Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Καλό μήνα μπήκε η ανοιξη.....
Με βλέπω πάλι Βαλέρια από lux σήμερα το στάνταρακι μου...
Ή με τη Δανάη από ντελουξ που είχα κάνει πριν μέρες και ήταν τούρμπο.
Θέλω κάτι σίγουρο για να μπει ο μήνας καλά...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει κάποιος συναγωνιστής δοκιμάσει Ίνα ή Αννα από velvet?
Αξίζουν ;
Προχωράνε φουλ;
Ποσό κοστίζει σύνολο;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των προτερων

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Σημερα το πρωι ζητησα απο Οσμοσε Ατζελινα ,αλλα ηταν διαθεσιμη μετα τις 4 , Λαουρα δεν ηταν διαθεσιμη(μαλλον σταματησε οπως μου ειχε πει) ,οποτε κατεληξα στην Ελλη .Πιπινι καλο ,σχεδον οπως η φωτο στο site.Ηρθε μου ζητησε 50 αλλα μου ειπε οτι προσφερει και περα απο μασαζ με + 70 ...Αφου μου εβαλε λαδι στα ποδια για μερικα λεπτα (ηταν με τα εσωρουχα εως τοτε ) ,πεταει και τα εσωρουχα και προχωρα σε καλαμακι (ΜΕ) ,το οποιο σταματαγε και ξαναρχιζε.Καλαμακι ΑΚΑ με τιποτα .Δυαρια στητα πυραυλακια και ωραιο σωμα.Δεν φιλουσε ,δεν αφηνε να αγγιξω πισω πορτα κλπ ΔΕΝ .Μπριζολα σχετικα καλη ,αλλα καπως μηχσνικες κινησεις .Γενικα το σερβις πολυ περιορισμενο ,οποτε δε θα ξαναδοκιμασω.Καλη βδομαδα και μαλο μηνα !!!

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
ΤΟΠ Επιλογες απο ΟΣΜΟΣΕ απο τη προσωπικη μου αποψη

ΟΣΜΟΣΕ Απο ιστοσελιδα + Viber

Ατζελινα / Νικη / Ελενη Site

Νατασα / Ελλη Site

Μαιρη / Αντωνια Viber

Αρετη / Ρανια Viber

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΥΑ - ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ !

Ωραια τα νεα μωρα..... Εννοειται το πανε Ολες Φουλ το γραμμα..

απο βδομαδα θα τα δοκιμασω....

θα σας ενημερωσω....

ΓΕΝΙΚΑ εχει βελτιωθει πολυ φετος το 2021 το Οσμοσε και για αυτο παιρνω και για αυτο γραφω !
καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο gravity που φαίνεται να έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο γραφείο...σκέφτομαι να δοκιμάσω με Έλλη ή Αρετή.
Εχεις προσωπική εμπειρία από τις συγκεκριμένες, τι θα πρότεινες?? Ευχαριστώ!
Καλησπερα για Ελλη Διαβασε πιο κατω αυτο που εγραψα .

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Παρε Ατζελινα απο Οσμοσε να σου μπει καλα...

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411

Νατασα / Ελλη Site

Μαιρη / Αντωνια Viber

Αρετη / Ρανια Viber

θα σας ενημερωσω....

ΓΕΝΙΚΑ εχει βελτιωθει πολυ φετος το 2021 το Οσμοσε και για αυτο παιρνω και για αυτο γραφω !
καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα στο φίλο gravity που φαίνεται να έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο γραφείο...σκέφτομαι να δοκιμάσω με Έλλη ή Αρετή.
Ναι τρομερή εμπειρία έχει.
3 ποστ να ρωτάω για τιμές και σέρβις και δεν ήξερε τι να γράψει.
Καλησπερα για Ελλη Διαβασε πιο κατω αυτο που εγραψα .

Psaras6

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2021
Like
193
Πόντοι
0

Νατασα / Ελλη Site

Μαιρη / Αντωνια Viber

Αρετη / Ρανια Viber

θα σας ενημερωσω....

Ναι τρομερή εμπειρία έχει.
3 ποστ να ρωτάω για τιμές και σέρβις και δεν ήξερε τι να γράψει.
ελλη απο οσμοσε δοκιμασα εφαγα φολα μασαζ ανυπαρκτο τιμες λες και ειναι τοπ εσκορτ υπηρεσιες χαλια..βαριοταν που ζει...αγγαρεια...απο τις χειροτερες υπηρεσιες πεταμενα λεφτα..

antkalli

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα προσωπικα στο deluxμου ειπαν κανουν μονο επαγγελματικο μασαζ
καλησπερα φίλτατε....έχω κάνει από deluxe και για μενα όπως και για πολλούς εδώ μέσα είναι το καλύτερο γραφείο απολα...ψαξτο περισσότερο το συγκεκριμένο γραφείο και θα μείνεις ευχαριστημένος όπως όλοι μας...
Ρωτα για Δαναη Αλεξανδρα Μιλανα λυδια νεφέλη και πολλές άλλες έχει πολύ υλικό...

Κυριακάτικη ενημέρωση για τους φίλους...

Επανάληψη με αγγελικη από Yourmassage η δεύτερη φορά πολύ καλύτερη από τη πρώτη...η κοπέλα το ζει...το έχει...άνετη πολύ και χαμογελαστή..ελληνιδα της διπλανής πόρτας...

Νεφέλη από deluxe massage πολύ δυνατό μελανούρι το κάνει όλο το έργο...αξίζει κάθε ευρώ....ήρθε με το σοφιστικέ γυαλάκι της και έπαθα πλάκα...για πετσέτα ούτε λόγος...της άνοιξα γυμνός και γέλαγε..? τρελαίνομαι για κάτι τέτοια....

Μαίρη από massage joy δεν έβρισκα κενό ούτε με αίτηση...λογικό όμως...είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί...

Ήθελα να κάνω και με velvet αλλά λόγω αρνητικών σχολίων το απέφυγα...δεν ρισκάρω ούτε μισό ευρώ πλέον...μένω στα σιγουρακια μου και βλέπουμε...καλή εβδομάδα να έχουμε ...

ΦΙΛΕ ΝΙΟΝΙΟ επεδη έχεις παρει πολλές φορες απο deluxe προχωραει καμια κοπέλα σε κάτι παραπάνω απο φραπε?? έστω καλαμάκι ή κι ακόμα καλύτερα ακόμα πιο πολυ??

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Σημερα το πρωι ζητησα απο Οσμοσε Ατζελινα ,αλλα ηταν διαθεσιμη μετα τις 4 , Λαουρα δεν ηταν διαθεσιμη(μαλλον σταματησε οπως μου ειχε πει) ,οποτε κατεληξα στην Ελλη .Πιπινι καλο ,σχεδον οπως η φωτο στο site.Ηρθε μου ζητησε 50 αλλα μου ειπε οτι προσφερει και περα απο μασαζ με + 70 ...Αφου μου εβαλε λαδι στα ποδια για μερικα λεπτα (ηταν με τα εσωρουχα εως τοτε ) ,πεταει και τα εσωρουχα και προχωρα σε καλαμακι (ΜΕ) ,το οποιο σταματαγε και ξαναρχιζε.Καλαμακι ΑΚΑ με τιποτα .Δυαρια στητα πυραυλακια και ωραιο σωμα.Δεν φιλουσε ,δεν αφηνε να αγγιξω πισω πορτα κλπ ΔΕΝ .Μπριζολα σχετικα καλη ,αλλα καπως μηχσνικες κινησεις .Γενικα το σερβις πολυ περιορισμενο ,οποτε δε θα ξαναδοκιμασω.Καλη βδομαδα και μαλο μηνα !!!
ελλη έχει γράψει και ο gravity και αλλος κοσμος ποιο παλια...έχω δοκιμάσει και είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί...υπηρεσίες της πλάκας πανάκριβη και βαριόταν που ζει....αγγαρεία έκανε....όπως λες και συ μηχανικές κινήσεις και βαριόταν...μακριά...κακη εμπειρια...

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Έχει κάνει κανείς με
Την καινουργια την Αλίκη του κοπέλια στο τηλ επεμεινε να τη δοκιμάσω και στη φωτό φαινετε πιστόλι δυνατό....οποίος έχει ινφο πμ...

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.696
Πόντοι
2.411
Έχει κάνει κανείς με
Την καινουργια την Αλίκη του κοπέλια στο τηλ επεμεινε να τη δοκιμάσω και στη φωτό φαινετε πιστόλι δυνατό....οποίος έχει ινφο πμ...

Το γραφειο δε φημιζεται για μπριζολα.Αμα θες μεχρι φραπεδια η καλαμακι με πολυ προσπαθεια και χρημα προχωρα.Μη τσιμπας με αυτο που γραφουν : NEW !!!Μονο νεες αφιξεις δεν ειναι.Μπριζολα θα φας απο αλλο γραφειο.

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Έχει κάνει κανείς με

Το γραφειο δε φημιζεται για μπριζολα.Αμα θες μεχρι φραπεδια η καλαμακι με πολυ προσπαθεια και χρημα προχωρα.Μη τσιμπας με αυτο που γραφουν : NEW !!!Μονο νεες αφιξεις δεν ειναι.Μπριζολα θα φας απο αλλο γραφειο.
Φίλε kavlaas , μην αγχώνεσαι ξέρει αυτος. Ετσι ρωτάει για τα μάτια του κόσμου.

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Έχει κάνει κανείς με
new;
Έχω κολλήσει με Μιλανα από deluxe...
Άμα πάρεις θα καταλάβεις....

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Δανάη είναι καιρό στο στόχο...
Αλλά ήταν full booked δύο φορές που πήρα τηλ...
Για Βαλερια τα έχουμε πει πολύ καλή και καλή φραπεδιά!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736

Ωραιος! Συνεχισε να μας ενημερωνεις σωστα φιλε μου! Για να ξερουμε τι να περιμενουμε και εμεις!:wink:

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Ωραίος ναι να αποφεύγονται οι κακοτοπιες αν και πολλοί παίχτες έχουν πει για osmose ότι είναι λίγο ότι να ναι...:confused:

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.466
Πόντοι
736
Σε σχεση με αλλα γραφεια, τουλαχιστον στο osmose εκτος απο μασαζ(λιγο) προσφερουν και τα εξτρα τους!:cheesy:

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες! Παλιος ..χαμενος(παλιοχαμενος):glasses: συναγωνιστης ρωτα: Μου γυαλισε Αρετη απο Osmose! Γνωριζουμε κατι?

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΟΜΙΛΙΑ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΟΣΜΟΣΕ

Να σας ενημερωσω Οτι ΔΕΝ Μιλανε Ελληνικα

ΕΛΕΝΗ Σερβια

ΒΙΚΤΩΡΙΑ Ρωσια

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ρωσια / Ουκρανια

Ολες απο ΟΣΜΟΣΕ κανουν ΣΕΞ - ΦΟΥΛ με 120 ΕΥΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ μαζι με τα λεφτα του Μασαζ

{ Η ΕΥΑ Ειναι οτι πιο Μεγαλο ΧΑΛΙ Μαυρο απο ΟΣΜΟΣΕ- ΜΑΚΡΙΑ }

Εμενα πιο πολυ μου αρεσε σαν πακετο η Ατζελινα , Νικη , Αρετη , Ρανια , Μελινα , Καρμεν

αλλα αυτο ειναι γουστο μου !

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Απο το Μαγαζι της ΤΕΑΣ

Η Μονη που Αξιζει ειναι η Μονικα !

Κανει Σε ολους Χερι + Στομα , Για Φουλ ΔΕΝ Γνωριζω !

Εμενα η ΤΕΑ Δεν μου αρεσε οταν την ειχα παρει , Δεν ειναι το στυλ μου , Δεν την Ξανα Πηρα !

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom