You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 842
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δε σε ειπα φασιστα. Εσυ με ανεβαζεις και με κατεβαζεις κομμουνιστη. Ακομα και φασιστας να εισαι χρειαζεται μια δοση ιδεολογιας. Εσυ ωστοσο μαυροκεφαλε ειναι τοσο σουπα στο μυαλο και κουβας που το μονο που ξερεις να κανεις εδω μεσα ειναι να επαναλαμβανεσαι και να ελς μαλακιες. Θα ηταν εξαιρετικα χρησιμο επισης να μας πεις ποσους λογαριασμους εχεις. Τον πουλο τωρα μελαχρινε τουρκοσπορε και τα λεμε αλλη φορα γιατι σημερα εχω να παω να σπασω κανα ατμ στην καλλιδρομιου.
Κατά προτίμηση σπάσε της Γιούρομπανκ ή της Άλφα που τους έχω άχτι...
Και που' σαι, κράτα και κανά ψιλό για city tour..
Α, μάγκες, για το παρατηρητήριο δείτε :
Πάπιε, τί σχέση έχεις με τον πρόεδρο του ελληνικού τμήματος;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την ταύτοτητα μου μια χάρα την ξέρω.Εσυ άραγε κομμούνα ξέρεις τι είσαι η έχεις χάσει τον μπούσουλα απο τις σάπιες ιδέες σας?
Φιλαράκι, χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με τον τρόπο που μιλάς..
Φιλαράκι, χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με τον τρόπο που μιλάς..
Έχεις δίκιο αλλά με τα αναρχοκουμούνια εδώ πως να μην εκνευριστείς...Σαν παράσιτα ζουν στην κοινωνία σήμερα και προσπαθούν να μας το παίξουν οτι έχουν και πέρασει.Αλλά ο κόσμος δεν ξέχνα τι εκαναν στην ΕΣΣΔ...
καλά πήγαινε και κάνε πρώτα ένα dna να μάθεις την χαμένη σου ταυτότητα και μετά έλα να μας πεις πως λέγεσαι.
Εγω ξέρω την ταύτοτητα μου εσύ κουμούνα θυμάσαι άραγε την δική σου εθνική ταυτότητα η η κουμουνιστική προπαγάνδα έχει κάνει το μυαλό σου πουρέ?
Επισκέπτης
καλά που έχουμε μερικούς σαν εσένα εδώ μέσα και κάνουμε και λόγο πλάκα ας είναι καλά οι ναζί που μας άφησαν μερικά μούλικα εδώ.Εγω ξέρω την ταύτοτητα μου εσύ κουμούνα θυμάσαι άραγε την δική σου εθνική ταυτότητα η η κουμουνιστική προπαγάνδα έχει κάνει το μυαλό σου πουρέ?
καλά που έχουμε μερικούς σαν εσένα εδώ μέσα και κάνουμε και λόγο πλάκα ας είναι καλά οι ναζί που μας άφησαν μερικά μούλικα εδώ.
Την πλάκα την κάνουμε μαζί σου με τις κολημένες κουμουνιστικές ιδεες σου.Καλά τα μούλικα των Ναζί αλλά ακόμα πιο καλά τα μούλικα του Στάλιν.Πιο μουράτα είναι τελικά.
Όπλα, μπαλάσκες κλπ, έτοιμα για την έφοδο στο Αργυρόκαστρο;Διεθνής οργανισμός είναι ο ΟΗΕ, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ...
Το παρατηρητηριο είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση- στα απλά ελληνικά σωματείο - σύλλογος...Δηλαδή νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου για τους νομομαθείς...
Το ότι έχει την τάση να παρουσιάζει εαυτό ως έγκυρο φορέα δε σημαίνει ότι είναι κιόλας...
Δυστυχώς, με λίγες εξαιρέσεις, οι ΜΚΟ είναι στην καλύτερη περίπτωση μια προσπάθεια κάποιων να εισπράξουν επιχορηγήσεις από το ΥπΕΞ και άλλα υπουργεία, στη χειρότερη, υπεργολάβοι κυβερνήσεων, μυστικών υπηρεσιών ή εταιρειών, για λογαριασμό των οποίων κάνουν λομπυινγκ...
Αλήθεια πάπιε, ποιος είναι πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του παρατηρηρητίου;
Και όσοι έχετε χρόνο, κάντε λίγο googling στο εν λόγω σωματείο..
Θα βρείτε ενδιαφέρουσες πληροφορίες..
Κοινώς το έχουν πάρει πολύ χαμπάρι.
Όπως έλεγες και στο υπ. αριθμ. 226 ποστ αυτού του θρεντ, σήμερα στις 13.52.
Όπλα, μπαλάσκες κλπ, έτοιμα για την έφοδο στο Αργυρόκαστρο;
Όπως έλεγες και στο υπ. αριθμ. 226 ποστ αυτού του θρεντ, σήμερα στις 13.52.
Σε χαλάει δηλαδή να δεις την Ελλάδα μια ισχυρή και μεγάλη χώρα ε?Προτίμας να μας έχουν οι άλλοι του κλωτσου και του μπάτσου?
Γιατι δηλαδή?Αν μπορούσαμε να μπουκάρουμε Αργυροκάστρο να μπουκάρουμε.Στενοχωριεσαι για τα Αλβάνα?
Κολιός με κολιό, απο το ίδιο βαρέλι...Φιλαράκι, χάνεις το όποιο δίκιο έχεις με τον τρόπο που μιλάς..
Επισκέπτης
μέχρι τώρα δεν γεμίζεται ούτε ταξί φασιστάκια σε λίγο καιρό ούτε το πίσω κάθισμα από το ταξί.Την πλάκα την κάνουμε μαζί σου με τις κολημένες κουμουνιστικές ιδεες σου.Καλά τα μούλικα των Ναζί αλλά ακόμα πιο καλά τα μούλικα του Στάλιν.Πιο μουράτα είναι τελικά.
πήρατε αέρα λίγο με την είσοδο του ΛΑΟΣ στην βουλή έχοντας στης τάξης του κάτι διαμάντια σαν τον Άδωνη και τον Βορίδη αλλά και αυτό μια ημέρα θα σας απογοητεύσει γιατί μια ζωή στην τσόντα της αστικής τάξης θα κολυμπάτε μαύρα σκουλήκια.
Επισκέπτης
τι θα κάνεις στο Αργυρόκαστρο βρε έρμε να βρεις καμιά Αλβανίδα παραδουλεύτρα να σου αλλάξει το πάμπερς για την ακράτεια?Σε χαλάει δηλαδή να δεις την Ελλάδα μια ισχυρή και μεγάλη χώρα ε?Προτίμας να μας έχουν οι άλλοι του κλωτσου και του μπάτσου?
Γιατι δηλαδή?Αν μπορούσαμε να μπουκάρουμε Αργυροκάστρο να μπουκάρουμε.Στενοχωριεσαι για τα Αλβάνα?
μέχρι τώρα δεν γεμίζεται ούτε ταξί φασιστάκια σε λίγο καιρό ούτε το πίσω κάθισμα από το ταξί.
πήρατε αέρα λίγο με την είσοδο του ΛΑΟΣ στην βουλή έχοντας στης τάξης του κάτι διαμάντια σαν τον Άδωνη και τον Βορίδη αλλά και αυτό μια ημέρα θα σας απογοητεύσει γιατί μια ζωή στην τσόντα της αστικής τάξης θα κολυμπάτε μαύρα σκουλήκια.
Ενώ τα κουμούνια γεμίζουν Ταξί?χαχαχαχαχαχ ωραίο αστείο.Ασέ μα ξέρουμε...Περιθωροποιημενοι είστε πλεον.Και οτι μπηκε το ΛΑΟΣ στην βουλή κάτι σημαίνει.Παραπάνω εκτίμηση χαιρει και ο πιο μαυρος φασίστας απο εσάς αναρχοκουμούνια.
Οσο για την τσόντα της αστικής τάξης μάλον εσείς κολυμπάτε...Ο κόσμος δεν ξεχνά τι κάνατε ρε σκουλήκια σε εκατομύρια γυναίκες της ΕΣΣΔ.
τι θα κάνεις στο Αργυρόκαστρο βρε έρμε να βρεις καμιά Αλβανίδα παραδουλεύτρα να σου αλλάξει το πάμπερς για την ακράτεια?
Αν κρίνω οτί το 1955 είναι η χρονολογία γένησης σου μάλον εσύ θα θέλεις την Αλβανίδα για να σου αλλάζει παμπερς σε λίγο καιρό.
Α, μάγκες, για το παρατηρητήριο δείτε :
Πολύ σοβαρή και αξιόπιστη πηγή έβαλες ρε μεγάλε ινστρούχτορα, ανατριχιάσαμε απο την αντικειμενικότητα του μπλογκ που παρέθεσες.
Καλύτερα να έβαζες κατ' ευθείαν λινκ την ΟΝΝΕΔ (αν υπάρχει ακόμα). Πιο έντιμο θα ήτανε.
Σε λίγο θα μας βγάλεις "ύποπτη" και τη Διεθνή Αμνηστεία, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
Επισκέπτης
το 1955 είναι ο αριθμός κάτι φασιστοειδών σαν εσένα που καθάρισε ο παπούς μου στον εμφύλιο και ελπίζω να το πιάσω και εγώ αυτό το νούμερο και το πρώτο θύμα να είσαι εσύ που θα σε καθαρίσω με το καπάκι κονσέρβας από Ρώσικο χαβιάρι.Αν κρίνω οτί το 1955 είναι η χρονολογία γένησης σου μάλον εσύ θα θέλεις την Αλβανίδα για να σου αλλάζει παμπερς σε λίγο καιρό.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ
Να είναι πράσινο και Μπελούνγκα το χαβιάρι Αρίωνα, κόβει καλύτερα το καπάκι της κονσέρβας.το 1955 είναι ο αριθμός κάτι φασιστοειδών σαν εσένα που καθάρισε ο παπούς μου στον εμφύλιο και ελπίζω να το πιάσω και εγώ αυτό το νούμερο και το πρώτο θύμα να είσαι εσύ που θα σε καθαρίσω με το καπάκι κονσέρβας από Ρώσικο χαβιάρι.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχ
όσο υπήρχε Μιλόσεβιτς είμαστε μια χαρά από εκεί πάνω ξεπουλήσαμε αυτόν από ανατολάς τον Οτσαλάν και τώρα με την Ντόρα ΥΠΕΞ έχουμε δέσει την έχει η Αμερικανίδα η μαυρούλα σαν σκυλάκι κανίς και την τρέχει.
Εδω κανεις μεγα λαθος Αριωνα γιατι ο Μιλοσεβιτς ηταν αυτος που αποχωρησε πανηγυρικα απο τα Σκόπια και τα αναγνωρισε αμέσως σαν Δημοκρατία της Μακεδονίας για να κανουν το χατήρι στον Γκλιγκοροβιτς που ταν πρωτος φιλος του Τιτο που πρωτος δημιουργησε στις αρχες του 50΄ την Δημοκρατία της Μακεδονίας και δεν διαμαρτυρηθηκε κανεις απο δω γιατι τοτε ηταν το αγαπημενο παιδι των Αμερικάνων μια που δημιουργουσε τα μεγαλυτερα προβληματα στον Σταλιν
Αν ο Μλοσεβιτς ειχε κρατησει τα Σκοπια (και κανεις δεν θα παραπονιοταν) τοτε η σκακερια στα Δυτικα Βαλκανια θα ηταν διαφορετική για Κοσοβο και Σκοπια αλλα βλεπεις ο μπουφος εστειλε τα στρατα εκει που δεν μπορουσε να κρατησει με τιποτε την Σλοβενια και την Κροατια, τα εκανε θαλασσα στην Βοσνια και μετα ηρθε η σειρα του Κοσοβου αφου ειχε αποσυρθει απο το το τετραγωνο των Σκοπιων. Αυτα για να μη μπερδευόμαστε και νομιζουμε οτι οι Σερβοι και γενικα οι Σλαβοι επειδη ειναι ορθοδοξοι (αλλη παπαρα της εκκλησιας μας) ειναι και συμμαχοι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις