Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
ρε συ η Τερέζα είναι μια ψηλή μαυρουλα μοντελε;είδα προηγούμενα σου ποστς ότι είναι τοπ πολύ καλή και τα σχετικά....πήγε στοΚαλησπερα!
Εχει κανενας εμπειρια απο Ελινα Velvet?
Εμφανιση και μεχρι που προχωραει?
Με την Ελίνα φίλε μου είχα εμπειρία πριν ένα μήνα σχεδόν γιατί τώρα λείπω στο εξωτερικό... Πρόκειται για ένα πιτσιρίκι περίπου 23 χρονων απο Σερβία το οποίο είναι πολύ γλυκό και ναζιαρικο , πολύ φιλότιμο στο μασάζ και στα του αγώνα , προχωράει στο χαλαρωτικό φραπεδακι .....εγώ την προτείνω ανεπιφύλακτα .....
Αρα και το Βελβετ Δουλευει - Στελνει Κανονικα...
Ποιες προτεινεις απο εκει να κανουν γδυσιμο κ στομα ΑΚΑ
Σε μενα ειπαν απο βελβετ οτι Δεν δουλευουν
Velvet δουλεύει κανονικά από όσο γνωρίζω και διαβάζω..
Βασικά φίλε Gravity από νέες κοπέλες που έχει φέρει το Velvet δεν έχω γνώμη δεν έχω δοκιμάσει και μάλλον θα αργήσω να δοκιμάσω μιας και είμαι εξωτερικό...
Τώρα από τις προηγούμενες κοπέλες που έχω εμπειρία , ήμουν φαν Αφροδίτης και Τερέζας...
Σίγουρα η Ελίνα κερδίζει πόντους γιατί είναι ένα φοβερο πιτσιρίκι 23 χρονων με πολύ καλή διάθεση.
Αλλά πλέον μόνο νέα μαθαίνω από το φόρουμ...και αυτή αν λέμε την ίδια...μου την έστειλαν σήμερα το βράδυ ότι ξεκινάει αύριο...τι άλογο είναι αυτό ρε συ...νάομι καμπελ...θα δοκιμάστει σίγουρα..συμφωνω και για την πρώην Μαριλου που έκανε μεταγραφη με τη φιλη της στο Massagelux..ντουέτο φωτιά..Μασάζ κατ οίκον - Αθήνα - Μύκονο - Μασάζ στο σπίτι - Massage Lux
Μασάζ κατ οίκον ή στον επιθυμητό χώρο σε Αθήνα και Μύκονο από επαγγελματίες θεραπεύτριες με σπουδές σε όλες τις τεχνικές του μασάζ.massagelux.gr
Βασικά φίλε μου αν εξαιρέσεις τη Τερέζα που είναι νέα στο χώρο του μασάζ , οι υπόλοιπες μεταγραφές στο Luxx είναι μια από τα ίδια....Καλές οι κοπέλες σε αυτό που κάνουν , αλλά για μια δύο φορές και τίποτα παραπάνω.... καταντούν βαρετές . Δεν τις λες και ντουέτο φωτιά σε καμία περίπτωση...
Έτσι και αλλιώς το luxx είχε λόγο ύπαρξης μόνο με Τέα...
Έχω περάσει και γω καλά με τις συγκεκριμένες αλλά μέχρι εκεί...από ένα σημείο και μετά βαρετές...
Έτσι και αλλιώς αυτές δουλεύουν και μόνες τους , γι αυτό μετακινούνται από γραφείο σε γραφείο για να δημιουργούν πελατια....
Το να γίνονται τέτοιες μεταγραφές δεν είναι και λόγος να είναι υπέρ τους....εγώ μάλλον αρνητικο θα το έλεγα γιατί βλέπω και διακρίνω νοοτροπία αρπακτικών....πάω όπου να είναι να αρπάξω πελάτες...
Επομένως δεν το βλέπω στα Θετικά....
Βλέπω τη μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ....μια από τα ίδια...
Πλέον για μένα , θα βλέπω μόνο νέες παρουσίες στο χώρο μικρές σε ηλικία που να έχουν φιλότιμο και να σέβονται τον πελάτη και τα χρήματα του..
Εξάλλου δεν μου λέει τίποτα το να έχω δοκιμάσει μια κοπέλα από το deluxe και μετά να πάει στο luxx η όπου άλλου θέλει και ξαφνικά να τρελαθώ....
Το ίδιο μασάζ κάνουν η στο luxx η στο your η στο Αττικά...
Θα ήμουν αφελής να δοκιμάσω μια κοπέλα στο ένα γραφείο και όταν πάει στο άλλο γραφείο να τρελαθώ....
Έτσι και αλλιώς τα ίδια κάνουν...
Βασικά μου θύμιζει τους παίκτες που έπαιρνε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό όταν ήταν στο τέλος της καριέρας του...και οι φίλαθλοι τις ΑΕΚ τους έπιανε σχηζοφρενια από τον ενθουσιασμό και την παπατζα που τρώγανε..