Νέα

Σέξ χωρίς προφυλακτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αληθεια παιζει να μεινει καποια εγκυος με τα υγρα χωρις να τελειωσεις μεσα της?αυτο ειναι σοβαρο ξερει κανεις αν ισχυει σιγουρα?

Κοίτα φίλε, το θέμα με την εγκυμοσύνη είναι θέμα πιθανοτήτων και γονιμότητας των 2 ατόμων. Η γονιμότητα είναι το πόσο καρπερός είσαι εσύ (δυνατό σπέρμα), πόσο γόνιμη η κοπέλα και πότε και πόσο διαρκεί η γονιμη περίοδος.

Το θέμα των πιθανοτήτων έγκειται στην ποσότητα του σπέρματος που θα πέσει μέσα. Από τα εκκατομύρια σπέρματα που εκτοξεύονται μες στο μουνι, μόνο 1% φτάνει γύρω από  το ωάριο και απο αυτά μόνο ένα σπερματοζωάριο (και αν..) μπαίνει μέσα και γονιμοποιεί. Φαντάσου λοιπόν πόσο μικρή είναι η πιθανότητα να αφήσεις έγκυο μόνο με τα προ-εκσπερμάτωσης υγρά τα οποία περιέχουν πολύ λίγα σπερματοζωάρια. Ας πούμε όσο πιθανόν είναι να παίξεις ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ 10 στανταράκια και να τα πιάσεις....μπορεί να συμβεί αλλά έχεις μια κάποια σιγουριά ότι δεν θα συμβεί. Όταν μιλάμε και για μη γόνιμες ημέρες τότε....πρέπει να παίξεις 20 στανταράκια και να τα πιάσεις!

Λένε ότι 6-7 μέρες πρίν και 6-7 μέρες μετά είναι οι μη γόνιμες μέρες. Εγώ όποτε είμαι σταθερά με κάποια κοπέλα 5-6 μέρες μετά την περίοδο γαμάω χωρίς προφυλακτικό και απλά τραβιέμαι  στο τέλος. Τα σπέρματοζωάρια ζουν 3-4 μέρες το μέγιστο μέσα στη γυναίκα (πολύ extreme περιπτωση να ζήσουν παραπάνω), ενώ η ωορηξία γίνεται γύρω στην 14η μέρα.

Εμένα μου αρέσει επίσης να γαμάω και κατα την διάρκεια της περιόδου, αλλά ξέρω ότι τους περισσότερους τους αηδιάζει το αίμα, ενώ υπάρχει και κίνδυνος κάποιων λοιμώξεων (εγώ δεν έχω πάθει παντως κάτι μέχρι στιγμής). Εννοείται ότι κατα την διάρκεια της περιόδου χυνω μέσα κανονικότατα και με το νόμο. Αν μπορείς να παραβλέψεις το αίμα και να πάρεις ένα πολύ μικρό κίνδυνο για λοίμωξη, αυτές οι ημέρες του μήνα θα γίνουν οι αγαπημένες σου, και οι αγαπημένες και της κοπέλας σου. Να τελειωνεις μέσα της και να μένεις εκεί μέχρι να σου ξανασηκωθεί για δευτερη γύρα καπάκι.

Εννοείται πως αν τη βάζεις να πέρνει και χάπι, οι πιθανότητες εκμηδενίζονται. Όμως όπως ξέρει κάθε σοφός άνδρας, ποτέ δεν αφήνουμε στα χέρια της γυναίκας τη προφύλαξη!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μήπως τελικά δεν βάζουμε μυαλό; Ποτέ, με καμιά, χωρίς προφύλαξη. Ακόμα και με τη γυναίκα ή τη γκόμενά σου. Γιατί δεν υπάρχει μέγαλύτερη απόλαυση από τη ζωή. Εδώ πια δεν μιλάμε για εγκυμοσύνη, αλλά για προφύλαξη από τη μάστιγα του αιώνα.

Ε ρε DIMO  τι μλκ ειναι αυτές που λές? Ακόμα και με τη γυναίκα σου? Φιλέ τότε εσύ μια ζωή γαμάς μόνο την καπότα σου. Δεν ένιωσες ποτέ το καβλί σου μέσα στο υγρό μουνί, δεν έχεις γαμήσει ποτέ. Εντάξει για 20 μερούλες βάζουμε προφυλακτικό, και συμβιβαζόμαστε, αλλά όχι και να ξεχάσουμε εντελώς την αίσθηση του μουνιού.

Την γυναίκα σου την βάζεις να πέρνει το χάπι και πλέον γίνονται 20 οι μέρες που γαμάς ακάποτος. Ή διαφραγμα και είσαι βασιλιάς!

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Aυτό περί σεξ και προφυλακτικού είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ιστορία. Με "επαγγελματίες" είναι λογικό να βάζουμε προφυλακτικό αν και στο τσιμπ... διατηρώ αντίθετη γνώμη αν έχεις αρκετά εχέγγυα. Σε μια σχέση τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Αν βάζεις δείχνεις ότι δεν την εμπιστεύεσαι ή ότι δεν την αγαπάς (έτσι το βλέπει η γυναίκα) αν δε βάλεις παίζεις με το ρίσκο "πάει μόνο με μένα ή όχι;".
Ποτέ δεν είμαστε απόλυτοι. Λογικά στη σχέση μας πάμε χωρίς εκτός και υπάρχει συμφωνία και των δύο πλευρών ή άλλοι λόγοι. Πχ κάτι πολύ προσωπικό η δικιά μου έχει αρκετή ξηρότητα κόλπου και τη βρίσκουμε καλύτερα τις περισσότερες φορές με προφυλακτικό (έξτρα λίπανσης). Επίσης στον άντρα προσωπικά ειδικά μετά την πρώτη ο πόνος-ερεθισμός είναι πολύ πιο μειωμένος με χρήση προφυλακτικού αρα αισθάνεσαι πιο καλά-άνετα.
Γεγονός πάντως σε κάθε περίπτωση είναι τι αρέσει στον καθένα και πόσο το ρισκάρει...

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Aυτό περί σεξ και προφυλακτικού είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ιστορία. Με "επαγγελματίες" είναι λογικό να βάζουμε προφυλακτικό αν και στο τσιμπ... διατηρώ αντίθετη γνώμη αν έχεις αρκετά εχέγγυα. Σε μια σχέση τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Αν βάζεις δείχνεις ότι δεν την εμπιστεύεσαι ή ότι δεν την αγαπάς (έτσι το βλέπει η γυναίκα) αν δε βάλεις παίζεις με το ρίσκο "πάει μόνο με μένα ή όχι;".
Ποτέ δεν είμαστε απόλυτοι. Λογικά στη σχέση μας πάμε χωρίς εκτός και υπάρχει συμφωνία και των δύο πλευρών ή άλλοι λόγοι. Πχ κάτι πολύ προσωπικό η δικιά μου έχει αρκετή ξηρότητα κόλπου και τη βρίσκουμε καλύτερα τις περισσότερες φορές με προφυλακτικό (έξτρα λίπανσης). Επίσης στον άντρα προσωπικά ειδικά μετά την πρώτη ο πόνος-ερεθισμός είναι πολύ πιο μειωμένος με χρήση προφυλακτικού αρα αισθάνεσαι πιο καλά-άνετα.
Γεγονός πάντως σε κάθε περίπτωση είναι τι αρέσει στον καθένα και πόσο το ρισκάρει...

Σχετικά με το σεξ άνευ, βεβαίως προτιμώ το άνευ αποκλειστικά με τη μόνιμη παρτεναίρ μου στην ιδιωτική ζωή. Με πουτάνες, θα πρέπει κανείς να έχει αυτοκαταστροφικές τάσεις για να το παίξει hardcore τσόντα, (υπάρχουν κι εξαιρέσεις βέβαια που δεν το λογαριάζουν έτσι).
Για τα προφυλακτικά το latex μπορεί να ερεθίσει το πέος σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργήσει μύκητες. Την έπαθα κι έτσι χρησιμοποιώ εναλλακτικά καπότες από πολυουρεθάνη οι οποίες είναι πολύ άνετες και δεν έχω κανένα πρόβλημα πλέον. Προτείνεται σε όσους έχουν αλλεργία στο latex.
Τώρα η ακάποτη πίπα είναι μία ηδονή που θέλει κι αυτή προσοχή. Γενικά την αποφεύγω όμως υπάρχουν και μερικά χείλια εκεί έξω που τα έχω ταϊσει χυλοπίπες με ωμό κρέας.

kinitos grassadoros

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδιά,ποτέ σεξ χωρίς προφυλακτικό.καμμιά εμπιστοσυνη στις κουφάλες τις γυναίκες ότι τάχα είναι δύσκολο να συλλάβουν.Επειδή την έχω πατήσει και το έχω δεί το έργο καμμία εμπιστοσύνη.Λαστιχο καιπάλι λάστιχο

Επισκέπτης
Είναι μεγάλο ρίσκο γενικά... παρόλο που μπορείς να αποκλείσεις της ημέρες ωορηξίας της, και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Μπορεί να συλλάβει και σε ανύποπτο χρόνο. Έχω ακούσει ιστορίες που γκόμενα έχει συλλάβει και με περίοδο!

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της ζητήσεις να πάρει εκείνη προφύλαξη (κάνα διάφραγμα ή αντισυλληπτικά) αλλά και ΠΑΛΙ δεν είσαι 100% σίγουρος. Μην χύνεις μέσα με τίποτα (εξάλλου έχει πιο fun να χύνεις στην μούρη, στον κώλο, στα βυζιά, κτλ :cheesy: ).

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ναι πιο fun το λούσιμο, αλλά και όταν συμβαίνει ο ''κουμπαράς'' είναι τέλειο, σα ναχεις κάνει σάουνα-χαμάμ είναι το τελείωμα στον κόλπο τους.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικα μου εχει τυχει δυο φορες, αρα δεν το βρισκω σπανιο.

Επειδή το έχω συναντησει αυτό το θέμα, με τον φίλο μου που άφησε έγκυο μια κοπέλλα, ενώ ήταν "και καλά" ο προσεκτικός της παρέας...περνώντας ο καιρός τείνω να πιστεύω ότι μερικοί ανδρες δεν μπορούν να ελέγξουν ή να κοντρολάρουν αποτελεσματικά, τι να κάνουν και πότε να το κάνουν (τραβηγμα, μη γόνιμες μέρες κτλ). οπότε αν ψηλιάζετε κανείς ότι είναι από αυτή την κατηγορία, καλύτερα να βάζει σκούφο ακόμα και όταν πάει και για κατούρημα! Προσωπική μου άποψη αυτή

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εξάλλου έχει πιο fun να χύνεις στην μούρη, στον κώλο, στα βυζιά, κτλ :cheesy:

καλά δεν αντιλέγω. Σίγουρα κάθε μέθοδος έχει την αίσθηση της. Αλλά η αίσθηση του ολοκληρώματος με την κοπέλλα σου σίγουρα πετυχαίνετε καλύτερα χύνοντας μέσα της. Αντίθετα η αίσθηση του ξεφτιλίσματος πετυχαίνετε καλύτερα με χύσιμο στη μάπα, ενώ το χύσιμο στα βυζιά και πάνω στον κώλο ή την πλάτη είναι πιό παιχνιδιάρικο. Πιστεύω ότι αυτά σε εναλλαγή πετυχαίνουν να αλλάζουν κάθε φορά την αίσθηση και την δική σου και της κοπέλλας, για να μην κατανταει βαρετό το σεξ με ένα standard πρόγραμμα

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
εγώ δε θα το χαρακτήριζα ξεφτύλισμα το χύσιμο στη μάπα αλλά επάλειψη πλούσιου πρωτεϊνικού συμπυκνώματος για λόγους υψηλής αισθητικής :) :) :)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Κοίτα φίλε, το θέμα με την εγκυμοσύνη είναι θέμα πιθανοτήτων και γονιμότητας των 2 ατόμων. Η γονιμότητα είναι το πόσο καρπερός είσαι εσύ (δυνατό σπέρμα), πόσο γόνιμη η κοπέλα και πότε και πόσο διαρκεί η γονιμη περίοδος.

Το θέμα των πιθανοτήτων έγκειται στην ποσότητα του σπέρματος που θα πέσει μέσα. Από τα εκκατομύρια σπέρματα που εκτοξεύονται μες στο μουνι, μόνο 1% φτάνει γύρω από  το ωάριο και απο αυτά μόνο ένα σπερματοζωάριο (και αν..) μπαίνει μέσα και γονιμοποιεί. Φαντάσου λοιπόν πόσο μικρή είναι η πιθανότητα να αφήσεις έγκυο μόνο με τα προ-εκσπερμάτωσης υγρά τα οποία περιέχουν πολύ λίγα σπερματοζωάρια. Ας πούμε όσο πιθανόν είναι να παίξεις ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ 10 στανταράκια και να τα πιάσεις....μπορεί να συμβεί αλλά έχεις μια κάποια σιγουριά ότι δεν θα συμβεί. Όταν μιλάμε και για μη γόνιμες ημέρες τότε....πρέπει να παίξεις 20 στανταράκια και να τα πιάσεις!

