Η τεα όντως είναι καλή, πολύ καλή, ειδικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά ανακρίβειες και παραπλανητικα σχόλια του τύπου παίρνει το πολύ 30 ευρώ έξτρα καλό είναι να μη γράφονται. Εμένα τότε γιατί μου είχε πάρει έξτρα 50?? Δε λέω πέρασα καλά αλλά...
Οπως ειπα και πιο πριν, αλλα διαστρεβλωθηκε, ειναι φτηνοτερη
απο πριν, γιατι παιζει +30 max... λογικα το +50 που πηρε απο σενα ηταν πριν φυγει απο το γραφειο.
δηλαδη φιλε οσο ηταν στο γραφειο ηταν οκ να παιρνει +50?? για να καταλαβω.Γιατι και τοτε ολοι γραφανε εδω και σε pm οτι παιρνει το πολυ +30, το θυμαμαι καλα
Κοιτα, δεν ειμαι το γραφειο δημοσιων σχεσεων καμιας, οσο και αν τη συμπαθω.
Τα χρηματα ειναι πολλα οπως και αν τα δεις. Δεν ξερω τι περιμενεις να σου πω λοιπον!
Τα ιδια πανω κατω χρηματα, ομως, ζηταει και μια ασχετη με το χωρο που δεν την ενδιαφερει πως θα περασεις.
ΑΥΤΟ με την Τεα και τη Στεφανια πχ εγω δεν το εχω νιωσει ποτε!
Τελος παντων, εχει γινει κανονικο σαφαρι το να βρεις κοπελα που να σε κανει να περνας καλα, και η ουσια ειναι πως, απο την δικια μου σκοπια, που κανω 1-2 μασαζ το μηνα, ειναι πιο "φτηνη" μια "ακριβη" επαγγελματιας οπου δεν θα χασω τα λεφτα μου απο μια φτηνοτερη φολα που θα με αφησει μειον και στα χρηματα και στην απολαυση.