμορφη για εμένα.Χαιρετισμός με φιλιά από την κάθε μία, αρχικές εντυπώσεις και μετά αφαίρεση των ρούχων για να προχωρήσουμε για μπάνιο και οι τρείς στο τζακούζι και να δοκιμάσουμε την σαμπάνια.Ασκήσεις χαλάρωσης στα όρθια από την Τέα μπροστά μου και βοήθεια από την Μόνικα που με συγκρατούσε στην πτώση του σώματος μου προς τα πίσω...εννοείτε και οι τρείς γυμνοί.Στην εκπνοή μου στο στόμα της, βαθιά φιλιά με γλώσσα .Από πίσω μου η Μόνικα κολλημένη και αυτή πάνω μου.Αυτό έγινε τρείς φορές και μου ζήτησε να κάνω εισπνοές και εκπνοές με κλειστά μάτια και ξαφνικά αισθάνομαι την Τέα να ξεκινάει στοματικό με το ζεστό της στόμα,όλο μέσα!Πολύ ερωτικό...της λέω οτι είμαι έτοιμος να τελειώσω και μου λέει "όχι δεν σε αφήνω ,εγώ θα σου πώ πότε"!Κάνει μία κίνηση και σταματάω.Όλοι μαζί μεταφερθήκαμε στο τζακούζι όπου ο ένας επλενε τον άλλο με βαθιά φιλιά μεταξύ μας ,χέρια και δάκτυλα παντού,ωραία αίσθηση. Χαλάρωση με κάθισμα στην μπανιέρα και μοίρασμα της σαμπάνιας σε τρία ποτήρια! Υπηρεσίες γκέισας... Όμορφες θερμές κουβέντες,χαδια παντού , φιλιά παντού και η Τέα σηκώνεται και πλησιάζει στο στόμα μου και μου προσφέρει το μοσχομυριστό μουνάκι της ,απόλαυση! Η Μόνικα να με φιλάει στο στήθος,κοιλιά και μετά αρχίζει στοματικό υγρό , ζεστό και κατευθύνει τα δάκτυλα στο δικό της μουνάκι ...απόλαυση!Η Τέα να δίνει στην Μόνικα οδηγίες και εγώ να έχω χάσει την μπάλα...
Μεταφορά στο μεγάλο στρογγυλό κρεβάτι για να συνεχίσουμε τα παιχνίδια μας που για να γράψω θα χρειαστώ σελίδες.Εναλλαγές μεταξύ Τέας και Μόνικα,βαθιά φιλιά και με τις δύο, να τις γλύφω και τις δύο , να μου κάνουν στοματικό και οι δύο, να μου δίνουν τα δάκτυλα τους στο στόμα μου , να με χαιδεύουν πίσω με τα δάκτυλα τους, να χαιδεύουν παντού, να δαγκώνουν τις θηλές μου , μία συνεχής εναλλαγή ερωτισμού.
Δίδυμο φωτιά!!Η Μόνικα ήρεμη , γλυκιά ερωτική δύναμη , η Τέα ερωτικός σίφουνας..Ασταμάτητες και οι δύο με την καθοδήγηση της Τέας,Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά ,αλλά θα καταχραστώ τον χρόνο σας!
Για εμένα που ασχολούμαι με όλα αυτά εδώ και τουλαχιστον 35 χρόνια και στην ηλικία που είμαι , η συνάντηση με Τέα και Μόνικα ήταν η καλύτερη που βίωσα μέχρι σήμερα και ελπίζω να την επαναλάβω στο επόμενο ταξίδι μου !
Σας ευχαριστώ Μόνικα και Τέα!! ...