Λένε ότι 6-7 μέρες πρίν και 6-7 μέρες μετά είναι οι μη γόνιμες μέρες. Εγώ όποτε είμαι σταθερά με κάποια κοπέλα 5-6 μέρες μετά την περίοδο γαμάω χωρίς προφυλακτικό και απλά τραβιέμαι  στο τέλος. Τα σπέρματοζωάρια ζουν 3-4 μέρες το μέγιστο μέσα στη γυναίκα (πολύ extreme περιπτωση να ζήσουν παραπάνω), ενώ η ωορηξία γίνεται γύρω στην 14η μέρα.

Εμένα μου αρέσει επίσης να γαμάω και κατα την διάρκεια της περιόδου, αλλά ξέρω ότι τους περισσότερους τους αηδιάζει το αίμα, ενώ υπάρχει και κίνδυνος κάποιων λοιμώξεων (εγώ δεν έχω πάθει παντως κάτι μέχρι στιγμής). Εννοείται ότι κατα την διάρκεια της περιόδου χυνω μέσα κανονικότατα και με το νόμο. Αν μπορείς να παραβλέψεις το αίμα και να πάρεις ένα πολύ μικρό κίνδυνο για λοίμωξη, αυτές οι ημέρες του μήνα θα γίνουν οι αγαπημένες σου, και οι αγαπημένες και της κοπέλας σου. Να τελειωνεις μέσα της και να μένεις εκεί μέχρι να σου ξανασηκωθεί για δευτερη γύρα καπάκι.

Εννοείται πως αν τη βάζεις να πέρνει και χάπι, οι πιθανότητες εκμηδενίζονται. Όμως όπως ξέρει κάθε σοφός άνδρας, ποτέ δεν αφήνουμε στα χέρια της γυναίκας τη προφύλαξη!
φιλε μου μπορει οι πιθανοτητες που λες να ειναι ελαχιστες εως και μηδενικες αλλα εχω φιλαρακι μου που ειχε χρονια σχεση και η κοπελα του ειχε προβλημα και δεν μπορουσε να πιασει παιδι...μετα απο 3 χρονια σχεσης που την πηδουσε χωρις προφυλακτικο και τα ριχνε ολλα μεσα της.σε πληροφορω οτι την τελευτεα φορα που πηδηχτηκανε πριν χωρισουνε η κοπελα επιασε 13αρι..!!παιδι..τρελαθηκανε..!!η κοπελα ειπα οτι ειχε προβλημα να πιασει οχι οτι ειτανε στειρα..!!
και οπως καταλαβαινεις επακολοθησαν παρα πολλα μετα και με οικογενοιες και με γιατρους που δεν δεχοντουσαν εκτρωση..!!
η γκινια στο μεγαλειο της

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66

Όμως όπως ξέρει κάθε σοφός άνδρας, ποτέ δεν αφήνουμε στα χέρια της γυναίκας τη προφύλαξη!
αυτο ξαναπεστο την εχω παθει..!!!!!
και οσο για τα αντισυλιπτηκα εχω ακουσει οτι πολλες αφου περνουνε και μετα χαλαει ο κυκλος τους και δεν δεχονται..!!

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
η πιο γόνιμη φάση τους είναι μόλις τα κόψουν τα αντισ/κα, εκεί ο οργανισμός πιάνει παιδί στο αψε-σβήσε αφού έχει συνηθίσει το σπέρμα του παρτεναίρ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.098
Πόντοι
12.056
Eδω διαφωνω καθετα...με το χαπι ρυθμιζεται ο κυκλος τις γυναικας και δουλευει ρολοι...Ας βγει μια γυναικα να με διαψευσει  :dancing: :dancing:

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου μπορει οι πιθανοτητες που λες να ειναι ελαχιστες εως και μηδενικες αλλα εχω φιλαρακι μου που ειχε χρονια σχεση και η κοπελα του ειχε προβλημα και δεν μπορουσε να πιασει παιδι...μετα απο 3 χρονια σχεσης που την πηδουσε χωρις προφυλακτικο και τα ριχνε ολλα μεσα της.σε πληροφορω οτι την τελευτεα φορα που πηδηχτηκανε πριν χωρισουνε η κοπελα επιασε 13αρι..!!παιδι..τρελαθηκανε..!!η κοπελα ειπα οτι ειχε προβλημα να πιασει οχι οτι ειτανε στειρα..!!
και οπως καταλαβαινεις επακολοθησαν παρα πολλα μετα και με οικογενοιες και με γιατρους που δεν δεχοντουσαν εκτρωση..!!

Τρόμαξα ρε συ, νόμιζα στην αρχή ότι έπιασε 13δυμα! χαχαχα
Εντάξει όντως 100% δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Αλλά εγω έχω την λογική ότι 100% δεν σου διασφαλίζεται τίποτα, απτην στιγμή που βγαίνεις άπό το σπίτι σου...αθτό δεν σημαίνει ότι θα μείνω μέσα στο σπίτι για να μην πάθω τίποτα. Σίγουρα δεν πρέπει να είμαστε ανεξελεγκτοι σε αυτά τα ζητήματα, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι και μεγάλο το τίμημα του να μην κάνεις ποτέ πραγματικό σεξ, σαρκα με σαρκα. Βέβαια ο άλλος κόβει τελείως το αλάτι, τη ζάχαρη, τα γλυκά και τα τηγανητά, για να είναι λέει υγειής. ʼλλος παθαίνει κάποιος απτην οικογενεια του καμιά αρρωστεια, και αποφεύγει έστω να τον ακουμπήσει, με τον φόβο ότι θα κολλήσει, αν και δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση....απλά εγώ δεν είμαι αυτής της άποψης.  Έτσι και αλλιώς ο καθένας είναι διαφορετικός, με διαφορετικές ανάγκες.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1

A ρε Μερφύ το κοπάνισες λεω για τα καλά το παιδί... :)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ε ρε DIMO  τι μλκ ειναι αυτές που λές? Ακόμα και με τη γυναίκα σου? Φιλέ τότε εσύ μια ζωή γαμάς μόνο την καπότα σου. Δεν ένιωσες ποτέ το καβλί σου μέσα στο υγρό μουνί, δεν έχεις γαμήσει ποτέ. Εντάξει για 20 μερούλες βάζουμε προφυλακτικό, και συμβιβαζόμαστε, αλλά όχι και να ξεχάσουμε εντελώς την αίσθηση του μουνιού.

Την γυναίκα σου την βάζεις να πέρνει το χάπι και πλέον γίνονται 20 οι μέρες που γαμάς ακάποτος. Ή διαφραγμα και είσαι βασιλιάς!
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν μιλάω για εγκυμοσύνη. Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη υπάρχουν πολλοί τρόπο να την αποφύγεις. Ούτε αναφέρομαι σε σεξουαλικό νόσημα από το οποίο εύκολα ή δύσκολα μπορείς να θεραπευτείς. Μιλώ για το AIDS. Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζεις μια κοπέλα. Η σχέση σας έχει διάρκεια. Πόσο να πούμε; Ας πούμε 6 μήνες, ένα χρόνο. Είσαι σίγουρος ότι σου είναι απόλυτα πιστή. Δεν ξέρεις όμως με ποιόν ήταν πριν από σένα η κοπέλα. Ούτε φυσικά της έχεις ζητήσει αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων. Ο ύπουλος αυτός ιός, μπορεί να βρίσκεται στον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς ο φορέας να το αντιληφθεί αφού υπάρχει η πιθανότητα να μη νοσήσει ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον μεταδίδει κιόλας. Ακόμη μπορεί ο φορέας, να νοσήσει μετά από χρόνια. Λοιπόν, τι λες; Αξίζει τον κόπο να είμαστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό εκτός-όπως λέω- αν είμαστε 1000% σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουμε από τον σεξουαλικό μας σύντροφο, αλλά ότι κι εμείς δεν αποτελούμε κίνδυνο γι' αυτόν.

Επισκέπτης
Το γυναικακι σου το γαμας οπως θες και απο οπου θες.
Τα υπολοιπα με καποτραινο.
Την γκομενιτσα στο ΙΚΑ για εξετασεις HIV πρωτα και μετα βλεπουμαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom