[/quote] Η κοπέλα είναι σίφουνας σεξ δεν έχει και δεν δελεαζεται και από χρήματα . Την κοπέλα σου πως την κατάφερες εμένα θα με κυνηγάει με σκούπα. Για πες μας τι εννοείς με το όλα ... Και δώσε καμία βοήθεια μπας και την καταφέρω [/quote]
Δεν είμαι καλός στις περιγραφές. Θα πω ότι δεν έμεινε κανένα συνδυασμός ανάμεσα στην δικιά μου και την Τεα που να μην έγινε.
Την κατάφερε ουσιαστικά η Τεα την πρώτη φορά! Ήταν δεκτική και ψυλλιασμένη μεν η δικιά μου, αλλά αυτό που έγινε, δεν το περίμενε. Όπως και αν έχει, γιατί με έχουν ρωτήσει κάμποσοι δεν έχω καμία συνταγή, απλά την πρώτη φορά είχα κάνει ότι περνά από το χέρι μου να είναι όλα χαλαρά και όλοι σε καλή διάθεση. Ποτακι πριν ακόμα έρθει η Τεα, απόλυτη προτεραιότητα στο να νιώσει άνετα η δικιά μου και φυσικά συννενόηση με την Τεα πως δε με νοιάζει πως θα περάσω εγώ, αλλά θα πρέπει να περάσει καλά η κοπελα μου.
Τι να πω ρε παιδιά, μπορεί να είναι και τύχη. Αλλά σε γενικές γραμμές έχω κάνει τέτοιες υπερβάσεις με κοπέλες, με αποκορύφωμα πριν κάτι χρόνια που έστειλα για μασαζ την έταιρη συμπάθεια μου σε κοπελα μου με εντολή να την κεράσει φραπέ! Εγώ έλειπα η τότε κοπελα μου πέρασε σούπερ και η ανταμοιβή μου ήταν επική. Απλά η συγκεκριμένη θεραπεύτρια δεν θέλει γυναίκες. Το έκανε κατ εξαίρεση.
Τολμάτε. Ευγενικά και όμορφα τολμάτε.