Νέα

Σέξ χωρίς προφυλακτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dom
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Δεν μιλάω για εγκυμοσύνη. Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη υπάρχουν πολλοί τρόπο να την αποφύγεις. Ούτε αναφέρομαι σε σεξουαλικό νόσημα από το οποίο εύκολα ή δύσκολα μπορείς να θεραπευτείς. Μιλώ για το AIDS. Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζεις μια κοπέλα. Η σχέση σας έχει διάρκεια. Πόσο να πούμε; Ας πούμε 6 μήνες, ένα χρόνο. Είσαι σίγουρος ότι σου είναι απόλυτα πιστή. Δεν ξέρεις όμως με ποιόν ήταν πριν από σένα η κοπέλα. Ούτε φυσικά της έχεις ζητήσει αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων. Ο ύπουλος αυτός ιός, μπορεί να βρίσκεται στον ανθρώπινο οργανισμό, χωρίς ο φορέας να το αντιληφθεί αφού υπάρχει η πιθανότητα να μη νοσήσει ποτέ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον μεταδίδει κιόλας. Ακόμη μπορεί ο φορέας, να νοσήσει μετά από χρόνια. Λοιπόν, τι λες; Αξίζει τον κόπο να είμαστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό εκτός-όπως λέω- αν είμαστε 1000% σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουμε από τον σεξουαλικό μας σύντροφο, αλλά ότι κι εμείς δεν αποτελούμε κίνδυνο γι' αυτόν.

Τι να σου πω ρε φίλε. Εγω ξέρω ότι στην παραλιακή βράδυ Σαββατου καλοκαίρακι, υπάρχουν άτομα που τρέχουν γαμιώντας και ότι υπάρχει περίπτωση να πέσω σε κάναν τέτοιο και να πάθω ζημιά, παρόλαυτά κάθε Σαββατο βράδυ το καλοκαίρι, κάτω είμαι.

Υπάρχουν τόσοι κίνδυνοι στη ζωή μας και σε τόσα επίπεδα που αν τους λάβουμε υπόψην θα πρέπει κυριολεκτικά να ακινητοποιηθούμε, αλλά και σε τι θα ωφελούσε να ζήσουμε μια ζωή ακινητοποιημένοι και μέσα σε αποστηρωμένη γυάλα? Μηπως είναι καλύτερα να ζήσεις έστω και 40-50 χρόνια, πιό ζωντανά και αν είσαι άτυχος...τι να κάνουμε, μέσα στη ζωή παίζουν όλα.

Είναι ανώφελο να προσπαθούμε να προφυλαχτούμε από όλα, γιατί πιστεύω ότι μετα χάνουμε σε όρους φυσικότητας απτη ζωή μας και επιπλέον δεν μπορούμε να προφυλαχτούμε από όλα. Καλό είναι να προστατευόμαστε από αγνωστες κοπέλλες κτλ, αλλα προσωπικά πιστεύω ότι με τη γυναίκα ή την μακροχρόνια σχέση είναι ανώφελο και υπερβολικό. Σίγουρα μπορεί να σε απατήσει, αλλά πρέπει να είναι παρτόλα για να φοβάσαι ότι θα είναι αυξημένες οι πιθανότητες να έχει AIDS

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Το γυναικακι σου το γαμας οπως θες και απο οπου θες.
Τα υπολοιπα με καποτραινο.
Την γκομενιτσα στο ΙΚΑ για εξετασεις HIV πρωτα και μετα βλεπουμαι.
Σωστοοοοοοοοοοοοοος
Πρωτα εξετασεις και οι δυο και μετα βλεπουμε..............

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
εγώ δε θα το χαρακτήριζα ξεφτύλισμα το χύσιμο στη μάπα αλλά επάλειψη πλούσιου πρωτεϊνικού συμπυκνώματος για λόγους υψηλής αισθητικής :) :) :)
Απλως αλλο ενα ερωτικο παιχνιδι που εχει μαλιστα πολλους οπαδους .Μαρεσει πολυ να τελειωνω στο προσωπο αλλα ποτε δεν το ειδα σαν ξεφτυλισμα.

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απλως αλλο ενα ερωτικο παιχνιδι που εχει μαλιστα πολλους οπαδους .Μαρεσει πολυ να τελειωνω στο προσωπο αλλα ποτε δεν το ειδα σαν ξεφτυλισμα.

εντάξει όταν το κάνεις στην γκόμενα σου, δεν είναι καλό να το εννοείς και σαν ξεφτίλισμα, μονο σε φαντασιακό επίπεδο...

Αλλά γενικότερα έτσι όπως το βλέπω , το χύσιμο στα μουτρα είναι σαν να λες στην άλλη "είσαι δικό μου προιόν πλέον, σου βάζω και μια στάμπα στα μούτρα να το γνωρίζεις και συ".

Εντάξει δεν αποκλείεται να το βλέπεις εντελώς σαν παιχνίδι, αλλά απο όσο ξέρω η πλειοψηφία το βλέπει σαν ξεφτιλισμό, σίγουρα όμως με την φαντασιακή έννοια και όχι τη κυριολεκτική.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγώ πάντως με 1 κυρία που τραβιέμαι όλο αυτό θέλει...λέει κάνει καλή...επιδερμίδα!!!

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάντως με 1 κυρία που τραβιέμαι όλο αυτό θέλει...λέει κάνει καλή...επιδερμίδα!!!

:2funny:  χαχαχα  ραντιζε την τότε και μη σταματάς    :dancing: ....που να τρέχει τώρα για bottox και νυστέρια!  :boobies:

bombast

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βγαλτης και παραγωγή κανένα μπουκαλάκι extra. Για την ανάγκη  :dancing:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
γιατί τον αποπαίρνετε τον κύριο;

Είναι τυχερός και η κυρία που τραβιέται έξυπνη, κάνει και οικονομία στα καλλυντικά.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φιλαρακι εξηγησε της οτι εκτος απο την επιδερμιδα κανει πολυ καλο και σε ολοκληρο το πεπτικο συστημα καθως βοηθαει το στομαχι να αναπληρωσει υγρα τα οποια χανει κατα την διαρκεια του σεξ.........χααχαχαχααχαχα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Φιλαρακι εξηγησε της οτι εκτος απο την επιδερμιδα κανει πολυ καλο και σε ολοκληρο το πεπτικο συστημα καθως βοηθαει το στομαχι να αναπληρωσει υγρα τα οποια χανει κατα την διαρκεια του σεξ.........χααχαχαχααχαχα
Προτιμάει επιδερμίδα που...φαίνεται.....τι να την κάνω?Δεν χαλάω χατίρια εγώ.....χαχαχαχαχαχα

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Γενικά πάντως:
χωρίς προφύλαξη μόνο με τη γυναίκα σου ή την μόνιμη παρτενέρ, όλες οι άλλες εκδιδόμενες και μη με προφύλαξη αυστηρά. Είχα κάποτε μια που ήθελε ακάποτο αλλά ψιλιαζόμουν ότι δεν την πείραζε να μείνει έγκυος για να εκβιάζει ένα γάμο (ή μήπως δεν υπάρχουν αρκετές που σκέφτονται έτσι?). Πάντα λοιπόν με προφυλακτικό για να έχω το κεφάλι μου (πάνω και κάτω) ήσυχο. Επιπλέον φαντάσου να κολλήσεις καμμιά μαλακία και να πρέπει να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα στην μόνιμη κυρία...Τώρα για ακάποτη πίπα εξαρτάται από το πως κόβεις την περιστασιακή τύπισσα...

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το γυναικακι σου το γαμας οπως θες και απο οπου θες.
Τα υπολοιπα με καποτραινο.
Την γκομενιτσα στο ΙΚΑ για εξετασεις HIV πρωτα και μετα βλεπουμαι.

με την προϋπόθεση ότι την έχεις κλειδωμένη και με μαντρόσκυλα να τη φυλάνε το λες;;; Γιατί όταν μιλάς για ΓΥΝΑΙΚΑ (αλλά και για άντρα, άνθρωπο γενικά) απόλυτος να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ με τίποτα...που ξέρεις με ποιον πηδιόταν πριν γυρίσεις;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom