Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Eπειδή πολύ προμοτάρισμα πέφτει στις τελευταίες σελίδες ,ακόμη και για κοπέλες που έχουν αναφερθεί και έχουν πάρει κριτικές απο αξιόπιστα μέλη και έρχονται σε συγκρουση με τα υμνολόγια ,στα νεώτερα μέλη μια σύσταση,παίζονται λεφτά εδώ και να προσέχουν,μόνο σε διασταυρομένες κριτικές!

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Έχει δίκιο ο aggel πέφτει πολύ Προμο..Γιαυτο πρέπει να γίνετε καταδρομική σε όλα τα γραφεία να έχουμε σφαιρική άποψη...η τελευταία μου καταδρομική έγινε στο massagelux είχα διαβάσει για τεα αλλά ήταν άρρωστη και πήρα Βανέσα..καλο μασαζ πολύ άνετη ίδρωσε τη φανέλα....τίμιο το γραφείο καλή συννενόηση και με ωραίο ρόστερ..έχω βάλει την πατρισια στο μάτι..μου έστειλαν Viber φωτό και μου βγήκε το μάτι..όπως και τη Γιωργια...επιστρέφω με σωστό τίμιο δίκαιο κριτικαρισμα φίλοι...

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλησπέρα κ καλο ΣΚ

Όποιος έχει καλές περιπτώσεις value for money για μασαζ κ καλαμάκι ακαπ μέχρι 100ε

Ευχαριστώ πολύ

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Εγώ δοκίμασα νεες κοπέλες από vipmassage.gr

Εύα Μιλφ Και μια πιτσιρικα 25αρα Ολυμπία .

Πολύ δυνατές ειδικά στο 2ο μέρος και οι 2.
Βυζάρες Κ πολύ άνετες Κ προσιτές , χωρίς να δαγκώνουν. Καλαμάκι ακαποτο

Μάλλον τον τερματίζουν τον αγώνα με φουλ αλλα για πρώτη φορά δεν ζήτησα- πήρα φουλ

Από μασάζ Μέτριο χαλαρωτικό...

Χωρίς κρεβάτι ήρθαν στη ώρα τους

Από deluxe μπανισα ένα τούμπανο τη νεφέλη
Η οποία δεν έχει καμία σχέση με τη νεφέλη του βελβετ τη οποία τη έχω πάρει. Και το μόνο που με χάλασε ήταν στο καλάμακι έβαζε καποτα Κ για φουλ ήθελε 200ε

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Νεφέλη από deluxe καλό μασάζ επίσης και όμορφη γυναίκα.

Faust(2)

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Γνωρίζει να με ενημερώσει κάποιος αν οι κοπέλες από το atticamassage προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες?

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Γνωρίζει να με ενημερώσει κάποιος αν οι κοπέλες από το atticamassage προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες?

Χέρι πήρα από Χριστίνα
Μέτριο μασαζ

Ωραία κοπέλα

Σεξ δεν κάνουν σε καμία περίπτωση στο ατικα

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.478
Πόντοι
736

Χέρι πήρα από Χριστίνα
Μέτριο μασαζ

Ωραία κοπέλα

Σεξ δεν κάνουν σε καμία περίπτωση στο ατικα

Καλως σηρθες φιλτατε gravity!! Να σε ρωτησω σκεφτομαι να δοκιμασω την Καρολινα την ρωσιδαρα , απο το osmose massage? Ποια ειναι η γνωμη σου, ειναι καλη στο δευτερο κομματι δηλαδη στο σεξ?

Vasskaran

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
20
Πόντοι
1
gravitygr , καλήμερα φίλε και καλώς όρισες πάλι στην παρέα, για velvet και deluxe , μιας και τα τιμώ πολύ αυτά τα δύο γραφεία , ομολογώ πως με έχουν αφήσει άφωνο με τις νέες παρουσίες τους....Χθες το πρωί από το velvet , που ήταν νωρίς μου έστειλαν 12 κοπέλες ότι ήταν διαθέσιμες για την Παρασκευή....και το deluxe το ίδιο ....πλέον νομίζω πως αυτά τα δύο παίζουν πολύ δυνατά στο κομμάτι της ανανέωσης, νέες κοπέλες οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς , πολύ δυνατές παρουσίες με πολύ καλές παροχές σε όλα τα επίπεδα....
Καλημέρα φίλε μου.. τό τηλέφωνο που τό βρίσκουμε? Καί στέλνεις μήνυμα και σου στέλνουν τα κορίτσια που έχουν?

Αν κάνεις αναζήτηση μασαζ velvet ή deluxe στην google θα βρείς άμεσα τα τηλέφωνα.

