nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Παράξενα πράγματα...Πες τα ρε nik, κι εμενα εντύπωση μου κάνει. Και η φίλη deluxe η ¨εξωσχολική¨?
Παράξενα πράγματα...Πες τα ρε nik, κι εμενα εντύπωση μου κάνει. Και η φίλη deluxe η ¨εξωσχολική¨?
Μπορεί βέβαια, τώρα που παίζει μεγαλη μπάλα να θέλει συμπαίκτη για 2 εναντίον ενός..Παράξενα πράγματα...
Εγώ παντως σχολίασα γιατί είναι ήδη καμένο χαρτί από προηγούμενα σχόλια συναδέλφων..Ένα σπίρτο ρε παιδιά να τις κάψουμε να τελειώνουμε
Καλή μοιρασιά...Μπορεί βέβαια, τώρα που παίζει μεγαλη μπάλα να θέλει συμπαίκτη για 2 εναντίον ενός..
Εννοείς ότι γδύθηκε κανονικά χωρίς να ζητήσεις κάτι εσύ;Δοκιμαστηκε και Άντζυ απο μασαζ ντελουξ...
Ναι μεν όλα πήγαν καλά...έκανα χωρίς εσώρουχο..η κοπέλα επίσης ήξερε για πιο λόγο έκλεισα ραντεβού και πήρε μόνη της πρωτοβουλία, έμεινε με τα εσώρουχα και ήταν δεκτική, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα και καλή στην συζήτηση...
Παρόλα αυτα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά στο μασάζ με εξιτάρει το απροσδόκητο δλδ να κάνω κάτι με "κανονική" μασατζού που έχει έρθει μόνο για μασάζ...
Θα μου πεις καλά μαλάκας είσαι? και απαντώ ΝΑΙ...μερικές το πλασσάρουν ωραία, άλλες σαν να μην τρέχει κάτι κλπ κλπ απλά κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να σπρώχνω φράγκα σε "μασάζ" που σου έχει και έτοιμο σερβιρισμένο φραπέ...άλλη είναι η αρρώστια μου
βάλε κ μπριζόλα καλε!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΚΑΛΑ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΣΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...
σωστος θα τα δει και κανας γκομενος και θα τους λενε δεν ειναι αυτο που νομιζεις.Ένα σπίρτο ρε παιδιά να τις κάψουμε να τελειώνουμε
Κ Καλές Μπριζόλες αδερφέ...χαχαχαβάλε κ μπριζόλα καλε!
Χαχαχαχαχα...αν τα δει γκόμενος θα κόψουν και αυτές τα εξτρά...το αφεντικό στο deluxe έχει τρελαθεί νομίζω στο τάλαρο...χαχα...σωστος θα τα δει και κανας γκομενος και θα τους λενε δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
και το αφεντικο απ το ντελουξ θα αναρωτιεται γιατι εχουν τοσο ζητηση .
σε λιγο καιρο θα δουλευουν μονες τους φανταζομαι με τοση πελατεια και θα ζητανε 100-150
Πιστεύω πως ηρθε το πέρας του χρόνου να διαχωριστεί το νήμα σε
1)μασάζ κατά οίκον γραφεια.. :S
2)μασάζ κατά οίκον ανεξάρτητες μπουμπούδες..
Τις παλιές καλές εποχές τα λαγωνικά του μπου ,ανακαλυπταν καλά κομμάτια όπως οι Βραζιλιάνες, Μαρία σπουρπ κ.@.
με καλές υπηρεσίες και τιμές..
Οι παλιοί καλοί ενεργοί μύστες θυμούνται.. ;)
Με τον διαχωρισμό θα μπορέσουν πάλι να αναδειχθούν καινούργια ταλέντα και να μην μπερδεύονται με τα γραφεία και τους κλώνους..
εχουν την ασφσλεια εκει το πηγαιν ελαΧαχαχαχαχα...αν τα δει γκόμενος θα κόψουν και αυτές τα εξτρά...το αφεντικό στο deluxe έχει τρελαθεί νομίζω στο τάλαρο...χαχα...
Για ένα παράξενο λόγο φίλε δεν θέλουν να δουλέψουν μόνες...δεν δίνουν τηλ
Τι να δουλεψουν μονες εδω γινεται της ποπης.Χαχαχαχαχα...αν τα δει γκόμενος θα κόψουν και αυτές τα εξτρά...το αφεντικό στο deluxe έχει τρελαθεί νομίζω στο τάλαρο...χαχα...
Για ένα παράξενο λόγο φίλε δεν θέλουν να δουλέψουν μόνες...δεν δίνουν τηλ
ετσι σωστοστ μεγαλε!εχουν την ασφσλεια εκει το πηγαιν ελα
Και δεν ασχολουνται με το τηλ το κυριοτερο