Νέα

Σερβία..συρρίκνωση χωρίς τέλος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 842
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά μην κοιτάτε το παρελθόν.
Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά. Μπροστά μας έχουμε μία φασιστική Νέα Τάξη που πρέπει όλοι όσοι έχουμε στοιχειώδη πατριωτικά και δημοκρατικά αισθήματα να της ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ...

Πολύ καλά άρθαρα, αναλύσεις, αλλά και την Ιστορία του Σκοπιανού προβλήματος από το 1990 και μετά έχω βρει στο blog ενός Ιστορικού του Γιάννη Τσιλιμίγκρα.
Θέλει ψάξιμο και στις προηγούμενες αναρτήσεις του, γιατί ανανρώνει το blog τακτικότατα:

Συναγωνιστές ενότητα χρειάζεται η Ελλάδα και καταψηφίστε τα λαμόγια που υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Αναδείξτε ακόμα τα διαμάντια που πάλι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Fethry,σύμφωνα με το προφίλ σου,έχεις γράψει 38.361 μηνύματα ανά ημέρα!Δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις στη ζωή σου;
Έχεις μήπως να πεις κάτι για αυτά που γράφω;
Γιατί δεν θα πάρω άδεια από σένα πότε θα μιλάω και τι θα λέω.

Επισκέπτης
για το θέμα των Βουλγάρων που γράφει συναγωνιστής ποιο πάνω απ ότι ξέρω εγώ μιας και έχω σχέση με Βούλγαρους η ύπαρξη ατόμων από αυτήν την χώρα είναι πολύ απειροελάχιστη και απλά είναι μια ομάδα γραφικών ατόμων,
όντος στην Βουλγαρία υπάρχει ένα μικρό γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας αλλά ποτέ οι Βούλγαροι επίσημα δεν έχουν απαιτήσει την πάρα πέρα επέκταση του διεκδικώντας εδάφη από άλλη χώρα ενώ αντίθετα ο εθνικιστής Τίτο προσπάθησε να διεκδίκηση αυτό το κομμάτι που ανήκει στην Βουλγαρία. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Παιδιά μην κοιτάτε το παρελθόν.
Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά. Μπροστά μας έχουμε μία φασιστική Νέα Τάξη που πρέπει όλοι όσοι έχουμε στοιχειώδη πατριωτικά και δημοκρατικά αισθήματα να της ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ...

Πολύ καλά άρθαρα, αναλύσεις, αλλά και την Ιστορία του Σκοπιανού προβλήματος από το 1990 και μετά έχω βρει στο blog ενός Ιστορικού του Γιάννη Τσιλιμίγκρα.
Θέλει ψάξιμο και στις προηγούμενες αναρτήσεις του, γιατί ανανρώνει το blog τακτικότατα:

Συναγωνιστές ενότητα χρειάζεται η Ελλάδα και καταψηφίστε τα λαμόγια που υπάρχουν σε όλα τα κόμματα. Αναδείξτε ακόμα τα διαμάντια που πάλι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα...
Μεγάλε, δεν ξέρω αν είσαι ο ίδιος ο Τσιλιμίγκρας και κάνεις διαφήμιση η όχι, αλλά αυτά μας τα ξανάπες με τα ίδια μάλιστα λόγια και χτες.
Και κόψε τα ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ όταν ο τυπάκος που διαφημίζεις είναι ο ιστορικός του Καρατζαφέρη και του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ,
Επι τη ευκαιρία, αυτό το Καρα - τζαφέρ του αρχηγού του ΛΑΟΣ σας φαίνεται πολύ ελληνικό ως επίθετο;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
για το θέμα των Βουλγάρων που γράφει συναγωνιστής ποιο πάνω απ ότι ξέρω εγώ μιας και έχω σχέση με Βούλγαρους η ύπαρξη ατόμων από αυτήν την χώρα είναι πολύ απειροελάχιστη και απλά είναι μια ομάδα γραφικών ατόμων,
όντος στην Βουλγαρία υπάρχει ένα μικρό γεωγραφικό κομμάτι της Μακεδονίας αλλά ποτέ οι Βούλγαροι επίσημα δεν έχουν απαιτήσει την πάρα πέρα επέκταση του διεκδικώντας εδάφη από άλλη χώρα ενώ αντίθετα ο εθνικιστής Τίτο προσπάθησε να διεκδίκηση αυτό το κομμάτι που ανήκει στην Βουλγαρία. 

εθνικιστής Τίτο????

Επισκέπτης
εθνικιστής Τίτο????
γιατί αμφιβάλεις για αυτό? τι νομίζεις ότι ήταν κομμουνιστής? ποτέ δεν υπήρξε απλά το έπαιξε ένα διάστημα σύμμαχος της ΕΣΣΔ απλά για να εδραιωθεί στην εξουσία χωρίς να τον πειράξουν οι Αγγλοαμερικάνοι και τώρα η Σερβία πληρώνει την τότε πολιτική του Τίτο.

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
μακάρι να ήμουν ο Τσιλιμίγκρας
Εξίσου αντικειμενικός Ιστορικός ήταν και ο Παπαρήγας, ο εκλιπών σύζυγος της ΓΓ του ΚΚΕ. Η Ιστορία διαβάζεται καλύτερα,όταν είμαστε πολυσυλλεκτικοί στις πηγές μας. Δεν χρειάζεται να απορρίπτουμε την επιστημονική προσπάθεια κάποιου, επειδή διαφωνούμε μαζί του κομματικά.

Πώς σου φαίνεται ο Γιώργος Καστριώτης που έγινε Σκεντέρμπεης, ο εθνικός ήρωας των Αλβανών που έχει την ομώνυμη πλατεία στα Τίρανα;

Ξέρετε ότι υπάρχει blog για τους Έλληνες της ΦΥΡΟΜ που ζουν στο Μοναστήρι και την Πελαγονία; Ξεστραβωθείτε λοιπόν:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πλάκα φίλε μου κάνουμε γιατί όταν μερικοί εδώ δεν έχουν να αντιπαραθέσουν επιχειρήματα αρχίζουν και ασχολούνται με το πόσα μηνύματα έχουν οι άλλοι.
και εγω πλακιτσα κανω :sunglasses:

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιατί αμφιβάλεις για αυτό? τι νομίζεις ότι ήταν κομμουνιστής? ποτέ δεν υπήρξε απλά το έπαιξε ένα διάστημα σύμμαχος της ΕΣΣΔ απλά για να εδραιωθεί στην εξουσία χωρίς να τον πειράξουν οι Αγγλοαμερικάνοι και τώρα η Σερβία πληρώνει την τότε πολιτική του Τίτο.

Καλύτερα εθνικιστής παρά κομμουνιστής και πουλημένο τομάρι που οδηγάει στην πορνεία τις γυναίκες της χώρας του.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλά είσαι πολύ άρρωστος μάθε πρώτα την σεξουαλική συμπεριφορά των γυναικών της Κούβας και μετά έλα να το χαρακτηρίσεις αν αυτό είναι πορνεία.

Καλά εντάξει...Σας είδαμε πως κάνατε τηνε ΕΣΣΔ και μιλάτε και απο πάνω.Αν είναι δυνατόν λιγο τσίπα δεν έχετε πάνω σας ρε κουμμούνια?

kouhel03

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Στο μέτρο που ήθελε να επεκτείνει τα σύνορα της χώρας του ακολυθούσε επεκτατική πολιτική. Το αν τον επεκτατισμό του τον ντύνει κάποιος με μανδύα εθνικιστικό, κομμουνιστικό ή ανθρωπιστικό, όπως καλή ώρα οι ΗΠΑ δεν έχει νόημα.

Άκου έναν συλλογισμό:
Κατά τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ η υποστήριξη αλυτρωτικών θέσεων σε βάρος της ΦΥΡΟΜ, τους δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίσουν τον μητροπλίτη Άνθιμο σαν "φασίστα".
Με την ίδια λογική, η υποστήριξη που παρέχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και τετοιου είδους οργανώσεις -που αποτελούν Δούρειο Ίππο του αλβανικού και σκοπιανού μεγαλοΪδεατισμού- τους καθιστά, πέρα από εθνοπροδότες, 2 φορές φασίστες, αφού εμμέσως στηρίζουν 2 βαλκανικούς αλυτρωτισμούς...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Σόρρυ ρε αρίωνα αλλά δεν το δέχομαι. Ήταν αρχηγός της κουμουνιστικής αντίστασης στη Γιουγκοσλαβία κατά το Β' Π.Π., εγκαθίδρυσε τον Σοσιαλισμό στην μεταπολεμική Γιουγκοσλαβία και τελικά ήταν φιλοδυτικός?
Το οτι τα έσπασε με τον Στάλιν και έψαξε για άλλες συμμαχίες δεν τον κάνει εθνικιστή.

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
τότε και η δικές μας της Τρούμπας αυτές ήταν οι οσίες Μαρίες.

Ναι οσίες μαρίες ηταν.Τις συγκρίνεις με τις Ρωσίδες και τις κοπέλες απο ΕΣΣΔ?
Δες σε όλο τον κόσμο πόσες κακόμοιρες απο αυτά τα κράτη βγήκαν στην πορνεία.Δες πως ήταν η Ρωσία μέχρι και τα τελευταία χρόνια (κάτι παεί να κάνει τώρα ο Πουτίν αλλά θέλει πολυ δουλέια ακόμα και χρόνια για να διορθωθεί η ζημιά) και μετά έλα να μιλίσεις.
Σαν δεν ντρεπεσται ρε....Μα ένοια σου και ο κόσμος ξέρει τι είσται πια...

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το οτι τα έσπασε με τον Στάλιν και έψαξε για άλλες συμμαχίες δεν τον κάνει εθνικιστή.

Τι κάθεσαι και του λες ρε?Αφού αυτός ειναι δαγκωτό κουμμούνι σταλινικός...Αν είχε γενηθεί τότε στην Ρωσία την εποχή του Στάλιν θα είχε κάνει καριέρα το παλικάρι...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Στο μέτρο που ήθελε να επεκτείνει τα σύνορα της χώρας του ακολυθούσε επεκτατική πολιτική. Το αν τον επεκτατισμό του τον ντύνει κάποιος με μανδύα εθνικιστικό, κομμουνιστικό ή ανθρωπιστικό, όπως καλή ώρα οι ΗΠΑ δεν έχει νόημα.

Άκου έναν συλλογισμό:
Κατά τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ η υποστήριξη αλυτρωτικών θέσεων σε βάρος της ΦΥΡΟΜ, τους δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίσουν τον μητροπλίτη Άνθιμο σαν "φασίστα".
Με την ίδια λογική, η υποστήριξη που παρέχουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Παρατηρητήριο του Ελσίνκι και τετοιου είδους οργανώσεις -που αποτελούν Δούρειο Ίππο του αλβανικού και σκοπιανού μεγαλοΪδεατισμού- τους καθιστά, πέρα από εθνοπροδότες, 2 φορές φασίστες, αφού εμμέσως στηρίζουν 2 βαλκανικούς αλυτρωτισμούς...
Έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο για το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι; Εκτός αν κάτι τέτοιους διεθνείς οργανισμούς εσύ τους έχεις για τον πούτσο.
Κατά τα άλλα βέβαια, έισαι "υπερκομματικός" τρομάρα σου.
Λες και δεν είναι κόμμα ο ΛΑΟΣ, με τα γνωστά μπουμπούκια που έχει για βουλευτές του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom