Καλημέρα μάγκες μου μετά από μέρες απουσίας από εδώ αλλά όχι από το άθλημα μας Ήρθα να καταθέσω τις εμπειρίες μου. Οι δοκιμές έγιναν με δύο κορίτσια από το Velvet το ένα το γνώρισα τη Μαριάννα Πίστεψέ με δεν θα απογοητευτείτε και αυτή που ήταν αποκάλυψη πράγμα το οποίο δεν περίμενα ήταν η Αλίκη η οποία είναι πάρα πολύ δροσερή και άνετη και εμένα μου έβγαλε πάρα πολύ καλή Αύρα είχαμε ωραία χημεία και γενικά είναι καλό παιδί και πολύ προσιτή Στις τιμές για οποιαδήποτε άλλη απορία Θα σας απαντήσω σε προσωπικό μήνυμα
καλα εσυ με πήρες στο λαιμό σου φίλε...έκλαψα τα λεφτακια μου με τις αηδίες που γράφεις..διαβαζω διαβαζω καιρό εν τέλη δοκίμασα και εξαιτίας σου έφαγα φολα...velvet velvet και υπονοούμενα...τελικά μου πήρες τα δυο ραντεβού διαφημιστικό της πλάκας και χαίρεσε...δεύτερη φορά Παρασκευή απόγευμα....έλεος πρέπει να σε διαγράψει όλος ο κοσμος από δω γιατί η ποσοστά έχεις από την αηδία η εσυ έχεις το μαγαζάκι..και πες στη τηλεφωνήτρια να μάθει να μιλάει στο τηλέφωνο και όταν λέμε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα να το εννοεί που μου ήρθε το παρθενοφροκαλακι με ύφος 35 λεπτά αργότερα....αηδία καταντήσατε...
Εγώ καταθέτω τις δικές μου εμπειρίες και όπως έχεις δει γράφω για οτιδήποτε κάνω αν από κει πέρα δεν το πήρες εσύ το κάτι παραπάνω αυτό είναι δικό σου πρόβλημα
το πρόβλημα το έχεις εσυ που προμοταρεις το μαγαζάκι σου το velvet και έχουμε φάει φολα έδω μέσα..όπως διαβάζεις δεν είναι ο πρώτος..μας έγραψες πονηρά με ύπουλο τρόπο ότι θα πάρουμε ωραία περιποίηση και πήραμε τα παπάρια μας...τα ίδια μας είπε και αυτή η Θεοχαρη τηλεφωνήτρια που έχεις...ότι και καλα όλες είναι άνετες...ίσα όσα για να σου δώσουμε τα ευρωπουλα μας...πονηριδιδες εδώ μέσα....Παναγιώτης ευθυμιου και οι μπάλες μου κουνιούνται...ξεφτίλα μαύρο στις μαλακιες που μας γράφει και μαυρο και στο σαπιο μαγαζακι σου..
Ρε psaras 6 όλοι έχουμε φάει φολες απ' όλα τα μαγαζιά εδώ μέσα....άλλες φωτογραφίες βλέπουμε και άλλες έρχονται ....την άλλη την προμοταρανε 30 χρόνων και μένα μου είπε είμαι 44 και καμιά σχέση με τις φωτογραφίες που μου έστειλε το γραφείο...
Άλλη ,από γνωστό γράφειο εδώ μέσα, ήρθε στο χώρο μου και βρομουσε αλκοόλ και τσιγαριλα τα χέρια της, λες και δούλευε σε κωλομπαρο , υδρωμενη και βρομουσε. Όσοι την έχουν πάρει τη συγκεκριμένη, ξέρουν για ποια μιλάω.
Άστο ......ο καθένας έχει τις εμπειρίες του, άλλες φορές περνάμε καλά και άλλες φορές περνάμε χάλια ..τι να κάνουμε...
Και να είσαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουμε τι γίνεται εδώ μεσα ,ποιος προμοταρει και ποιος όχι.
Οι προμοτορες είναι από συγκεκριμένο μαγαζί , όλοι οι υπόλοιποι γραφουμε από την εμπειρία μας.... τρώγοντας φολες μια μετά την άλλη.