North Sector
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 873
- Πόντοι
- 1.011
ενώ οι υπόλοιποι είστε όλοι τοπ ενημερωτες...Φίλε deco718 , ο συνάδελφος lavro έχει συγκεκριμένη άποψη μόνο για τα συγκεκριμένα γραφεία που ξέρουμε και για συγκεκριμένες κοπέλες των γραφείων αυτών, επομένως μην αγχώνεσαι, διαβάζουμε τη γνώμη του χωρίς να δίνουμε σημασία.Όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω...μόνο για τραβελι δεν μοιάζει...Μαίρη το νούμερο 1Καλημέρα! Το Joy λένε πως έχει φέρει νέες παρουσίες. Υπάρχει εικόνα ποια μπορεί να αξίζει και να μας κάνει τα χατήρια?
Και Ναταλία υπερμουνο αυτά!
Ήθελα να ξερά που είδες το υπέρ μουνι ρε φιλε τζάμπα τα φράγκα που πέταξα από κάθε μαλακια του καθενός
Σαν τραβελι είναι αβυζοτο ακωλο
Και φωνή νταλικέρη
ΜΟΝΟ Gravitygr κανένας άλλος!!
Μια χαρά για μένα είναι...
Ο καθένας έχει τις επιλογές του...
Ο gravity αν δε κάνω λάθος πιο πίσω λέει για Χρύσα vip dance massage.Νομιζω ότι η συγκεκριμένη είναι gilf...Ούτε κατά διάνοια για μένα...
Οπότε μη λέμε ότι θέλουμε μια πρόταση κάναμε...
Φιλαράκι την έχεις παρει συνέδρια ;;; Η όχι;; Αυτό Απαντησε μου! Και αν όχι παρτην σε παρακαλώ για να δεις τη διαφορά !!
Άρα καλό είναι φιλε μου όταν κάνουμε συνέδρια τότε να λέμε τη γνώμη μας πάνω κάτω φαίνεται αν κάποια προχωράει η όχι
ΥΓ Επειδή ξέχασα να γράψω και την εμπειρία μου για το ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ να πω ότι Εγω κάνω μονο πόδια ποτέ πλάτη και αυτή η μιάμιση καθότανε στο τελος το ποδιών στη άκρη του κρεβατιού και ούτε καν στη μέση και τα χέρια της είναι λιγο χοντρά και γεμάτο φουσκάλες λες και σηκώνει κιλά χωρίς γάντια
Ότι χειρότερο έχω παρει !!!
ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ ΝΑΤΑΛΙ
Εγώ που πήρα Νάταλι που είναι και καλό παιδί,
μασάζ μου έκανε στο σώμα και να ξέρεις τη θέλω ακόμα...
Πάρε οποία θες εσύ κι ας είναι και χοντρή....
Ρε φιλε lauro η πως αλλιώς Νά σου πω , πρέπει να είσαι καραγκιοζάκος τελικά !!! Όταν σε ρώτησα αν την ξέρεις και αν έχεις κάνει συνέδρια η απάντηση ήταν όχι ευχαριστώ τώρα μου λες ότι είναι καλό παιδί και κάνει και μασάζ !!! Άστο ρε φίλε προμοτάρε τίποτα άλλο γιατι είσαι ψιλομαλακακος.....
Ουστττττττττ λινάτσα