Steve Konor1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2020
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Nirvana massage , έχει ένα προφίλ στο Instagram με πληροφορίες στα Ρωσικά .
Δηλ. ισχύει τελικά το ''άλλον μούδειξες άλλον μούμπηξες ''Ρε παιδια να ρωτησω κατι? Το βέλβετ έχει 1 ή 2 Αφροδίτες?
Γιατί εγω δοκίμασα μετα απο την εντυπωσιακη φωτο που ελαβα, αλλα αυτη που ήρθε, παροτι παρειχε, ήταν αστα να πανε εμφανισιακα.
Όλα παίζουν συνάδελφε , φραπεδακι καλαμάκι μπριζόλα, όπου κάτσει η μπίλια.Επίσης διαβάζω τα σχόλια από τις τελευταίες σελίδες.
Δηλαδή το καλύτερο που παίζει είναι φραπέ; Και δίνετε και έξτρα λεφτά για αυτό;
Δηλαδή φτάνετε κανένα 90-100€ για 1 μασαζ με μπουκι; Αυτά πληρώνετε όλοι ως την καλύτερη υπηρεσία;
Ή παίζει και τίποτα έξτρα, αλλά δεν το γράφετε;
Ρουλέτα με 100ρικα δεν παίζω φίλε.Όλα παίζουν συνάδελφε , φραπεδακι καλαμάκι μπριζόλα, όπου κάτσει η μπίλια.Επίσης διαβάζω τα σχόλια από τις τελευταίες σελίδες.
Δηλαδή φτάνετε κανένα 90-100€ για 1 μασαζ με μπουκι; Αυτά πληρώνετε όλοι ως την καλύτερη υπηρεσία;
Ξεκινάς με μια που περιμένεις να σου δώσει μπριζόλα και δεν σου δίνει τίποτα και από άλλη που λες θα φάω το ξενερωμα της ζωής μου ,σε άρχιζει στις πίπες με το καλημέρα και περνάς τελεια.
Σαν να παίζεις ρουλέτα
Καλέ μου φίλε επιλογές είναι όλα , ο καθένας με την καύλα τουΡουλέτα με 100ρικα δεν παίζω φίλε.Όλα παίζουν συνάδελφε , φραπεδακι καλαμάκι μπριζόλα, όπου κάτσει η μπίλια.Επίσης διαβάζω τα σχόλια από τις τελευταίες σελίδες.
Ξεκινάς με μια που περιμένεις να σου δώσει μπριζόλα και δεν σου δίνει τίποτα και από άλλη που λες θα φάω το ξενερωμα της ζωής μου ,σε άρχιζει στις πίπες με το καλημέρα και περνάς τελεια.
Σαν να παίζεις ρουλέτα
Αν είναι έτσι προτιμώ να πάω σε κανένα λαδαδικο με 60-80€ και φουλ πρόγραμμα.
Τι είναι αυτή η υπηρεσία βρε παιδιά;
Δηλαδή προσφέρει τι
Στρηπτιζ;
Γνωρίζει κανείς κάποια πληροφορία για Βικτώρια από Deluxe?
Σωστή τακτική για τα συμφέροντά τους και για τα δικά μας,το έχουν καταλάβει και κάποιες ''μυξοπαρθένες' ευτυχώς και έχουν εμπλουτίσει το πρόγραμμα, γιατί νόμιζαν ότι άμα σε χάιδευαν στα μπούτια ψηλά και μετά σε άφηναν σύξυλο με τον ''μικρό'' κάγκελλο χωρίς να φταίει σε τίποτα ο καημένος, ήταν φυσιολογικό τέλος για το μασάζ!!!Γνωρίζει κανείς κάποια πληροφορία για Βικτώρια από Deluxe?
Προσοπική άποψη δεν έχω αλλά όποτε έχω ρβτήσει την καταπλικτική τηλεφωνητρια; μου αναφέρει οτι δεν "γνωρίζει" κάτ και δεν την προτείνη προτεινει
Συμφωνω για Καρινα εμφανιση 9 ,μασαζ 9 αλλα εμενα ουτε φραπεδια!!!Δε ξερω τι τη χαλασε.Αν διαβάζεις μερικές σελίδες πίσω θα βρεις μπόλικο υλικό για τα κορίτσια.Παίκτες, μήπως γνωρίζει κανείς γενικότερα για deluxe και ειδικότερα για Καρίνα, Σάντυ, Μιλάνα τι παίζει?
Εχει δοκιμάσει κανείς απ΄το μέλι?
Εγώ θα πω την γνώμη μου επειδή ξέρω πολύ καλά τα κορίτσια.
Καρίνα- μασάζ 9, εμφανίσει 9, δεν προχωρά πέρα από φραπέ.
Σαντυ- σταμάτησε πλέον να δουλεύει στο γραφείο.
Μιλανα-μασάζ 6, εμφανίσει 6, φραπέ και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.
Δανάη-μασάζ 7, εμφανίσει 8, φραπέ από το πρώτο ραντεβού, και καλαμάκι μετά από μερικά συνεδρία.
Αλεξάνδρα-μασάζ 8, εμφανίσει 8, φραπέ μετά από μερικά ραντεβού.
Καλημερα συμπολεμιστες . Μετα απο απουσια 5 ημερων ( λογω βλαβης στον ιντερνετ ) επεστρεψα. Εχουμε και λεμε εγινε δοκιμη 4 κορασιδων. Καρολινα απο exotic στανταρακι δικο μου γενικα και πολυ καλη σε ολα !! Αφροδιτη απο prive massage σημερα. Μελαχροινη , κουκλα , καλο μασαζ και γενικα πολυ ... ''ανετη'' σε ολα αρκει να υπαρχει καλη συμπεριφορα απο μερους μας.. Χθες και προχθες εγινε δοκιμη με Σοφια και Αλικη απο velvet. H Sofia πολυ καλη σε ολα ανετη και επικοινωνιακη , η αλικη καλο παιδι , δροσερη , με πολυ καλο μασαζ και happy end !!
Γνωριμια απο Tinder με τη Ζωη.Ειπε οτι παει σε νοσοκομεια και κανει μασαζ.Μου ζητησε να ερθει σπιτι μου ,αλλα πηγα σε ξενοδοχειο.Γυρω στα 25 ,μελαχρινη, απο Ναξο,.μενει εξαρχεια μετριο υψος ,μικρο βυζι στητο χωρις σουτιεν και ωραιο προσωπο .Ειχα κλεισει απο το τηλ 100 λεπτα μασας 70 ευρω και τα λεφτα τα ζητησε πριν αρχισει το μασαζ. Ξαπλωνω μπρουμητα μου κανει μασαζ χαλαρωτικο για κανα τεταρτο και γυριζω.Το μανιταρι ηταν ετοιμο να εκραγει.Με το που το βλεπει με ρωταει αν θελω φραπεδια της λεω ναι και μου ζητα αλλα 60!!!Της τα δινω και ξεκινα .Δε γδυθηκε ποτε.Μην ακουμπας βυζι,μη ακουμπας περιοχη μουνιου ,μη φιλας κλπ.Γενικα μου την εσπασε.Με το ζορι κατεβασε λιγο το μπλουζακι και χουφτωσα τα βυζακια της.Εχυσα και αντε γεια.130 συν 14 ταξι συν 15 ξενοδοχειο ,με επιασε κοτσο ....Το τηλ της ληγει σε 95. Μακρια απο την ελλεηνιδα μουφα!!!!