Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεος στο αθλημα και προσπαθω να καταλαβω πως παει. Εξηγουμαι: Μπηκα στις ιστοσελιδες καποιων γραφειων (πχ velvet) που ειδα εδω. Προφανως δινουν εντυπωση επαγγελματικου μασσαζ κτλ. Μαλιστα εχουν ΒΙΟ των θεραπευτριων με σπουδες κτλ. Δεν ειδα κανενα ονομα απ αυτα που ανεφερουν οι υπολοιποι εδω. Οποτε πως μπορω να κανω επαφη μην ξεφτιλιστω κιολας? Ευχαριστω εκ των προτερων.

καλως ηλθες φιλε μ

Στο σπορ του μασάζ στο σπίτι

Το deluxe είναι καλό, δεν κάνουν όλες έξτρα υπηρεσίες
Είναι 50 - 50 αυτό το Γραφείο με τα έξτρα

Στο βελβετ Κάνουν όλες έξτρα

Και στο vipmassage κάνουν όλες έξτρα υπηρεσίες

Στο Athens και masaz spiti Δεν κάνουν έξτρα είναι στα αυστηρά στα ΔΕΝ.. προσοχή!!

Θα στέλνεις μήνυμα στο viber

Θα ζητάς ανετες κοπέλες χωρίς κρεβάτι Κ χωρίς πετσέτα
Αισθητικούς και μασερ

Όχι Φυσικοθεραπευτες !

Να περνάς καλά φίλε μ

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Καλημερα σε ολους. Ειμαι νεος στο αθλημα και προσπαθω να καταλαβω πως παει. Εξηγουμαι: Μπηκα στις ιστοσελιδες καποιων γραφειων (πχ velvet) που ειδα εδω. Προφανως δινουν εντυπωση επαγγελματικου μασσαζ κτλ. Μαλιστα εχουν ΒΙΟ των θεραπευτριων με σπουδες κτλ. Δεν ειδα κανενα ονομα απ αυτα που ανεφερουν οι υπολοιποι εδω. Οποτε πως μπορω να κανω επαφη μην ξεφτιλιστω κιολας? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οπως θα διαβασεις και στις προηγουμενες σελιδες στελνεις βιμπερ σε ολα τα γραφεια και ρωτας ευγενικα ποιες κοπελες ειναι διαθεσιμες.

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Οι κοπέλες που έχουν στις σελίδες δεν είναι όλες που έχει το κάθε γραφείο.
Παίρνεις τηλ και σου στέλνουν φωτογραφίες στο viber.

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Γνωρίζει να με ενημερώσει κάποιος αν οι κοπέλες από το atticamassage προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες?

Χέρι πήρα από Χριστίνα
Μέτριο μασαζ

Ωραία κοπέλα

Σεξ δεν κάνουν σε καμία περίπτωση στο ατικα
Χερι πηρα και εγω απο Χριστινα , πολυ εμφανισιμη και πιτσιρικα με λιγα πιασιματα αλλα δυστυχως οταν ημουν στο μπανιο απλωσε και το χερακι της παραπανω απο οσο θα επρεπε.
Μεγαλη προσοχη...

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Δοκιμη σε Ηρω απο Velvet , πιο καλη εμφανιση απο την φωτο (εχει χασει κιλα) , καλο μασαζ , πολυ επικοινωνιακη και ανετη και με πηγε μεχρι φραπε δυστυχως με υποσχεση για παραπανω την επομενη φορα.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.078
Πόντοι
3.556
Γνωρίζει να με ενημερώσει κάποιος αν οι κοπέλες από το atticamassage προσφέρουν έξτρα υπηρεσίες?

Χέρι πήρα από Χριστίνα
Μέτριο μασαζ

Ωραία κοπέλα

Χερι πηρα και εγω απο Χριστινα , πολυ εμφανισιμη και πιτσιρικα με λιγα πιασιματα αλλα δυστυχως οταν ημουν στο μπανιο απλωσε και το χερακι της παραπανω απο οσο θα επρεπε.
Μεγαλη προσοχη...

τύπε σε φερμαρε δηλαδη; σε εκανε μεροκαματο;:confused:

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81

Χέρι πήρα από Χριστίνα
Μέτριο μασαζ

Ωραία κοπέλα

Μεγαλη προσοχη...

τύπε σε φερμαρε δηλαδη; σε εκανε μεροκαματο;:confused:
Δυστυχως ναι.

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους,

Εγω δοκίμασα Νεφέλη από βελβετ, πολύ ωραία γκόμενα -κάνει μασαζ με κορμακι-πολύ σέξι. Για πρώτο ραντεβού φτάσαμε μέχρι φραπε, νομίζω προχωράει και παρακάτω.

Δανάη από Deluxe , πολύ δυνατή σε όλα της.

Θέλω να δοκιμάσω Μπέλλα και Βανέσσα σε duo από masagelux. Έχει κανείς πληροφορίες?????

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους,

Εγω δοκίμασα Νεφέλη από βελβετ, πολύ ωραία γκόμενα -κάνει μασαζ με κορμακι-πολύ σέξι. Για πρώτο ραντεβού φτάσαμε μέχρι φραπε, νομίζω προχωράει και παρακάτω.

Δανάη από Deluxe , πολύ δυνατή σε όλα της.

Θέλω να δοκιμάσω Μπέλλα και Βανέσσα σε duo από masagelux. Έχει κανείς πληροφορίες?????
Τρελό δίδυμο είναι η Μπέλλα με την Τεα αλλά το κακό είναι ότι την δεύτερη κάνεις αίτηση στον πρωθυπουργό για να την βρεις ελεύθερη οπότε...

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81
Καλημερα παιδες!
Λοιπον μια μικρη ανακεφαλαιωση απο μενα τωρα που εχουν ερθει καμια 25ρια καινουριες κοπελες κυριως σε your, kai velvet και λιγοτερο μετα το deluxe.αυτα τα 3 γραφεια εχουν φερει τις περισσοτερες κοπελες..

Απο your : αναστασια, 22, μοντελο για gntm,δεν νομιζω να προχωραει.ξερει κανεις τιποτα διαφορετικο?εδινα αρκετα για να την σκισω αυτη.

Καλη συνεχεια!✌️
Αν μαθεις για Αναστασια με ενδιαφερει και εμενα. Φαινεται τουμπανακι και στα γουστα μου...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
839
Πόντοι
96
Πριν απο λιγες μερες, δευτερη φορα με την Τεα και την κοπελα μου.
Αυτη τη φορα το ζητησε η κοπελα μου.

Δεν ξερω που βρισκει την ενεργεια αυτο το κοριτσι, πραγματικα, ειναι μονιμως κλεισμενη, για ραντεβου θες υπομονη, που θα πει οτι, απλα, δεν καθεται! Παρολα τουτα, ειναι non stop και δεν κανει καμια διαφορα στην αποδοση οτι ωρα και αν την παρεις!

Τελος παντων. Ηρθε, μας εβαλε κατω χασαμε το φως μας, εγιναν ολα εκτος απο σεξ με την Τεα, αλλα οταν λεμε ολα, εννοουμε ολα! 2 ωρες αυτη τη φορα (μαλλον γιατι δεν ειχε κολλητα ραντεβου) ενω ειχαμε κλεισει 1,5 ωρα. Δεν ζητησε παραπανω χρηματα.

Job well done
over and out!

gravitygr(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
712
Πόντοι
81
Εμένα γενικά δεν μου αρέσουν τα διπλά μασάζ . Προτιμώ μια Κ καλή σεξι αισθησιακή να έχω χημεία Κ να είναι ανετη Κ να μην δαγκώνει

Τα δίπλα επίσης με τα έξτρα κόλπα πάνε πολλά λεφτά γενικώς

Αλλά είναι γούστα...σεβαστά...

