την βλακεία που έχεις με τι την μετράς? με τον τόνο η με το κυβικό?
Η μαμά σου το ξέρει οτί έχεις κάνει σαμπρέλα το πουλί σου?Κακώς σε αφήσαν ανεξελεγκτο οι γονείς σου μικρό.
την βλακεία που έχεις με τι την μετράς? με τον τόνο η με το κυβικό?
πάμε να γίνουμε καλοί πρόσκοποι να βοηθάμε τα κακόμοιρα παιδιά σαν αυτό εδώ το παλικάρι και μετά την ΜΚΟ το χαμόγελο του παιδιού εμείς θα ιδρύσουμε το χαμόγελο του βλάκα.
πάμε να γίνουμε καλοί πρόσκοποι να βοηθάμε τα κακόμοιρα παιδιά σαν αυτό εδώ το παλικάρι και μετά την ΜΚΟ το χαμόγελο του παιδιού εμείς θα ιδρύσουμε το χαμόγελο του βλάκα.
Άστονε ρε Αρίωνα στον καημό του.
Αλίμονο αν πιάναμε διάλογο με τον κάθε κακομοίρη εδώ μέσα.
Έχεις σε πολλά πράγματα δίκιο, κατά τη γνώμη μου πάντα, φίλε.Εχεις δικαιο τελικα ρε Παπια. Ειπα κατι που πιστευα οτι ηταν σοβαρο και περίμενα διαλογο αλλα...
Πολύ σοβαρή και αξιόπιστη πηγή έβαλες ρε μεγάλε ινστρούχτορα, ανατριχιάσαμε απο την αντικειμενικότητα του μπλογκ που παρέθεσες.
Καλύτερα να έβαζες κατ' ευθείαν λινκ την ΟΝΝΕΔ (αν υπάρχει ακόμα). Πιο έντιμο θα ήτανε.
Σε λίγο θα μας βγάλεις "ύποπτη" και τη Διεθνή Αμνηστεία, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Που σου παραποίησα λεγόμενα αγαπήτέ μου ινστρούχτορα;Για να είμαι ειλικρινής, έψαξα αρκετά να βρω θετικά σχόλια από τρίτους για το παρατηρητήριο και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ...
Το λινκ που παρέθεσα ήταν το λιγότερο επικριτικό και βασισμένο σε γεγονότα και όχι σε σχόλια, τα οποία συνήθως είναι υποκειμενικά...
Λοιπόν, μπορείς να στάζεις όση χολή θέλεις και να επινοείς στον καμμένο από τις ατελειώτες ώρες σερφαρίσματος εγκέφαλό σου γελοία επιχειρήματα, να πετάς βρωμίτσες, να παραποιείς λεγόμενα και να κάνεις ατελείωτο σπαμινγκ, μήπως και κανείς ταλαίπωρος σε πάρει στα σοβαρά...
Από εμένα καληνύχτα και καλή τύχη...Όχι σε εσένα αλλά σε όσους έχουν την ατυχία να πέσουν πάνω στα ποστ σου, δείγματα τρανά ότι έχεις μπερδέψει τον αριστερισμό με τον αυνανισμό.
[move][size=12pt]Ζείστε τον έρωτα σας μέσω pm[/size][/move]
Για τους υπόλοιπους....
Σαν να στραβώνει σιγά σιγά η όλη υπόθεση.....
Αλλά και εμείς έχουμε ένα σημαντικό όπλο...
Σε περίπτωση που σφίξουν τα πράγματα με την αλβανία, τραβάμε κήρυξη πολέμου και ταυτόχρονα δέσμευση ΟΛΩΝ των αλβανικών περιουσιών στην Ελλάδα, ως έχουμε δικαίωμα ως εμπόλεμο κράτος...
Οι πληροφορίες που παρέθεσες στραιτ είναι το ίδιο αξιόπιστες όσο κι αν παρεθετα εγω από το ιτνιμιντια.
Απλά αμφθσβητώ τις πληροφορίες του συγκεκριμένου σχεδον ανυπογραφου και χωρις πηγες μπλογκ. Αυτο ειναι όλο.Διάλογο κάνουμε...Αν έχεις εσύ κάποιος άλλες πηγές είναι καλοδεχούμενες...
Και σε τελική ανάλυση, ακόμη και το ιντυμέντια που και που λέει κάτι εύστοχο...Γιατί όχι και η πηγή που παρέθεσα;
Επαναλαμβάνω, έψαξα και δεν βρήκα θετικό σχόλιο για τη συγκεκριμένη ΜΚΟ, την οποία ορισμένοι έχουν αναγάγει στην υπέρτατη αρχή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ... σωματείο.
Έχει, όντως.Καλά αυτό το μπλογκ ρε στρειτ εχει πολυ πλακα τελικα. Φεθρυ ψαξτο λιγο ακομα, εκτος απο το παρατηρητηριο της φιλοπατριας εχει και αλλα " αντικειμενικα ".
Επειδή φωνάζεις οτι σε παραποίησα κιόλας.
Καλά αυτό το μπλογκ ρε στρειτ εχει πολυ πλακα τελικα. Φεθρυ ψαξτο λιγο ακομα, εκτος απο το παρατηρητηριο της φιλοπατριας εχει και αλλα " αντικειμενικα ".
Μου τα μασάς.Επειδή ο αυνανισμός τυφλώνει, τη φράση :"αν σφίξουν τα πράγματα" την είδες ή τα φλόκια την είχαν καλύψει στον υπολογιστή σου;
Ή την ανάλυση για το πόσοι αλβανοί ζουν ειρηνικά και δεν επιθυμούν μαγκιές;
ρε γιγαντα τα συνορα με την ανεξαρτησια του κοσοβου ΔΕΝ αλλαξαν?Δεν κοροϊδεύω τις φουστανέλλες, ούτε τον Κολοκοτρώνη, πίστεψέ με.
Ειρωνεύομαι όμως αυτούς που σήμερα ονειρεύονται πολέμους με την Αλβανία (η με οποιονδήποτε άλλον) και εφόδους στο Αργυρόκαστρο και τους Άγιους Σαράντα.
Όσο επικίνδυνη είναι η "Μεγάλη Αλβανία", για τους λόγους που σωστά ανέλυσες, είναι και η "Μεγάλη Ελλάδα", με το επιπλέον επιχείρημα για την τελευταία οτι μας οδήγησε σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ στο παρελθόν (1922, 1974).
Η άποψή μου παραμένει σαφής:
Όποιος, Έλληνας, Αλβανός, Τούρκος κλπ. θέτει ζήτημα ΑΛΛΑΓΗΣ των υπαρχόντων συνόρων σήμερα στη Βαλκανική, είναι η πολιτικά αφελής η εγκληματίας.
Η Σερβία θα πληρώνει πάντοτε το γεγονός ότι αποτελεί μια φωνή διαφορετική και αδούλωτη, στη Νότια Ευρώπη. Έχουν την γλώσσα τους, τη θρησκεία τους, τον πολιτισμό τους. Αυτό είναι αγκάθι στο μάτι των δυτικών. Αλλά έχω την εντύπωση ότι οι Σέρβοι θα επανέλθουν... Είναι απίθανος λαός, με πίστη στην ιστορία του, σε αντίθεση με μας.