αληθεια παιζει να μεινει καποια εγκυος με τα υγρα χωρις να τελειωσεις μεσα της?αυτο ειναι σοβαρο ξερει κανεις αν ισχυει σιγουρα?
Κοίτα φίλε, το θέμα με την εγκυμοσύνη είναι θέμα πιθανοτήτων και γονιμότητας των 2 ατόμων. Η γονιμότητα είναι το πόσο καρπερός είσαι εσύ (δυνατό σπέρμα), πόσο γόνιμη η κοπέλα και πότε και πόσο διαρκεί η γονιμη περίοδος.
Το θέμα των πιθανοτήτων έγκειται στην ποσότητα του σπέρματος που θα πέσει μέσα. Από τα εκκατομύρια σπέρματα που εκτοξεύονται μες στο μουνι, μόνο 1% φτάνει γύρω από το ωάριο και απο αυτά μόνο ένα σπερματοζωάριο (και αν..) μπαίνει μέσα και γονιμοποιεί. Φαντάσου λοιπόν πόσο μικρή είναι η πιθανότητα να αφήσεις έγκυο μόνο με τα προ-εκσπερμάτωσης υγρά τα οποία περιέχουν πολύ λίγα σπερματοζωάρια. Ας πούμε όσο πιθανόν είναι να παίξεις ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ 10 στανταράκια και να τα πιάσεις....μπορεί να συμβεί αλλά έχεις μια κάποια σιγουριά ότι δεν θα συμβεί. Όταν μιλάμε και για μη γόνιμες ημέρες τότε....πρέπει να παίξεις 20 στανταράκια και να τα πιάσεις!
Λένε ότι 6-7 μέρες πρίν και 6-7 μέρες μετά είναι οι μη γόνιμες μέρες. Εγώ όποτε είμαι σταθερά με κάποια κοπέλα 5-6 μέρες μετά την περίοδο γαμάω χωρίς προφυλακτικό και απλά τραβιέμαι στο τέλος. Τα σπέρματοζωάρια ζουν 3-4 μέρες το μέγιστο μέσα στη γυναίκα (πολύ extreme περιπτωση να ζήσουν παραπάνω), ενώ η ωορηξία γίνεται γύρω στην 14η μέρα.
Εμένα μου αρέσει επίσης να γαμάω και κατα την διάρκεια της περιόδου, αλλά ξέρω ότι τους περισσότερους τους αηδιάζει το αίμα, ενώ υπάρχει και κίνδυνος κάποιων λοιμώξεων (εγώ δεν έχω πάθει παντως κάτι μέχρι στιγμής). Εννοείται ότι κατα την διάρκεια της περιόδου χυνω μέσα κανονικότατα και με το νόμο. Αν μπορείς να παραβλέψεις το αίμα και να πάρεις ένα πολύ μικρό κίνδυνο για λοίμωξη, αυτές οι ημέρες του μήνα θα γίνουν οι αγαπημένες σου, και οι αγαπημένες και της κοπέλας σου. Να τελειωνεις μέσα της και να μένεις εκεί μέχρι να σου ξανασηκωθεί για δευτερη γύρα καπάκι.
Εννοείται πως αν τη βάζεις να πέρνει και χάπι, οι πιθανότητες εκμηδενίζονται. Όμως όπως ξέρει κάθε σοφός άνδρας, ποτέ δεν αφήνουμε στα χέρια της γυναίκας τη προφύλαξη!