Στέλνεις μήνυμα στο viber και θα σου στείλουν φωτογραφίες απο τα κορίτσια να επιλέξεις.

Να είσαι ευγενικός.

οι εξτρα χρεωσεις για χερι ή ακα που κυμαινονται?

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες!
Λοιπον μια μικρη ανακεφαλαιωση απο μενα τωρα που εχουν ερθει καμια 25ρια καινουριες κοπελες κυριως σε your, kai velvet και λιγοτερο μετα το deluxe.αυτα τα 3 γραφεια εχουν φερει τις περισσοτερες κοπελες..

Απο your : αναστασια, 22, μοντελο για gntm,δεν νομιζω να προχωραει.ξερει κανεις τιποτα διαφορετικο?εδινα αρκετα για να την σκισω αυτη.
Δημητρα,22-24, φοβερη και αυτη,ανετη,φραπε, αλλα πιστευω προχωραει και αλλο.θα στειλω περισσοτερες πληροφοριες οταν υην παρω δευτερη φορα που εκει συνηθως προχωρανε.Μαρια, Ευδοκια και μια αλλη καστανη με μακρια νυχια δεν εχω δοκιμασει ακομα

Απο βελβετ: πραγματικα εχουν φερει κατι γκομενες που με εχουν τρελανει στη καβλα. Μακραν οι καλυτερες ανανεωσεις αυτοβτο καιρο απο τα αλλα γραφεια. Αφροδιτη ειναι τοπ.ξερει να κανει καβλωτικο μασαζ, και να περιποιειται το πουτσο οσο καμια αλλη. Τερεζα, ψιλη, μαυρη, μοντελε σωμα, κανει και αυτη αισθησιακο ωραιο μασαζ. Δεν ξερω ομως αν ειναι ανετη για περα απο φραπε.
Ηρω και αυτη δυνατη σαν υην Αφροδιτη ξερει να καβλωνει και να τελιωνει. Η Λενα δεν ξερω δεν εχω κανει οπως και για μια αλλη την Ελινα. Αυτα προς το παρων.

Απο deluxe Νεφελη και Μιλανα πολυ καλες. Η νεφελη ενω ωραια ομως την εχει δει λιγο και ζηταει πραγνατικα πολλα οπως η νινα απο αρτ.

Απο οασις η αννα ειναι καλη,20-22, προχωραει μεχρι καλαμακι.

Ξερει κανεις τιποτα για γκαμπριελα απο γκολντ η αναστασια απο your?επισης η αθανασια απο masaz sto spiti πηγε athens massage ξερουμε εαν αλλαξε γνωμη και εχει αρχισει τα φραπε?χαχα

Καλη συνεχεια!✌️

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
ΚΑΛΗΜΈΡΑ

Ευχαριστώ όλους όσους δημόσια
Έγραψαν τις εμπειρίες τους για να μην τη πατήσουμε

Οι 2 Νεφέλες είναι ωραίες γκονενες. Από βελβετ τη ξέρω ενώ από ντελουξ θέλω σίγουρα να τη μάθω αχ αχ πρέπει να έχει βυζάρες

Θα δοκιμάσω
Αφροδίτη από velvet

Κ Ναταλία και Έλλη από vipmassage , μου είπαν στο viber ότι είναι καινούργιες Κ ανετες κοπέλες.

Μίλησα κ εγω με τα γραφεία

Βελβετ ντελουξ κ vipmassage

Αυτά τα 3 κατά τη εμπειρία Μ αξίζουν να ασχοληθεί κάποιος γενικά

Κ όλα έφεραν πολλές νέες κοπέλες ακυκλοφόρητες και μιλφ και μικρές

Οπότε να δούμε κ να πούμε ποιες είναι στα ΔΕΝ πριν τη πατήσουν κ άλλοι

Κ να αναφέρουμε αυτές που εκμεταλλεύονται κ δαγκώνουν υπερβολικά αδικαιολόγητα

Να περνάτε όμορφα..

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Με Αφροδίτη από Velvet , έδωσα μάχη χθες το βράδυ , ένιωθα πραγματικός Σπάρτιατης , ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μέσα η ξανθιά πορνοστάρ με βυζάρες απίστευτες , λέω εδώ θα γίνει μάχη ..... έτοιμος αφού είχα κάνει το μπάνιο μου , ξεκίνησε η κοπέλα αισθησιακό μασάζ και μετά χωρίς να το καταλάβω και ενώ με γύρισε από μπροστά ξεκίνησε body to body ...λίγα λεπτά πέρασαν και ξεκίνησε φραπεδακι καλαμάκι με μεγάλη μαεστρία ......η κοπέλα είναι απίστευτη και άνετη με όλα.....

Θα συμφωνήσω με τον Stavro_Spike και gravitygr...το velvet έχει κάνει άλματα στις κοπέλες , πάρα πολλές νέες στο χώρο.

Velvet
Deluxe
Vip

Όσο για τα υπόλοιπα πολύ μέτρια η προσπάθεια που κάνουν χωρίς κοπέλες , χωρίς service , χώρις τίποτα

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Επίσης μου έλειψε η Ιρίνα από velvet η ξανθιά διμετρη Ρωσίδα, μου είπε το velvet ότι θα είναι εκτός για λίγες μέρες και θα επανέλθει δυνατά.....

Σήμερα Κυριακή συναγωνιστές μου και συνάδελφοι μου .....

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Με Αφροδίτη από Velvet , έδωσα μάχη χθες το βράδυ , ένιωθα πραγματικός Σπάρτιατης , ανοίγω την πόρτα και μπαίνει μέσα η ξανθιά πορνοστάρ με βυζάρες απίστευτες , λέω εδώ θα γίνει μάχη ..... έτοιμος αφού είχα κάνει το μπάνιο μου , ξεκίνησε η κοπέλα αισθησιακό μασάζ και μετά χωρίς να το καταλάβω και ενώ με γύρισε από μπροστά ξεκίνησε body to body ...λίγα λεπτά πέρασαν και ξεκίνησε φραπεδακι καλαμάκι με μεγάλη μαεστρία ......η κοπέλα είναι απίστευτη και άνετη με όλα.....

Θα συμφωνήσω με τον Stavro_Spike και gravitygr...το velvet έχει κάνει άλματα στις κοπέλες , πάρα πολλές νέες στο χώρο.

Velvet
Deluxe
Vip

Όσο για τα υπόλοιπα πολύ μέτρια η προσπάθεια που κάνουν χωρίς κοπέλες , χωρίς service , χώρις τίποτα

Αγαπητε κοστος για την Αφροδιτη?

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεος στο αθλημα και προσπαθω να καταλαβω πως παει. Εξηγουμαι: Μπηκα στις ιστοσελιδες καποιων γραφειων (πχ velvet) που ειδα εδω. Προφανως δινουν εντυπωση επαγγελματικου μασσαζ κτλ. Μαλιστα εχουν ΒΙΟ των θεραπευτριων με σπουδες κτλ. Δεν ειδα κανενα ονομα απ αυτα που ανεφερουν οι υπολοιποι εδω. Οποτε πως μπορω να κανω επαφη μην ξεφτιλιστω κιολας? Ευχαριστω εκ των προτερων.

Εγγρ.
10 Ιουλ 2015
Like
8
Πόντοι
1
Προσπαθησα φιλε Thug αλλα το προβλημα ειναι το εξης. Γρφαουν πολλοι ποια ειναι και ποια δεν. Το θεμα ειναι πως προσεγγιζεις αυτα που ειναι. Πχ δες αυτο που γραφω για Velvet. Ολοι λενε οτι ναι, ποσταρουν και για φοβερα κοριτσια κτλ αλλα στο site τους δεν εχει τιποτα το μεμπτο. Μπας και βρηκα λαθος velvet?

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεος στο αθλημα και προσπαθω να καταλαβω πως παει. Εξηγουμαι: Μπηκα στις ιστοσελιδες καποιων γραφειων (πχ velvet) που ειδα εδω. Προφανως δινουν εντυπωση επαγγελματικου μασσαζ κτλ. Μαλιστα εχουν ΒΙΟ των θεραπευτριων με σπουδες κτλ. Δεν ειδα κανενα ονομα απ αυτα που ανεφερουν οι υπολοιποι εδω. Οποτε πως μπορω να κανω επαφη μην ξεφτιλιστω κιολας? Ευχαριστω εκ των προτερων.

καλως ηλθες φιλε μ

Στο σπορ του μασάζ στο σπίτι

Το deluxe είναι καλό, δεν κάνουν όλες έξτρα υπηρεσίες
Είναι 50 - 50 αυτό το Γραφείο με τα έξτρα

Στο βελβετ Κάνουν όλες έξτρα

Και στο vipmassage κάνουν όλες έξτρα υπηρεσίες

Στο Athens και masaz spiti Δεν κάνουν έξτρα είναι στα αυστηρά στα ΔΕΝ.. προσοχή!!

Θα στέλνεις μήνυμα στο viber

Θα ζητάς ανετες κοπέλες χωρίς κρεβάτι Κ χωρίς πετσέτα
Αισθητικούς και μασερ

Όχι Φυσικοθεραπευτες !

Να περνάς καλά φίλε μ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom