Νέα

Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 842
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα βλέπεις πλάκα του κάνουμε αυτός εδώ το τραβάει ο οργανισμός του.
αρχίζω και τον λυπάμαι δεν πιστεύω το παιδί να είναι μαθητής σε ΕΕΕΕΚ?

χαχαχαχ το αν έκανες πλάκα φαίνεται απο τα αρχίκα ποστ σου και την υστερία σου περί φασιστών και τις απειλές για κονσερβοκούτια και σφαγές.Ως ενα σημείο βέβαια σας κατανοω.Λογικό να σας άφησε χουσούρι η ητα του εμφύλιου.Τουλάχιστον το περπάτημα σας έχει φτιάξει πια?

Επισκέπτης
χαχαχαχ το αν έκανες πλάκα φαίνεται απο τα αρχίκα ποστ σου και την υστερία σου περί φασιστών και τις απειλές για κονσερβοκούτια και σφαγές.Ως ενα σημείο βέβαια σας κατανοω.Λογικό να σας άφησε χουσούρι η ητα του εμφύλιου.Τουλάχιστον το περπάτημα σας έχει φτιάξει πια?
καημένο παιδί όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση σου αρχίζεις και έχεις και συμπτώματα αυτισμού, αν θέλεις ας μου στείλει ένα πμ ο ναζί κηδεμόνας σου έχω να σου συστήσω ένα καλό ΚΔΑΥ  και ένα καλό ΚΨΥ.

Επισκέπτης
χααχαχ στην πλάκα το ρίξαμε τώρα καημένε κουμούνα μόλις είδες οτι έρχονται τα γιαόυρια απο την κουμμουνιστική ΄Κίνα για την πάρτυ σου?
αμάννννννννννννννννννννννννννννν και συμπτώματα ντάουν τώρα?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
καημένο παιδί όσο πάει και χειροτερεύει η κατάσταση σου αρχίζεις και έχεις και συμπτώματα αυτισμού, αν θέλεις ας μου στείλει ένα πμ ο ναζί κηδεμόνας σου έχω να σου συστήσω ένα καλό ΚΔΑΥ  και ένα καλό ΚΨΥ.
Κι έναν καλό κουρέα να ναι ασορτί με τα υπολοιπα παιδια του ιδρυματος.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Μαλον οι δίκοι σου κηδεμόνες πρέπει να σε μαζέψουν εκτός αν είσαι τίποτα εγγονος τους Στάλιν.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου καλά που στην ζωή υπάρχουν και βλάκες και νοστιμίζουν την ημέρα μας.

Μην κοιτάς στον καθρέφτη οταν γράφεις στο φορουμ.
Όσο για βλακεία έχετε μπολικη εσείς του συνάφιου σου αφου είστε κολημένοι και αναμασάτε τις ίδιες παπαρίες τόσα χρόνια.

Επισκέπτης
Μην κοιτάς στον καθρέφτη οταν γράφεις στο φορουμ.
Όσο για βλακεία έχετε μπολικη εσείς του συνάφιου σου αφου είστε κολημένοι και αναμασάτε τις ίδιες παπαρίες τόσα χρόνια.
δίκιο έχεις φίλε μου και ψάχναμε για έξυπνους εδώ μέσα τώρα είμαι βέβαιος ότι βρήκαμε εσένα.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Σταματήστε ρε αναρχο-συμμοριτο-κομμουνιστες να πειραζετε το παλικαρι. Χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας. Αρκει. Προτείνω την απομονωση και την περίσωση του ενδιαφέροντος θρεντ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σταματήστε ρε αναρχο-συμμοριτο-κομμουνιστες να πειραζετε το παλικαρι. Χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας. Αρκει. Προτείνω την απομονωση και την περίσωση του ενδιαφέροντος θρεντ.
+1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom