Επισκέπτης
τα βλέπεις πλάκα του κάνουμε αυτός εδώ το τραβάει ο οργανισμός του.Παντόυ, πως λέμε Εντόϊ;
αρχίζω και τον λυπάμαι δεν πιστεύω το παιδί να είναι μαθητής σε ΕΕΕΕΚ?
τα βλέπεις πλάκα του κάνουμε αυτός εδώ το τραβάει ο οργανισμός του.Παντόυ, πως λέμε Εντόϊ;
μήπως είσαι ΑΜΕΑ να κόψω την πλάκα που σου κάνω?χαχααχ εσείς παρεξηγίεσται και τσατίζεσται και κάνει μπαμ απο μακρία!
μήπως είσαι ΑΜΕΑ να κόψω την πλάκα που σου κάνω?
τα βλέπεις πλάκα του κάνουμε αυτός εδώ το τραβάει ο οργανισμός του.
αρχίζω και τον λυπάμαι δεν πιστεύω το παιδί να είναι μαθητής σε ΕΕΕΕΚ?
κλαψ λυγμ το καημένο παιδί.
κλαψ λυγμ το καημένο παιδί.
καημένο παιδί όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση σου αρχίζεις και έχεις και συμπτώματα αυτισμού, αν θέλεις ας μου στείλει ένα πμ ο ναζί κηδεμόνας σου έχω να σου συστήσω ένα καλό ΚΔΑΥ και ένα καλό ΚΨΥ.χαχαχαχ το αν έκανες πλάκα φαίνεται απο τα αρχίκα ποστ σου και την υστερία σου περί φασιστών και τις απειλές για κονσερβοκούτια και σφαγές.Ως ενα σημείο βέβαια σας κατανοω.Λογικό να σας άφησε χουσούρι η ητα του εμφύλιου.Τουλάχιστον το περπάτημα σας έχει φτιάξει πια?
αμάννννννννννννννννννννννννννννν και συμπτώματα ντάουν τώρα?χααχαχ στην πλάκα το ρίξαμε τώρα καημένε κουμούνα μόλις είδες οτι έρχονται τα γιαόυρια απο την κουμμουνιστική ΄Κίνα για την πάρτυ σου?
Κι έναν καλό κουρέα να ναι ασορτί με τα υπολοιπα παιδια του ιδρυματος.καημένο παιδί όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση σου αρχίζεις και έχεις και συμπτώματα αυτισμού, αν θέλεις ας μου στείλει ένα πμ ο ναζί κηδεμόνας σου έχω να σου συστήσω ένα καλό ΚΔΑΥ και ένα καλό ΚΨΥ.
Κι εκείνη την ωραιότατη ριγέ πυτζαμούλα!Κι έναν καλό κουρέα να ναι ασορτί με τα υπολοιπα παιδια του ιδρυματος.
φίλε μου καλά που στην ζωή υπάρχουν και βλάκες και νοστιμίζουν την ημέρα μας.Κι έναν καλό κουρέα να ναι ασορτί με τα υπολοιπα παιδια του ιδρυματος.
καημένο παιδί όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση σου αρχίζεις και έχεις και συμπτώματα αυτισμού, αν θέλεις ας μου στείλει ένα πμ ο ναζί κηδεμόνας σου έχω να σου συστήσω ένα καλό ΚΔΑΥ και ένα καλό ΚΨΥ.
ε όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν θα το αντέξω δεν πιστεύω να το στείλετε το παλικάρι στο Λακί της Λέρου.Κι εκείνη την ωραιότατη ριγέ πυτζαμούλα!
μπορώ να σε ρωτήσω κάτι? αν θέλεις μου απαντάς φυσικά.Μαλον οι δίκοι σου κηδεμόνες πρέπει να σε μαζέψουν εκτός αν είσαι τίποτα εγγονος τους Στάλιν.
φίλε μου καλά που στην ζωή υπάρχουν και βλάκες και νοστιμίζουν την ημέρα μας.
μπορώ να σε ρωτήσω κάτι? αν θέλεις μου απαντάς φυσικά.
δίκιο έχεις φίλε μου και ψάχναμε για έξυπνους εδώ μέσα τώρα είμαι βέβαιος ότι βρήκαμε εσένα.Μην κοιτάς στον καθρέφτη οταν γράφεις στο φορουμ.
Όσο για βλακεία έχετε μπολικη εσείς του συνάφιου σου αφου είστε κολημένοι και αναμασάτε τις ίδιες παπαρίες τόσα χρόνια.
την βλακεία που έχεις με τι την μετράς? με τον τόνο η με το κυβικό?Σχετικά με τι?Αν είναι λεπτό μπορείς και με πμ
+1Σταματήστε ρε αναρχο-συμμοριτο-κομμουνιστες να πειραζετε το παλικαρι. Χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας. Αρκει. Προτείνω την απομονωση και την περίσωση του ενδιαφέροντος θρεντ.