Πες τα ρε nik, κι εμενα εντύπωση μου κάνει. Και η φίλη deluxe η ¨εξωσχολική¨?Πολύ μεγάλη καούρα έχει για την φίλη της...Προτιμά να χάσει πελάτες για να έχει η φίλη της δουλειά? Ωραία η Δανάη...!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Παράξενα πράγματα...Πες τα ρε nik, κι εμενα εντύπωση μου κάνει. Και η φίλη deluxe η ¨εξωσχολική¨?
Μπορεί βέβαια, τώρα που παίζει μεγαλη μπάλα να θέλει συμπαίκτη για 2 εναντίον ενός..Παράξενα πράγματα...
Εγώ παντως σχολίασα γιατί είναι ήδη καμένο χαρτί από προηγούμενα σχόλια συναδέλφων..Ένα σπίρτο ρε παιδιά να τις κάψουμε να τελειώνουμε
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Καλή μοιρασιά...Μπορεί βέβαια, τώρα που παίζει μεγαλη μπάλα να θέλει συμπαίκτη για 2 εναντίον ενός..
Ακόμα παίζει μπάλα...
Εννοείς ότι γδύθηκε κανονικά χωρίς να ζητήσεις κάτι εσύ;Δοκιμαστηκε και Άντζυ απο μασαζ ντελουξ...
Ναι μεν όλα πήγαν καλά...έκανα χωρίς εσώρουχο..η κοπέλα επίσης ήξερε για πιο λόγο έκλεισα ραντεβού και πήρε μόνη της πρωτοβουλία, έμεινε με τα εσώρουχα και ήταν δεκτική, ωραία κοπέλα με ωραίο σώμα και καλή στην συζήτηση...
Παρόλα αυτα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι τελικά στο μασάζ με εξιτάρει το απροσδόκητο δλδ να κάνω κάτι με "κανονική" μασατζού που έχει έρθει μόνο για μασάζ...
Θα μου πεις καλά μαλάκας είσαι? και απαντώ ΝΑΙ...μερικές το πλασσάρουν ωραία, άλλες σαν να μην τρέχει κάτι κλπ κλπ απλά κατέληξα ότι δεν έχει νόημα να σπρώχνω φράγκα σε "μασάζ" που σου έχει και έτοιμο σερβιρισμένο φραπέ...άλλη είναι η αρρώστια μου
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΚΑΛΑ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΣΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
βάλε κ μπριζόλα καλε!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...ΚΑΛΑ ΦΡΑΠΕΔΟΜΑΣΑΖΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
σωστος θα τα δει και κανας γκομενος και θα τους λενε δεν ειναι αυτο που νομιζεις.Ένα σπίρτο ρε παιδιά να τις κάψουμε να τελειώνουμε
και το αφεντικο απ το ντελουξ θα αναρωτιεται γιατι εχουν τοσο ζητηση .
σε λιγο καιρο θα δουλευουν μονες τους φανταζομαι με τοση πελατεια και θα ζητανε 100-150
Συγγνώμη βρε παιδιά δεν συνηθίζω να γράφω εδώ μέσα αλλά με αφορμή την Δανάη που την έχω πάρει και γω και με έχει αφήσει ευχαριστημένο καταφέρατε και τη βγάλατε ότι είναι γυναικάρα ενώ δεν είναι... από εμφάνιση είναι μέτρια...την Αλεξάνδρα δεν την ξέρω δεν την έχω πάρει... η Ρούλα επειδή αναφέρθηκε από κάποιον άλλον από την φωτογραφία που μου έστειλαν φαίνεται λίγο γεματουλα οπότε δεν θα την δοκίμαζα... την Λενια θα την δοκίμαζα και ας μην έκανε κάτι παραπάνω μόνο και μόνο επειδή φαίνεται γυναικάρα και απ'ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα το κατέχει καλά το μασάζ...
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Κ Καλές Μπριζόλες αδερφέ...χαχαχαβάλε κ μπριζόλα καλε!
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Χαχαχαχαχα...αν τα δει γκόμενος θα κόψουν και αυτές τα εξτρά...το αφεντικό στο deluxe έχει τρελαθεί νομίζω στο τάλαρο...χαχα...σωστος θα τα δει και κανας γκομενος και θα τους λενε δεν ειναι αυτο που νομιζεις.
και το αφεντικο απ το ντελουξ θα αναρωτιεται γιατι εχουν τοσο ζητηση .
σε λιγο καιρο θα δουλευουν μονες τους φανταζομαι με τοση πελατεια και θα ζητανε 100-150
Για ένα παράξενο λόγο φίλε δεν θέλουν να δουλέψουν μόνες...δεν δίνουν τηλ
ισχύει το site που έχουν ?
γιατί καμία από αυτές που αναφέρετε δεν την έχει εκεί...
γιατί καμία από αυτές που αναφέρετε δεν την έχει εκεί...
Πιστεύω πως ηρθε το πέρας του χρόνου να διαχωριστεί το νήμα σε
1)μασάζ κατά οίκον γραφεια.. :S
2)μασάζ κατά οίκον ανεξάρτητες μπουμπούδες..
Τις παλιές καλές εποχές τα λαγωνικά του μπου ,ανακαλυπταν καλά κομμάτια όπως οι Βραζιλιάνες, Μαρία σπουρπ κ.@.
με καλές υπηρεσίες και τιμές..
Οι παλιοί καλοί ενεργοί μύστες θυμούνται.. ;)
Με τον διαχωρισμό θα μπορέσουν πάλι να αναδειχθούν καινούργια ταλέντα και να μην μπερδεύονται με τα γραφεία και τους κλώνους..
Τις παλιές καλές εποχές τα λαγωνικά του μπου ,ανακαλυπταν καλά κομμάτια όπως οι Βραζιλιάνες, Μαρία σπουρπ κ.@.
Με τον διαχωρισμό θα μπορέσουν πάλι να αναδειχθούν καινούργια ταλέντα και να μην μπερδεύονται με τα γραφεία και τους κλώνους..
Babouinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2015
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Πιστεύω πως ηρθε το πέρας του χρόνου να διαχωριστεί το νήμα σε
πεστα...ντελουξ και παλι ντελουξ καιξαναντελουξ
εχει κουρασει...θελουμε φυντανακια της διπλανης πορτας που και καλα μασαζαρουν και ειναι προθυμες να πηδηχτουν διχως αυριο
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
εχουν την ασφσλεια εκει το πηγαιν ελαΧαχαχαχαχα...αν τα δει γκόμενος θα κόψουν και αυτές τα εξτρά...το αφεντικό στο deluxe έχει τρελαθεί νομίζω στο τάλαρο...χαχα...
Και δεν ασχολουνται με το τηλ το κυριοτερο
pilotgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 598
- Πόντοι
- 291
Τι να δουλεψουν μονες εδω γινεται της ποπης.Χαχαχαχαχα...αν τα δει γκόμενος θα κόψουν και αυτές τα εξτρά...το αφεντικό στο deluxe έχει τρελαθεί νομίζω στο τάλαρο...χαχα...
Δε θα χουν τοσο δουλεια εαν ανεξαρτητοποιηθουν....
Θελουμε Μπριζολαααααα!!!!!!
pilotgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 598
- Πόντοι
- 291
ετσι σωστοστ μεγαλε!εχουν την ασφσλεια εκει το πηγαιν ελα
Και δεν ασχολουνται με το τηλ το κυριοτερο
Εχουν το κεφαλακι τους ησυχο και πελατεια ετοιμη.
Θα πανε μονες να φανε τα μουτρα τους.
Ασε που οπως ειπες το τλφ ειναι ζαλαδα...κανεις το ενα κανεις το αλλο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις