ace_ventura6
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Έχοντας ρίξει αρκετά λεφτά στα πιο σίγουρα, υπάρχει κάποιος που να έχει αγοράσει από athens massage να έχει μείνει ευχριστημένος και να θέλει να το μοιραστει σε pm ??
Περασα απο ιουλια τελικα. μια φορα και πολύ ηταν δε θα με ξαναδει .
είχαμε ραντεβου 2,30 μου το αλλαζει σε 3 παιρνοτας τηλ ακυρη ώρα . οκ οπωςπηγαινα με ξαναπαιρνει 2,35 δε το σηκωνα καθως οδηγούσα . έφτασα 2,45 την παιρνω τηλ πουθενα . πηρα 5 τηλ τελικα το σηκωσε 3,05 μου λέει σε 5 λεπτα κατεβαινω .. τελικα κατεβηκε σε 20 λεπτα με πιτζαμες και κατι πασουμια λες και θα πεταγε τα σκουπιδια . τεσπα.. ειχα ηδη ξενερωσει με την αναμονη μισης ώρας στο κρύο αλλα οκ. μπαινω σπιτι φιλική σε όλα ομιλιτικη
πάμε στο υπνοδωματιο και ξεδιπλώνει το κρεβάτι του μασαζ δίπλα στο διπλό κρεββατι . ίσα που χωρουσαμε και οι 2 αλλα το χειροτερο ήταν ότι το δωματιο ήταν παγωμενο . μου λεει θα αναψω θερμοπομπο θα γινει φουρνος .. αρχιδια όσο με ετριβε καλα ήταν μετά παγωσαν τα χερια μου και γενικα αβολα τα πραγματα . το μασαζ το κατεχει αντιστοιχα με le massage και υποδεεστερο της ελενας στο μπακνανα και της ρουλας στο Κ48. το φραπεδακι ήταν πολύ καλο χαιδευε και αρχιδια και αφου εχυσα με χαιδευε ακομα για 5 λεπτα να στραγγιξω καλα.. εμφανιση 40 φευγα και οι τοσο όμορφη ,με τασεις χαλαρωσης αλλα δυνατα χερια . τι να πω χρειζεται ενα καλυτερο χώρο σιγουρα και να φτιαξει το θεμα με την επικοινωνια ,απο μενα ειναι όχι
Ποοόσο σωστός είσαι πάλι φίλε ggary!!!Αν ηταν να ανταλλασουμε πληροφοριες ανοιχτα θα ειχες πει ποια σου εκανε πιπα και της εχωσες το δωρο σου σε τρεις συνεχομενες συνεδριες...
Αλλα καταλαβαινεις και εσυ οτι αυτο δε λεγεται ανοιχτα αλλα με ΠΜ και γιαυτο και σωστα δεν το ειπες ανοιχτα εδω.
Φιλικα και ειλικρινα παντα και ας μη μου απαντησες στα ΠΜ που σε ρωτουσα με ποια συνεβη αυτο
Παίδες καλησπέρα εδώ παίζει τίποτα με Αγγελική ωραιο πιπίνι φαίνεται
Για ποια λες;Τίποτα απολύτως ... σλιπάκι και πετσέτα απο πάνω :-) Είναι πιτσιρίκι , τώρα μαθαίνει ...
Εγώ δεν είδα κάποιον να λέει καλά λόγια για Άσπα... απλώς αναφέρθηκε από φίλο που ήθελε πληροφορίες... αν ενδιαφέρεσαι για Αριάδνη μπορώ να στο στείλω pm..
Την Αγγελική από το yourmassage ...αυτή είναι πιτσιρίκι και δεν...
Οσο για το deluxe, καλείς το νούμερο, και εάν έχεις viber σου στέλνει φωτό από όλες ...
Ξεβρακωτος και σουζα!!! Να μπει αμεσως στο νοημαΚαλησπέρα! Τη Δευτέρα θα καλέσω για μασάζ κατ'οικον από γνωστό γραφείο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έχω μια απορία αν και είναι ανόητη! Την κοπέλα θα την περιμένω ντυμένος, με το μπουρνούζι και εσώρουχο? Πρώτη φορά θα πάρω γι αυτό ρωτάω
Με Μπουρνούζι, χωρίς εσώρουχο..Καλησπέρα! Τη Δευτέρα θα καλέσω για μασάζ κατ'οικον από γνωστό γραφείο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έχω μια απορία αν και είναι ανόητη! Την κοπέλα θα την περιμένω ντυμένος, με το μπουρνούζι και εσώρουχο? Πρώτη φορά θα πάρω γι αυτό ρωτάω
Με Μπουρνούζι, χωρίς εσώρουχο..
Έχεις μιλήσει για happy end, ή βλέπεις πως θα πάει το πράγμα; :S
Δηλαδή 50+ χοτελ= 70 φεύγα, για αιωρούμενη εκτόνωση;Δεν εχω μιλήσει!! Είναι ένα από τα μασαζ κατ οικον που εχουν αναφερθει πιο πάνω
Δηλαδή 50+ χοτελ= 70 φεύγα, για αιωρούμενη εκτόνωση;
Σκέψου το για λαδαδικο, στο 70αρι θα τον χώσεις στάνταρ..
Καλησπέρα! Τη Δευτέρα θα καλέσω για μασάζ κατ'οικον από γνωστό γραφείο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έχω μια απορία αν και είναι ανόητη! Την κοπέλα θα την περιμένω ντυμένος, με το μπουρνούζι και εσώρουχο? Πρώτη φορά θα πάρω γι αυτό ρωτάω