Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα για Ελλη Διαβασε πιο κατω αυτο που εγραψα .καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο gravity που φαίνεται να έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο γραφείο...σκέφτομαι να δοκιμάσω με Έλλη ή Αρετή.ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη
ΟΣΜΟΣΕ Απο ιστοσελιδα + Viber
Ατζελινα / Νικη / Ελενη Site
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΥΑ - ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ !
Ωραια τα νεα μωρα..... Εννοειται το πανε Ολες Φουλ το γραμμα..
απο βδομαδα θα τα δοκιμασω....
θα σας ενημερωσω....
ΓΕΝΙΚΑ εχει βελτιωθει πολυ φετος το 2021 το Οσμοσε και για αυτο παιρνω και για αυτο γραφω !
Εχεις προσωπική εμπειρία από τις συγκεκριμένες, τι θα πρότεινες?? Ευχαριστώ!
Παρε Ατζελινα απο Οσμοσε να σου μπει καλα...Καλό μήνα μπήκε η ανοιξη.....
Με βλέπω πάλι Βαλέρια από lux σήμερα το στάνταρακι μου...
Ή με τη Δανάη από ντελουξ που είχα κάνει πριν μέρες και ήταν τούρμπο.
Θέλω κάτι σίγουρο για να μπει ο μήνας καλά...
Καλησπερα για Ελλη Διαβασε πιο κατω αυτο που εγραψα .Ναι τρομερή εμπειρία έχει.καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο gravity που φαίνεται να έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο γραφείο...σκέφτομαι να δοκιμάσω με Έλλη ή Αρετή.ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
θα σας ενημερωσω....
ΓΕΝΙΚΑ εχει βελτιωθει πολυ φετος το 2021 το Οσμοσε και για αυτο παιρνω και για αυτο γραφω !
3 ποστ να ρωτάω για τιμές και σέρβις και δεν ήξερε τι να γράψει.
ελλη απο οσμοσε δοκιμασα εφαγα φολα μασαζ ανυπαρκτο τιμες λες και ειναι τοπ εσκορτ υπηρεσιες χαλια..βαριοταν που ζει...αγγαρεια...απο τις χειροτερες υπηρεσιες πεταμενα λεφτα..Ναι τρομερή εμπειρία έχει.καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο gravity που φαίνεται να έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο γραφείο...σκέφτομαι να δοκιμάσω με Έλλη ή Αρετή.ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη
Νατασα / Ελλη Site
Μαιρη / Αντωνια Viber
Αρετη / Ρανια Viber
θα σας ενημερωσω....
3 ποστ να ρωτάω για τιμές και σέρβις και δεν ήξερε τι να γράψει.
καλησπερα φίλτατε....έχω κάνει από deluxe και για μενα όπως και για πολλούς εδώ μέσα είναι το καλύτερο γραφείο απολα...ψαξτο περισσότερο το συγκεκριμένο γραφείο και θα μείνεις ευχαριστημένος όπως όλοι μας...Εμενα προσωπικα στο deluxμου ειπαν κανουν μονο επαγγελματικο μασαζ
Ρωτα για Δαναη Αλεξανδρα Μιλανα λυδια νεφέλη και πολλές άλλες έχει πολύ υλικό...
Κυριακάτικη ενημέρωση για τους φίλους...
Επανάληψη με αγγελικη από Yourmassage η δεύτερη φορά πολύ καλύτερη από τη πρώτη...η κοπέλα το ζει...το έχει...άνετη πολύ και χαμογελαστή..ελληνιδα της διπλανής πόρτας...
Νεφέλη από deluxe massage πολύ δυνατό μελανούρι το κάνει όλο το έργο...αξίζει κάθε ευρώ....ήρθε με το σοφιστικέ γυαλάκι της και έπαθα πλάκα...για πετσέτα ούτε λόγος...της άνοιξα γυμνός και γέλαγε..? τρελαίνομαι για κάτι τέτοια....
Μαίρη από massage joy δεν έβρισκα κενό ούτε με αίτηση...λογικό όμως...είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί...
Ήθελα να κάνω και με velvet αλλά λόγω αρνητικών σχολίων το απέφυγα...δεν ρισκάρω ούτε μισό ευρώ πλέον...μένω στα σιγουρακια μου και βλέπουμε...καλή εβδομάδα να έχουμε ...
ελλη έχει γράψει και ο gravity και αλλος κοσμος ποιο παλια...έχω δοκιμάσει και είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί...υπηρεσίες της πλάκας πανάκριβη και βαριόταν που ζει....αγγαρεία έκανε....όπως λες και συ μηχανικές κινήσεις και βαριόταν...μακριά...κακη εμπειρια...Σημερα το πρωι ζητησα απο Οσμοσε Ατζελινα ,αλλα ηταν διαθεσιμη μετα τις 4 , Λαουρα δεν ηταν διαθεσιμη(μαλλον σταματησε οπως μου ειχε πει) ,οποτε κατεληξα στην Ελλη .Πιπινι καλο ,σχεδον οπως η φωτο στο site.Ηρθε μου ζητησε 50 αλλα μου ειπε οτι προσφερει και περα απο μασαζ με + 70 ...Αφου μου εβαλε λαδι στα ποδια για μερικα λεπτα (ηταν με τα εσωρουχα εως τοτε ) ,πεταει και τα εσωρουχα και προχωρα σε καλαμακι (ΜΕ) ,το οποιο σταματαγε και ξαναρχιζε.Καλαμακι ΑΚΑ με τιποτα .Δυαρια στητα πυραυλακια και ωραιο σωμα.Δεν φιλουσε ,δεν αφηνε να αγγιξω πισω πορτα κλπ ΔΕΝ .Μπριζολα σχετικα καλη ,αλλα καπως μηχσνικες κινησεις .Γενικα το σερβις πολυ περιορισμενο ,οποτε δε θα ξαναδοκιμασω.Καλη βδομαδα και μαλο μηνα !!!
Έχει κάνει κανείς με
Την καινουργια την Αλίκη του κοπέλια στο τηλ επεμεινε να τη δοκιμάσω και στη φωτό φαινετε πιστόλι δυνατό....οποίος έχει ινφο πμ...
Φίλε kavlaas , μην αγχώνεσαι ξέρει αυτος. Ετσι ρωτάει για τα μάτια του κόσμου.Έχει κάνει κανείς με
Την καινουργια την Αλίκη του κοπέλια στο τηλ επεμεινε να τη δοκιμάσω και στη φωτό φαινετε πιστόλι δυνατό....οποίος έχει ινφο πμ...
Το γραφειο δε φημιζεται για μπριζολα.Αμα θες μεχρι φραπεδια η καλαμακι με πολυ προσπαθεια και χρημα προχωρα.Μη τσιμπας με αυτο που γραφουν : NEW !!!Μονο νεες αφιξεις δεν ειναι.Μπριζολα θα φας απο αλλο γραφειο.
new;Έχει κάνει κανείς με
Δανάη είναι καιρό στο στόχο...Καλό μήνα μπήκε η ανοιξη.....
Με βλέπω πάλι Βαλέρια από lux σήμερα το στάνταρακι μου...
Ή με τη Δανάη από ντελουξ που είχα κάνει πριν μέρες και ήταν τούρμπο.
Θέλω κάτι σίγουρο για να μπει ο μήνας καλά...
Σημερα το πρωι ζητησα απο Οσμοσε Ατζελινα ,αλλα ηταν διαθεσιμη μετα τις 4 , Λαουρα δεν ηταν διαθεσιμη(μαλλον σταματησε οπως μου ειχε πει) ,οποτε κατεληξα στην Ελλη .Πιπινι καλο ,σχεδον οπως η φωτο στο site.Ηρθε μου ζητησε 50 αλλα μου ειπε οτι προσφερει και περα απο μασαζ με + 70 ...Αφου μου εβαλε λαδι στα ποδια για μερικα λεπτα (ηταν με τα εσωρουχα εως τοτε ) ,πεταει και τα εσωρουχα και προχωρα σε καλαμακι (ΜΕ) ,το οποιο σταματαγε και ξαναρχιζε.Καλαμακι ΑΚΑ με τιποτα .Δυαρια στητα πυραυλακια και ωραιο σωμα.Δεν φιλουσε ,δεν αφηνε να αγγιξω πισω πορτα κλπ ΔΕΝ .Μπριζολα σχετικα καλη ,αλλα καπως μηχσνικες κινησεις .Γενικα το σερβις πολυ περιορισμενο ,οποτε δε θα ξαναδοκιμασω.Καλη βδομαδα και μαλο μηνα !!!