Poios Thanasis

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Να προσθέσω για το Χριστινάκι: Δυστυχώς βάζει χέρι και αλλού, προσοχή! Επίσης, δεν το λες και το πιο καθαρό κορίτσι του χώρου. Μακριά!

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Πριν απο λιγες μερες, δευτερη φορα με την Τεα και την κοπελα μου.
Αυτη τη φορα το ζητησε η κοπελα μου.

Δεν ξερω που βρισκει την ενεργεια αυτο το κοριτσι, πραγματικα, ειναι μονιμως κλεισμενη, για ραντεβου θες υπομονη, που θα πει οτι, απλα, δεν καθεται! Παρολα τουτα, ειναι non stop και δεν κανει καμια διαφορα στην αποδοση οτι ωρα και αν την παρεις!

Τελος παντων. Ηρθε, μας εβαλε κατω χασαμε το φως μας, εγιναν ολα εκτος απο σεξ με την Τεα, αλλα οταν λεμε ολα, εννοουμε ολα! 2 ωρες αυτη τη φορα (μαλλον γιατι δεν ειχε κολλητα ραντεβου) ενω ειχαμε κλεισει 1,5 ωρα. Δεν ζητησε παραπανω χρηματα.

Job well done
over and out!
Η κοπέλα είναι σίφουνας σεξ δεν έχει και δεν δελεαζεται και από χρήματα . Την κοπέλα σου πως την κατάφερες εμένα θα με κυνηγάει με σκούπα. Για πες μας τι εννοείς με το όλα ... Και δώσε καμία βοήθεια μπας και την καταφέρω

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Mετά από ραντεβού με κοπέλα Osmose(χριστίνα)
Μακριά μάγκες το γραφείο είναι ότι χειρότερο σε θέμα υπηρεσίες-κόστος

Poios Thanasis

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Συνεχίζω με την αξιολόγηση μου με συνδυασμό κριτηρίων (εμφάνιση, διάθεση, άνεση, προθυμία αλλά και χαρακτήρα, συμπεριφορά και αυθεντικότητα):

Τop-5 (τυχαία κατάταξη):
1. Τέα (γνωστή και μη εξαιρετέα)
2. Μιλάνα (ντελουξ)
3. Ιρινα (βελβετ)
4. Μαριλου (βελβετ)
5. Δανάη & Αλεξάνδρα (ντελουξ)

Bottom-5 (τυχαία κατάταξη):
1. Αφροδίτη (ντελουξ), εντελώς διεκπεραιωτικη, να αρχίσουμε να τελειώνουμε
2. Νίνα (αρτ), δουλεύει με τιμοκατάλογο που σου παρουσιάσει από την αρχή, ξενερα, κλασικό βιζιτακι
3. Χριστίνα (αττικα), αρπακτικό χρημάτων, και όχι μόνο, βρώμικη και φθηνή
4. Λυδία (ντελουξ), βαρετή και μέτρια προς κακή σε όλα
5. Νεφέλη (γνωστή και μη εξαιρετέα), ότι κάνει το κάνει μόνο για τα λεφτά, φανερά και αδιάφορα

Γενικά, εάν θέλετε μασάζ με λίγο συναίσθημα και αυθεντική συμπεριφορά, πάτε με το τοπ-5, εάν θέλετε φθηνά βιζιτακια, καλύτερα πάρτε τα κανονικά και όχι το bottom-5

Γραφεία: ναι σε ντελουξ και βελβετ, τα μόνα αυθεντικά, όχι σε αττικα, αρτ, your, lux, osmose και σια, φθηνές και κακές απομιμήσεις

Αυτά!

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Δηλαδή στο οσμος ιδέα από μασάζ δεν έχουν...Με τη μια πάνε στο μπριζολιασμα και ότι να ναι...:(

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Δηλαδή στο οσμος ιδέα από μασάζ δεν έχουν...Με τη μια πάνε στο μπριζολιασμα και ότι να ναι...:(

μπριζολα πιο ξεπετα της ξεπετας ομως.κλαιω τα 120 αληθεια σε cg αμα τα δινα θα περναγα καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom